Świat Pasem:Zarkanah

Miejsce na zakończone lub wymarłe sesje. Jeśli chcesz ponownie otworzyć temat to skontaktuj się z modem albo adminem.
Zablokowany
Mr.Zeth
Bosman
Bosman
Numer GG: 2248735
Kontakt:

Post autor: Mr.Zeth »

Knossos:
Wiem, musisz poczekać...

Sebastianus:

Cholerny farciarzu! Krytyczne uderzenie!
Reakcja smoka była bardzo dziwna. Podniósł łeb, uderzył nim z łoskotem o ziemię i próbuje sie zebrać z posadzki. Zadałeś mu BARDZO poważne obrażenia (-80 HP), zamroczyłęś go i wywołałeś wstrząs mózgu.
UWAGA -ZŁOŚLIWY MG!

Mr.Z pisze posta
Obrazek

Miałeś to w upie? Nie miej tego w d*pie!
Kloner
Chorąży
Chorąży
Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/

Post autor: Kloner »

oki, ale napisałeś że sebastianus i kiva są koło północy.
"Lepiej Milczeć I Wyglądać Jak Idiota, Niż Się Odezwać I Rozwiać Wszelkie Wątpliwości"
Mafia Radioaktywnych Krów
Mr.Zeth
Bosman
Bosman
Kontakt:

Cierpliwość jest złotem
UWAGA -ZŁOŚLIWY MG!

Mr.Z pisze posta
Obrazek

Kloner
Chorąży
Chorąży

ta, już widzę jak mi to złoto dajesz :P
"Lepiej Milczeć I Wyglądać Jak Idiota, Niż Się Odezwać I Rozwiać Wszelkie Wątpliwości"
Mr.Zeth
Bosman
Bosman
Kontakt:

Złota ci nie dam, ale kopa w doopę mogę dać. Chcesz, zeby jakiś mag zaraz sprawdził stan rdzenia, co? :P
UWAGA -ZŁOŚLIWY MG!

Mr.Z pisze posta
Obrazek

Kloner
Chorąży
Chorąży

Nie, to ja może jednak poczekam :P[/i]
Seto
Kok
Kok
Numer GG: 0

Post autor: Seto »

Wpadam w furie i atakuje smoka siekając go bez opamiętania. Staram się aby każdy cios był coraz silniejszy i tak aż zabije smoka.(chyba że będą jakieś nieprzewidziane okoliczności)
Obrazek
Mr.Zeth
Bosman
Bosman
Kontakt:

Knossos:

Nadeszła północ. Elf wziął zardzewiałe Wakizashi w szczypce zakupione poprzedniego dnia i powoli zbliżył je do rdzenia. Widział, jak oręż pochłania pobliską energię, a rdza powoli sypie sie zeń. Wycylił się jeszcze i umieścił mieczyk na środku strumienia. Miecz pochłonął całą dostarczaną mu energię, aż wreszcie... przestał. Knossos wyciagnął z strumienia połączenie Wakizashi i wyrzutni shurikenów. Cieżkie, czarneo strze doskonale leżało w dłoni i błyszczało się czerwonym blaskiem. NA boku był napis w nie znanym języku. Elf uśmiehcnął się i wyszedł z rdzenia. Otwarte okno dało mu drogę do wolnosci i do przedmieścia. Siadł koło posągu Zdobywcy i ogladnął dokładniej swój nwoy oręż.
Na przeciwległej ulicy stojadwie istoty. Jedna z nich wydaje sie znajoma... to ta Kiva, która sie neidawno do nich dołączyła, a ten drugi... sobył miecza? Nie wyglada to ciekawie.

Kiva:

Wyszłaś z budynku i stwiardziłąś, ze zatzymały się na Twej postaci oczy pewnego lekkozbrojnego rycerza stojacego po drugiej stronie. Twą uwagę sciągnęła jedna z jego rękawic. Emanowała tą samą energią, którą emanował Twój pancerz.
-Króteś z nas zginie tutaj.- przemówił rycerz. -Przekonamy sie, kto jest bardziej godzien posiadania tego dziedzictwa!- dodał, po czym dobył miecza.

