W co teraz gracie?

cRPG Corner
ODPOWIEDZ
cwany-lis
Majtek
Majtek
Numer GG: 0

Post autor: cwany-lis »

Kozax pisze:A propo sequeli. Nie wie ktoś kiedy jużbędzie wreszcie spolszczenie do KOTOR'a II? I czy można kupićtą grę w cenie niższej niż 160 zł? Bo w Empikach dalej po tyle stoi... A In English to ja nie good :)
na allegro nówka folia po 50-60 zł. a spolszczenie miało być w marcu, tak czy siak to kwestia miesiąca-dwóch i jak moi szpiedzy donoszą nie będzie to darmowa akcja :?
Obrazek
Awatar użytkownika
BLACKs
Tawerniany Cygan
Tawerniany Cygan

Post autor: BLACKs »

Ja pocinam teraz w Obliviona, nie wiecie jaka cudna gra.

I wymagania nie są wcale tak duże :D
Raven
Majtek
Majtek
Numer GG: 2708525

Post autor: Raven »

Kotor II nie zostanie spolonizowany, poniewaz firmie produkującej gry STAR WARS niechce się wyłożyć na to kasy. :cry:
Kloner
Chorąży
Chorąży
Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/

Post autor: Kloner »

BLACKSoul, a na jakim sprzęcie idzie ci Oblivion? (chodzi mi o procek, ramy i karte grafiki :P)
"Lepiej Milczeć I Wyglądać Jak Idiota, Niż Się Odezwać I Rozwiać Wszelkie Wątpliwości"
Mafia Radioaktywnych Krów
Nyano
Mat
Mat
Numer GG: 3030068

Post autor: Nyano »

Racja Black, nie wiemy ;) Jednakże już jutro, bądź we wtorek się dowiem ;)
Btw: W temacie o TES już sobie zaklepałem reckę Obka :D
Bóg na Krzyżu był tylko kolejną religią, która uczyła że miłość i morderstwo są nierozłącznie związane - że w końcu Bóg zawsze pije krew
Kozax
Tawerniane Oczko
Tawerniane Oczko
Kontakt:

Post autor: Kozax »

Heh, to znowu zadam pytanie, a kiedy będzie PL Oblivion? Bo jak długo będę musiał czekać to się potne... A i czy wystarczy procek 1.3, czy jednak mam kupic coś w okolicach 2.8 - 3.0?? :D Bo jak kupie procek to na Obka kasy nie zostanie ;)
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
BLACKs
Tawerniany Cygan
Tawerniany Cygan

Post autor: BLACKs »

Więc mój komp w przybliżeniu

Athlon 2800+XP
GF 6600GT
1024 DDRamu
Głośniki 2.1 :D
Monitor 19 LCD

Chodzi na max detalach.
Nyano
Mat
Mat
Numer GG: 3030068

Post autor: Nyano »

poczekaj waść chwilę, pogrzebię w archiwum... *grzebu grzebu* OK, mam!
http://www.srtest.com/referrer/srtest
Odpal to i zobacz czy ci pójdzie Obek ;)
Bóg na Krzyżu był tylko kolejną religią, która uczyła że miłość i morderstwo są nierozłącznie związane - że w końcu Bóg zawsze pije krew
Kozax
Tawerniane Oczko
Tawerniane Oczko
Kontakt:

Post autor: Kozax »

Hurraaaaaa....

Mam jeden kwadracik w tym teście :oops: , czy to znaczy, że gra się przynajmniej uruchomi?? :roll:
Obrazek
Obrazek
laRy
Kok
Kok

Post autor: laRy »

ja odkopalem starego jagged aliance2 :D gra wymiatala lata temu, a teraz wymiata jeszcze lepiej :D
moj oddzial szturmowy (scope jakos snajper, shadow dla bezpieczenstwa i moja postac od wyrzynania :D noze, noze do rzucania i mp5k z tlumikami i laserami do celowania, a scope ma colta commando z luneta :D na razie moja postac wystarcza zeby dziesiatkowac oddzialy wrogow :twisted: )
Malutkus
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 9627608

Post autor: Malutkus »

