Doomsday Operation

Miejsce na zakończone lub wymarłe sesje. Jeśli chcesz ponownie otworzyć temat to skontaktuj się z modem albo adminem.
Bielik
Mat
Mat
Numer GG: 5800256

Post autor: Bielik »

Bielik

Zamawiam pokój w pobliżu reszty. Gdy już w nim się znajduję rozkładam swoje medykamenty i zaczynam je przygotowywać do zdatnosci podczas akcji. Może wypadało by się z nimi spotkać jeszcze dzisiaj- myślę godzine później po czym wychodzę z pokoju zastanawiając się w jakich pokojach się zameldowali. A w recepcji pytać sie nie opłacało bo pewnie fikcyjne nazwiska podali...
Stare chińskie przysłowie mówi: "Jak nie wiesz co powiedzieć, to powiedz stare chińskie przysłowie"
Nadir
Kok
Kok
Numer GG: 3327785

Post autor: Nadir »

Nadir
Rosjanin wyciągnął stary wymięty dres adidasa i przebrał się. Naciągnął czapeczkę z daszkiem na czoło i wyszedł z hotelu. Snuł się ulicami, objechał miasto 2 razy metrem starajać się wyłapać jakieś ciekawe rozmowy czy informacje. Gdy zbliżała się północ wrócił do hotelu i położył się spać.
Czasami mam uczucie, że przede mną rozpościera się wielki ocean prawdy, a ja siedzę na plaży i bawię się kamykami. Ale pewnego dnia nauczę się po nim żeglować.

Don't take your organs to heaven... heaven knows we need them here.
szturm
Mat
Mat
Numer GG: 8991900
Kontakt:

Post autor: szturm »

[Bielik]

Wychodzac z pokoju nie rosciles sobie nawet nadzieji, ze znajdziesz towarzyszy w pokojach, a pukanie do kazdego byloby dosc glupim pomysl. Jednak w momencie, kiedy przekroczyles prog, uslyszales stukot obcasow, i ujrzales biegnaca w strone schodow sprzataczke.
szturm! a nie Szturm -.-

Tim, tirim tim.

I think you're the same as me...
Bielik
Mat
Mat

Bielik

*What?? Co się dzieje?! Nie będe jej pytał i tak mnie nie zrozumi...*- myślę po czym idę w stronę z której nadbiegła sprzataczka nie będąc pewnym co tam zastane.
Stare chińskie przysłowie mówi: "Jak nie wiesz co powiedzieć, to powiedz stare chińskie przysłowie"
shade
Mat
Mat

Post autor: shade »

[x]
Frank zbytnio się nie przejmował bagażami. Włączył telewizor na jakiś kanał informacyjny (CNN). Otworzył balkon by wpuścić do pokoju świeże polskie powietrze. Usiadł przy biurku włączył komputer, wszedł do Internetu a następnie załogował się w na stronie agencji dał znać swoim pracodawcą, że są już w Warszawie. {Mam nadzieje, że pierdoła ma włączony komputer, gdzie oni są?} Próbował się skontaktować z towarzyszem przez Internet.
GORAS
Pomywacz
Numer GG: 8970290
Kontakt:

Post autor: GORAS »

[Pierdoła]

Podczas przeglądania serwisu Hacker.com, John zauważył ze chce się ktoś z nim skontaktować{Czego zaś chcą. O to ten cały X czegoś chce.} Witaj! Tak jesteśmy w Hotelu. Jakim? Gremoda czy cus takiego. Nie żaden luksus. Adres? Czekaj zaraz ci podam.{Jak by se sam znaleźć nie mógł} Szybko wystukał nazwę hotelu w wyszukiwarce Google, skopiował adres i wysłał X'owi. Ok czekamy na ciebie. {Dobra będzie za godzinę wiec mam czas żeby sobie zagrać.}
Wstał i poszedł poszukać pokoju towarzyszy aby ich zawiadomić o gościach. Kiedy tylko ich znalazł i przekazał informacje wrócił do pokoju i włączył CS'a
szturm
Mat
Mat
Kontakt:

[Pierdola]

Kiedy wyszedles na korytarz, zobaczyles kobiete w stroju sprzataczki biegnaca korytarzem. Chwila... czy to na pewno byla kobieta? Biegla czy uciekala? Nie bylo jednak czasu na zastanawianie sie. Potem dopiero zauwazyles Bielika, ktory wyszedl ze swojego pokoju i stanal przed innym, otwartym, przygladajac sie czemus na ziemi.
Ostatnio zmieniony czwartek, 10 sierpnia 2006, 21:24 przez szturm, łącznie zmieniany 1 raz.
szturm! a nie Szturm -.-

Tim, tirim tim.