Sebastianus:

Nagle łańcuch cofnął się gwałtownie i smok uderzył łbem o ścianę, po czym upadł tuyż przed zdziwionego nefalema. Potknąłeś się o uszkodzona posadzkę i przez pomyłke wbiłeś trzonek topora w oko jasdzczura. ten zawył i sie zerwał w górę, łańcych pociągnął go po raz kolejny. Tym razem łoskotowi towarzyszyła eksplozja. Topór wbity w jego oczodół najwyraniej się złamał i uwoalnił zawartą w sobei moc Ognia.
Olbrzymei cielsko smoka padło na płyty posadzki z głośnym łoskotem. Śmierdziało spalenizną i śmiercią. Topór nie nadawał się do użytku. Schyliłeś isę i stwierziłes, że wokół szyi smoka jest łańcuch. Jedne solidny zamach resztką topora zerwał ogniwa i uwolnił mały kluczyk... kluczyk, który pasował do szkrzyni w skrytce na prawo. W środku było torchę monet, dwa kameinei drogocenne, zardzeiwałe ostrze i czarna rękawica z cholernie ciężkiego tworzywa.
W ścianie otworzyło się przejście i wyszli z niego Shirak i Persefona. -Co tam masz?- rzuciła wesoło demonica.
UWAGA -ZŁOŚLIWY MG!

Mr.Z pisze posta
Obrazek

Kiva
Szczur Lądowy
Kontakt:

Post autor: Kiva »

Wprawnym ruchem dobyłam kosturu i zaatakowałam Nieznajomego.
"Służ władcy uchem, lecz nie sercem. Bądź mu posłuszny, ale nie podążaj za nim ślepo..."

Obrazek
Kloner
Chorąży
Chorąży

Dobywam nowej broni, poczym rzucam się na pomoc towarzyszce krzycząc:
-ciemnosć czyni nienawisć twardą jak stal-broń trzymam przed sobą
Seto
Kok
Kok

Trupa smoka, resztki mojego toporu i troche złota i kamyków i rękawice. Co bierzesz jako swój łup? Ja rękawice i jeśli zostawisz mi coś z reszty łupu to też wezme.-mówie do Persefony i uśmiecham się
Obrazek
Mr.Zeth
Bosman
Bosman
Kontakt:

Sebastianus:

Shirak milczał. Persfoan powiedziała po namyśle. -Zrbimy uczciwie! Ja wezmę kasę i kamyki, a ty swój topór i trupa smoka, co?- zaśmiałą się.

Kiva i Knossos:

Knossos dobiegł spowity w chmurze ciemności. Nieznajomy zablokował cios Kivy i odpowiedział własnym - mieczem. TrafiłKivę w klatkę piersiową (-4 HP), chybił, gdy próbował zamachnąć się jeszcze raz.

Knossos:

Wakizashi przedłużyło się do długości katany. Ostrze wydaje się być zrobione z cienia.
UWAGA -ZŁOŚLIWY MG!

Mr.Z pisze posta
Obrazek

Kloner
Chorąży
Chorąży

Atakuje nim napastnika
Smoku
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Post autor: Smoku »

idę w tamto miejsce gdzie spotkalismy dziewczynę, miejąc nadzieję że tam będzie
Pavciooo
Kok
Kok
Kontakt:

Post autor: Pavciooo »

Lol chyba się nie doczekam poranka :P Może jakiś sen? Taki żebym coś robił i się czegoś dowiedział albo coś?
I tak nikt tego nie czyta...
Mr.Zeth
Bosman
Bosman
Kontakt:

Pavelius:

jest NOC! Dam ci znać, jak się obudzisz :)

Notragath:

Dziewczyna była już w domu. Dała Ci przecież ten wazon, który uczyniłeś kotwicą, by wejsć do środka posiadłości poprzez płaszczyzne spektralną...
UWAGA -ZŁOŚLIWY MG!

Mr.Z pisze posta
Obrazek

Seto
Kok
Kok

Wyrzucam rękawice i podnosze zardzewiałe ostrze. Jest! Tego szukałem. To co wracamy na powierzchnie? -Pytam Persefony
Obrazek
Zablokowany