Dzięki za przypomnienie, laRy :) Wlaśnie miałem kiedyś znowu instalować i chyba to będzie teraz :twisted: . Co prawda mam tylko wersje 2,5, ale ona też jest dobra. Ja tam zawsze biore Stogie'go i Gastona, ewentualnie właśnie Scope albo jeszcze jakiegoś innego snajpera. Bo w sumie w tej grze jak ktoś jest słaby w strzelaniu to u mnie nie pożyje długo :wink: ( ale może to tylko mój styl gry)
laRy
Kok
Kok

Post autor: laRy »

ja na razie niepotrzebowalem innej broni niz noz i noze do rzucania (jak wrog cie niewidzi i atakujesz od tylu w glowe to masz trupa na miejscu, a jak spudlujesz to nic niezauwazy :twisted: a jak nietrafisz z broni palnej, nawet jak masz tlumik to rykoszety sa cholernie glosne...), atak w nocy i jest niezla rzeznia...

co do snajperow to polecam goscia o ksywie "lynx" (czy jakos tak), tez ma 99 w broni palnej.

juz sie ciesze na znalezienie dragunova, albo jakiejs innej snajperki (chyba byla jeszcze M40, niezla snajperka z zasiegiem 90 o ile dobrze pamietam... do tego dwojnog, luneta, rura+sprezyna (czyli domowe przedluzenie lufy i zasiegu o 10% :D)
Malutkus
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 9627608

Post autor: Malutkus »

O właśnie, Lynx. Pamiętałem gościa, zapomniałem imię. Wymiata, choć chyba dość drogi jest...

Co do broni: Do dragunava jest mało amunicji, przynajmniej w JA 2.5. Ja zwykle jade na H&K albo na takiej... czarno- białej snajperce z zasięgiem 40 albo 45 :D ( pogram to podam nazwe :wink: ). Noży nie lubie, nie używam ( rzadko podchodze aż tak blisko, a nawet wtedy nie ma to jak strzał w głowę bronią z tłumikiem :twisted: )

A co do sprężynek, drutów itd: właśnie nie wiem, jak tego wszystkiego używać. Zwykle nawet nie zabieram różnych takich śmieci. Mógłbyś mi może powiedzieć, co można zrobić z tym wszystkim (oprócz sprzedaży :D )?
Awatar użytkownika
Solarius Scorch
Bosman
Bosman

Post autor: Solarius Scorch »

A ja lubię wypasać początkujących, tanich najemników - to daje nieraz świetne efekty (nie wspominając o tym, że jest praktyczne). Razor, Igor, Meltdown, ewentualnie Fox czy Grunty - to moje typy! Poza tym zauważyłem, ze niektóre postacie są wyraźnie lepsze lub gorsze niż by współczynniki wskazywały - np. Meltdown rzadko zawodzi, Razor podobnie, a Shadow przy wszystkich swoich umiejętnościach jest mocno taki se. W tej grze po prostu trzeba uwzględnić magię postaci, znaną z RPG... :)
Max Smirnov
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Post autor: Max Smirnov »

Eeeh, JA 2.5 jako samodzielna gra ssie, pomijając może nowe bronie takie jak Barret. Zacząłem się wciągać a tu już game completed? Strasznie krótka.
Chociaż z drugiej strony podstawki nie skończyłem, bo była za długa - zabiła mnie nuda na przedmieściach stolicy. Dla tych dopakowanych gostków trzeba było po 3 razy nakładać w banię z najlepszych pukawek, to chyba najgorsza wada gry - to ile czasu i cierpliwości zajmuje tam ubicie jednego wroga.
Na pewno zaraz po serii UFO była to najlepsza gra tego rodzaju, na początku wręcz niesamowicie jarająca (demko z CDA przeszedłem z 20 razy) jednak wyraźnie nie do końca przemyślana po kątem fazy mid- i endgame. Brakowało tam czegoś poza genialnie zrobionymi bitewkami i zajebistymi postaciami. Klimat jednak trudny do pobicia.
Pita
Tawerniany Berserk
Tawerniany Berserk
Numer GG: 9350651

Post autor: Pita »

Obecnie Final Fantasy 3 i szyjkuje sie powoli na Dragon Warrior\ Quest 8 - tylko czekam na europejską wersje ponoc dopasioną w stosunku do amerykanca i japonca.
Har Har Har
Craw
Bosman
Bosman
Numer GG: 5454998

Post autor: Craw »

FF3 oldschool czy moze juz jakiegos remake'a zrobili?

Ja znow naginam w Revenanta. Wypasiona gra z wypasionym glownym bohaterem ^^
ODPOWIEDZ