Gra w plenerze

To forum przeznaczone na dyskusje dotyczące prowadzenia i przygotowywania rozgrywki. Tematy tylko dla Mistrzów Gry.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Solarius Scorch
Bosman
Bosman
Numer GG: 0

Post autor: Solarius Scorch »

Famir pisze:Ja planuje w przyszłości zrobić sesje "Zew Cthulhu" z kumplami w jednym z opuszczonych bunkrów... nie gdzieś wenątrz bo to niebezpieczna ale tak blisko wyjścia... w pierpwsyzm lepszym pomieszczeniu bunkra.. co o tym myślice :?: xD
Pomysł fajny, o ile zrobiony z głową (czyli bezpiecznie), ale dlaczego akurat Zew Cthulhu?! :D Chyba że sesja dotyczyć miałaby II WŚ, tajnej broni Hitlera, Wilczego Szańca albo Gór Sowich... Taaaaak... ;)
Famir
Marynarz
Marynarz

Post autor: Famir »

Solarius Scorch pisze:Pomysł fajny, o ile zrobiony z głową (czyli bezpiecznie), ale dlaczego akurat Zew Cthulhu?! :D Chyba że sesja dotyczyć miałaby II WŚ, tajnej broni Hitlera, Wilczego Szańca albo Gór Sowich... Taaaaak... ;)
Skąd wiedziałeś :?: Jasnowidz czy co :?: :D :D :D A w tych "
moich" bunkrach nieraz byłem i na 99,99% sie nie zawalą przez najbliżesze 100 lat xD
Rodic
Mat
Mat
Kontakt:

Post autor: Rodic »

Famir pisze:Ja planuje w przyszłości zrobić sesje "Zew Cthulhu" z kumplami w jednym z opuszczonych bunkrów... nie gdzieś wenątrz bo to niebezpieczna ale tak blisko wyjścia... w pierpwsyzm lepszym pomieszczeniu bunkra.. co o tym myślice :?: xD
No ja sam nie wiem czy to dobry pomysł... Nie wiem czy tam będzie wygodnie grać, może klimat będzie fajny co do tego systemu, ale jak już pisałem wygoda gry nie zabardzo... :?
Obrazek
Forum w pełni o komputerach...
CoB
Tawerniak
Tawerniak
Numer GG: 5879500
Kontakt:

Post autor: CoB »

Takie miejsca są znacznie ciekawsze na LARPy niż na same sesje. A dlaczego? - bo pewnie w tym bunkrze jest zimno, wilgotno i w ogóle nieciekawie... No ale jak lubicie HC to życzę powodzenia :)
http://niwia.myforum.pl/ - forum Opolskiego klubu RPG i fantastyki
http://my.opera.com/gimnazjon/blog/ - sport, ruch, zdrowie, itepe
Famir
Marynarz
Marynarz

CoB pisze:Takie miejsca są znacznie ciekawsze na LARPy niż na same sesje. A dlaczego? - bo pewnie w tym bunkrze jest zimno, wilgotno i w ogóle nieciekawie... No ale jak lubicie HC to życzę powodzenia :)
No ale ta grupa z którą będe grał to Wytrzymali Harcerze, już nie raz na rajdach spalismy w tych bukrach i jakoś wszytkie takie wypady miło pamietają xD. Pozatym to w przyszłości... i chyba dalekiej xD xD xD
Rodic
Mat
Mat
Kontakt:

A tak w ogóle to czy mógłbyś opisać ten bunkier? Chodzi mi o wys. szer. itp. Wtedy udziele ci odpowiedzi, czy ja bym tak grał, bo wkońcu nie będę grał w bunkrze który ma 1 m wysokości i 2 m szerokości.... :roll:
Obrazek
Jelcyn
Bombardier
Bombardier
Numer GG: 9025892
Kontakt:

Post autor: Jelcyn »

Ueeeeee U mnie nie ma żadnych fajnych bunkrów, starych budynków itp, Ech ale co zrobić, nic się na to nie poradzi, chociaż myślałem o tym, aby oczyścić piwnicę i tam zrobić taki swoisty "klubik" zwolenników fantastyki.
"It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living."
-- Terry Pratchett
"Z głupotą się nie walczy, głupotę się omija"
Famir
Marynarz
Marynarz

Prawie przy sammy wejściu do bunkra jest pomieszczenie wysokie na dwa trzy metry, w pomiesczeniu spokojnie 20 osób sie mieści... nie jest tam wilgotno... tylko troche chłodno, i nie ma żadnych okien i nie dochodzi tam rzadne światło... - to tak mniej więcej opisane
Tori
Bosman
Bosman
Numer GG: 7524209

Post autor: Tori »

Tylko uważajcie coby sie tam jakiś żul albo ćpun nie zabłąkał :P
Od dziś płacę Eurogąbkami.
Rodic
Mat
Mat
Kontakt:

A to tyle miejsca to jest gdzie grać :P . A co do Tori to może też nawet ćwok przyjść, lub gwałciciel... 8)
Obrazek
Awatar użytkownika
Solarius Scorch
Bosman
Bosman
Numer GG: 0

Post autor: Solarius Scorch »

Rodic pisze:A to tyle miejsca to jest gdzie grać :P . A co do Tori to może też nawet ćwok przyjść, lub gwałciciel... 8)
Marzenia... :P
Tori
Bosman
Bosman

Rodic pisze:A to tyle miejsca to jest gdzie grać :P . A co do Tori to może też nawet ćwok przyjść, lub gwałciciel... 8)
Nom, NPC będzie :P Albo jeden więcej do grania :P Jak ćpunek to będzie najlepiej odgrywać postać :P Hoho, a jak sie wczuwać będzie :P
Gość

Post autor: Gość »

My jak gramy w Kryształy Czasu to zawsze w stodole, starych domach itp. :P
Rodic
Mat
Mat
Kontakt:

Sory to wyżej to ja :evil: .........
Obrazek
Tori
Bosman
Bosman

Ostatnio jest ponoć nagonka na bunkry, po tych sprawach z satanistami. Wiec uwazajcie zeby was nie zgarneli :P Bo mlodzierz chodzi po bunkrach i czarne msze odprawia :twisted:
Kloner
Chorąży
Chorąży
Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/

Post autor: Kloner »

Tja, a niedługo moherowe berety wyjdą na ulice z krucyfiksami i wodą święconą, strach się bać :P
"Lepiej Milczeć I Wyglądać Jak Idiota, Niż Się Odezwać I Rozwiać Wszelkie Wątpliwości"
Mafia Radioaktywnych Krów
Rodic
Mat
Mat
Kontakt:

Ja zawsze chciałem sobie zagrać w podziemiach, ale dużo pod ziemią :twisted: , np. w kopalni, w jakimś tunelu itp. Już widzę jaki by był tam klimat gry :lol: ....
Obrazek
ODPOWIEDZ