[neuroshima] porachunki

Miejsce na zakończone lub wymarłe sesje. Jeśli chcesz ponownie otworzyć temat to skontaktuj się z modem albo adminem.
Zablokowany
CoB
Tawerniak
Tawerniak
Numer GG: 5879500
Kontakt:

Post autor: CoB »

CoB

- Jedziemy do Detroit! Bo szkoda czasu... - powiedział Cob, idąc jeszcze na targ zaopatrzyć się w coś do jedzenia i picia na drogę.
http://niwia.myforum.pl/ - forum Opolskiego klubu RPG i fantastyki
http://my.opera.com/gimnazjon/blog/ - sport, ruch, zdrowie, itepe
Tori
Bosman
Bosman
Numer GG: 7524209

Post autor: Tori »

Ahmed:

Mi też coś kup!!

Krzyczę za CoBem.

Jakieś żarcie i coś do picia!!

Po czym wracam do lepianki, sprawdzam więzy więźnia są nienaruszone, po czym wchodzę do lepianek, szukając czegoś zgubionego lub zostawionego przez podróżników. Jak nic nie znajdę, to wchodzę na dach najstabilniejszej lepianki i rozglądami się po pustynii.
Od dziś płacę Eurogąbkami.
Sabrae Xoraim
Bombardier
Bombardier
Numer GG: 9383879
Kontakt:

Post autor: Sabrae Xoraim »

Asus:
Wstał rano i poczuł się o niebo lepiej. Zmęczenie nareszcie przeminęło. Razem z właścicielami domu w którym nocował zjadł skromne śniadanie i pozostawił zapłatę. Następnie ruszył na bazar, gdzie zamienił winchestera i kilka sztuk nie przydatnej mu do niczego amunicji na ammo do SPASA i baniaczek niezłej wody. Następnie skierował swoje kroki w stronę lepianki na dachu której siedział pokręcony muzłumanin. Po drodze spotkał CoBa i ucieszył się, gdyz zaczynał lubić tego człowieka coraz bardziej. Nie tylko za walkę z parszywym pomiotem molocha, ale za praktyczne myślenie oraz inicjatywę. Coprawda ubóstwiane przez niego "zioło" nie przypadało do gustu Asusowi, ale każdy ma jakąś wadę.
Obrazek
(\ /)
( . .)
c('')('')
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
impostor
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Post autor: impostor »

Udało wam sie zdobyć trochę wody, a także jedzenie na najbliższą podróż. Niestety, karawana z lekam dotrze do miasta dopiero w przyszłym tygodniu, więc na razie nikt wam nie chce sprzedać nic poza Rutinoscorbinem... umówcie się kto co oddaje z ekwipunku równowartość 20 gambli, gdyż tyle kosztowało was zaopatrzenie
Obrazek

Obrazek
Tori
Bosman
Bosman

Więc coś znalazłem?? Cokolwiek?? Pestek mi nie kupili, więc zapłace tylko za żarcie i picie, jeżeli mi kupi Cob. Mało mam rzeczy do sprzedanie, więc szukam czegokolwiek, jak musze to rozkopuje podłogi w lepiankach...
impostor
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Na lepiankach nic ciekawego nie było. A jakby było, to ty pewnie i tak byłbyś ostatnią osobą, która by się zorientowała, gdyż szczury działają w tym rejonie bardzo aktywnie. Wyruszyliście już do tego Detroit?
Obrazek

Obrazek
Tori
Bosman
Bosman

Jak tylko przyjdzie Cob, to wyruszamy do Detroit, chyba że będzie chciał inaczej, ale ja bym wolał ruszyć teraz, reszta nas dogoni...
impostor
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Więc niech zadeklaruje co chce robić.
Obrazek

Obrazek
CoB
Tawerniak
Tawerniak
Kontakt:

CoB

Płace kasę z tego co mi da Ahmed i Asus, sam dokładam nóż i ruszamy do Detroit!
Tori
Bosman
Bosman

Poza sejsją

Umówiłem sie z impostorem, że mam tylko kałacha i jedenk magazynek, a naboi nie będe sprzedawać... Trudno, sam coś upoluję :P
Sabrae Xoraim
Bombardier
Bombardier
Numer GG: 9383879
Kontakt:

Post autor: Sabrae Xoraim »

Asus dał kilka naboi do SVT (?) chyba że ktoś jest zainteresowany elektroniką.
Obrazek
(\ /)
( . .)
c('')('')
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Tori
Bosman
Bosman

Jak tylko przyjdzie CoB to ruszamy.

Hej!! Ty!! Idziesz z nami czy wracasz do reszty??
impostor
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Tak więc wyruszyliście na pustynię... Po trzech dniac niezbyt obfitującej w przygody wędrówki na horyzoncie zauważyliście dużą chmurę smogu. Nie można się pomylić. Z pewnością jesteście blisko Detroit. Przechodząc przez rzędy jednorodzinnych domków, kierując się do centrum miasta usłyszeliście ryk silników samochodowych. Zbliżające się do was z wielką prędkoścą sportowe ciężarówki nie zachęcają raczej do pozostania na tej ulicy. Szybko zorientowaliście się że jedynym ratunkiem dla was może być odskok. Konie zostały szybko odprowadzone (raczej wam nie przyniosą chwały w tym mieście) na pobocze, a wy odskoczyliście w ostatniej chwili, unikając śmierci od stosu rozpędzonego żelastwa. Parę metrów dalej rozpoczęła sie jakaś kanonada. To zawodnicy umilali sobie wyścig ostrzeliwując się nawzajem. Na dźwięk wystrzałów, grupa wyrostków stojąca na dachu sąsiedniego budynku zaczęła wiwiatować. Wtedy przemknąła koło was, w ryku zarzynanych sillników i trzaskami wystrzałow, reszta peletonu. Gdy kurz opadł, ukazał wam się niespodziewany efekt zawodó. Ganger, więzień którego wieźliście przez paręset kilometrów, leżał wciąż przywiązany do siodła, obficie krwawiąc z olbrzymiej rany postrzałowej w swym czole. Zabłąkana kula zawsze może wiele zmienić.
Obrazek

Obrazek
Arxel
Kok
Kok
Numer GG: 8564458

Post autor: Arxel »

Doc

- Shit, że też musiał dostać w głowe. Tak to bym może dał jakos rade go posklejać. Crap- Pomyslał po czym odezwał się do drużyny. - To co robimy chłopaki?
Tori
Bosman
Bosman

Ahmed

No kuwa!! po kiego mój Wielbłąd go tachał całą drogę?? Ej, sprawdźcie, czy można go uratować, może to tylko rykoszet z obrzyna... Może... Może to tylko głęboka rana od jakiegoś kolca na samochodzie... Może go można uratować...

Jak uratować nie idzie, to biore ścierwo na Wielbłąda, zabieram wszystkie kosztowne rzeczy, nawet jego ubranie, i wioze trupa do Shlutzów. A właściwie robie z trupem to, co chce większość.
impostor
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

[Ja na to powiem tylko jedno. Twój wielbłąd dawno nie jadł...]
Dziura w głowie zbira powstała w wyniku uderzenia pocisku dużego kalibru. Najprawdopodobniej była to kula .12 . W każdym razie, gość umarł zanim w ogóle zorientował się co sie dookoła niego dzieje.
Obrazek

Obrazek
CoB
Tawerniak
Tawerniak
Kontakt:

Proszę MG o prowadzenie dalej - jestem chory i nie będę odpisywał przez kilka dni
Zablokowany