GORAS
Pomywacz
Numer GG: 8970290
Kontakt:

Post autor: GORAS »

[Pierdoła]

Co sie stało? Co tam jest powiedz stary. Podszedł do Bielika i usiłował spojrzeć przez ramie na zawartość pokoju. {Co to jest może jakiś trup, zmasakrowany piłą mechaniczną} Powiedz,albo sie przesuń. Proszę. X zaraz tu będzie
Bielik
Mat
Mat

Bielik

Na ku**wa spokojnie-mówię z lekkim rozbawieniem biorąc dyktafon leżący na ziemi i odpalam go aby usłyszeć co jest na nim nagrane..
No już widzisz co tu leży- mówię do Pierdoły.
No nareszcie.. Gdzie on w ogóle powalił?? ten X??- dodaję po chwili.
{Ciekawe co ją tak w tym widzikało}- myślę dalej wsłuchując się w to co było nagarane na dyktafonie.
shade
Mat
Mat

Post autor: shade »

[X]
{A ich gdzie powiało!? Jezu mówiłem tym młotkom do jakiego hotelu.} Frank wyłączył komputer i zamkną pokój. Był odrobinę rozsierdzony złapał pierwszą lepszą taksówkę. Nie patyczkował się z taryfiarzem nawet niczego nie tłumaczył - Hotel Gremoda
Gdy dotarł do hotelu, (jeśli dotarł) wszedł na piętro, na którym mieszkał haker...
szturm
Mat
Mat
Kontakt:

'...widzikalo?' ?! wtf?! a tak po naszemu? ;P

[Pierdola, Bielik]

Bielik wlaczyl dyktafon, tak, by odsluchac ostatni zapis.

Uslyszeliscie glos mezczyzny, mowil po angielsku wlasnie, wolicie, zebym w takich momentach pisal po angielsku, czy polsku?

Reszte wysle wam na pw ;)

[Shade]

Gdy wszedles do hotelu zauwazyles, ze jest na duzo nizszym stantardzie niz ten, w ktorym sie zameldowales. Wchodzac do windy minales sie z pokojowka, ktora wybiegla, omal cie nie potracajac.
Bez problemow odnalazles pokoj Pierdoly. byl on jednak zamkniety. Gdy odwrociles sie ujrzales Bielika wraz z Pierdola, stojacych na srodku korytarza i sluchajacych czegos z urzadzenia, najpewniej dyktafonu.
Ostatnio zmieniony piątek, 11 sierpnia 2006, 16:05 przez szturm, łącznie zmieniany 2 razy.
szturm! a nie Szturm -.-

Tim, tirim tim.

Bielik
Mat
Mat

Fuck. Znowu klawisze pozamieniały miejsce i wyszło jakieś nie wiadomo co ;]

Bielik

Shit!!! Obserwują nas.. Czeba powiadomić resztę- mówie do Pierdoły. I uważaj nie wychylaj sie prze okna i tym podobne. Nie moga wiedzieć co dokładnie robimy...- dodaje po czym dzwonię do każdego z teamu mając nadzieję, że nie mam podsłuchu założonego i każe i my spotkać się z nami pod recepcją nie podając żadnego powodu i żeby szli w miarę spokojnie i nie zatrzymywali się przy oknach.
Ostatnio zmieniony piątek, 11 sierpnia 2006, 13:28 przez Bielik, łącznie zmieniany 1 raz.
szturm
Mat
Mat
Kontakt:

troche nierozsadne, ale ok ;P poza tym jakby cus, to zeedytowalem, i jest z wami shade. tzn. widzi was. moze podejdzie ;P ale wy tez go zauwazacie.
szturm! a nie Szturm -.-

Tim, tirim tim.

szturm
Mat
Mat
Kontakt:

[Wszyscy]

Nie udalo wam sie skontaktowac z Nadirem. Na dole zebrali sie juz Guerr, Angel, Pierdola (tak?), Bielik Mr. X (tak?)

[Nadir]

Kiedy wszedles do hotelu ujrzales swoich towarzyszy siedzacych na kanapach obok recepcji i rozmawiajacych o czyms...

gracze:

[Angel]

- Cos sie stalo? Czemu sie tu zebralismy? Nie powinnismy pojawiac sie razem... - Spojrzala na Bielika z mina nie okazujaca zadnych emocji.

[Guerr]

- Wlasnie. Angel ma racje. - na krotka, niemal niezauwazalna chwile usmiechnal sie do dziewczyny. - Dowiedziales sie czegos?
szturm! a nie Szturm -.-

Tim, tirim tim.

Bielik
Mat
Mat

Bielik

Lepiej posłuchajcie tego...- mówię puszczając im nagranie z dyktafonu.
Mam nadzieje, że to nie podpucha- dodaje po odsłuchaniu wiadomości cały czas rozgladajac się czy nikt ich nie podsłuchuje.
I co o tym sądzicie?? Oni prawdopodobnie o wszystkim wiedzą...- mówię dalej czekając na ich reakcję.
szturm
Mat
Mat
Kontakt:

gracze:

[Guerr]

- Cholera. To mamy problem. Duzy problem. Maja w NATO wtyke. Niedobrze, niedobrze. Trza na siebie uwazac. - Guerr byl wyraznie zaklopotany.- A ty, Nadirze, znalazles cos?
szturm! a nie Szturm -.-

Tim, tirim tim.

Nadir
Kok
Kok
Numer GG: 3327785

Post autor: Nadir »

Nadir
Uch.. Miałem ciezką noc. Spotkałem jakiegoś typka, z neseserem przypietym kajdankami do reki. Sledziłem go troche, chciałem zagadac, a on do mnie spluwą wycelował. Ale jakos sie wywinełem. Jeszcze dał mi 100 na jedzenie, hehe.. Czekal na kogos, ale sie niedoczekal. Pozniej poszedl gdzies na ulice Szpitalna. I tam go zgubilem. Widac ze to jakas szycha i ciemne interesy. Biznesmeni nie chadzaja tak po zmroku...
Czasami mam uczucie, że przede mną rozpościera się wielki ocean prawdy, a ja siedzę na plaży i bawię się kamykami. Ale pewnego dnia nauczę się po nim żeglować.

Don't take your organs to heaven... heaven knows we need them here.
Zablokowany