[neuroshima] porachunki

Miejsce na zakończone lub wymarłe sesje. Jeśli chcesz ponownie otworzyć temat to skontaktuj się z modem albo adminem.
Kloner
Chorąży
Chorąży
Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/

Post autor: Kloner »

Frank

Staram się przekonać dzikusa do rozmowy wsadzając mu Obrzyma do ust :)
"Lepiej Milczeć I Wyglądać Jak Idiota, Niż Się Odezwać I Rozwiać Wszelkie Wątpliwości"
Mafia Radioaktywnych Krów
Sabrae Xoraim
Bombardier
Bombardier
Numer GG: 9383879
Kontakt:

Post autor: Sabrae Xoraim »

Asus:
- Dobra chłopaki musimy przyśpieszyć! A tak wogule, to skąd się tu wziąłeś Marcus (BLACKSouL?)?
Obrazek
(\ /)
( . .)
c('')('')
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
CoB
Tawerniak
Tawerniak
Numer GG: 5879500
Kontakt:

Post autor: CoB »

CoB

Podchodzę do Franka, kładę mu rękę na ramieniu, po czym mówię:
- Zostaw go, on już wiele wycierpiał!
Odsuwam Franka na bok, wskakuję przed dzikusa i mówię do towarzyszy:
- Zbliża się burza, stracimy trop. Może pojadę nim szybciej, a wy przeczekacie i potem przedźcie kilka mil - postaram się was odnaleźć, kiedy ustalę, gdzie prowadzą ślady ;) Myślę, że sobie poradzicie, bo dołączył do nas ten gościu - mówię, wskazując na Marcusa. Czekam na reakcję towarzyszy, a podczas tego oczekiwania, bacznie przyglądam się nieznajomemu.
http://niwia.myforum.pl/ - forum Opolskiego klubu RPG i fantastyki
http://my.opera.com/gimnazjon/blog/ - sport, ruch, zdrowie, itepe
Sabrae Xoraim
Bombardier
Bombardier
Kontakt:

Asus:
- Dobra, jedź. Ale my też się pośpieszmy!
Obrazek
(\ /)
( . .)
c('')('')
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
CoB
Tawerniak
Tawerniak
Numer GG: 5879500
Kontakt:

Post autor: CoB »

CoB

Spinam klacz i ruszam z jak największą prędkością, jednak tak, by móc śledzić ślady. Przy tym mówię do przymósowego pasażera:
- Trzymaj się mocno, a jakby bolało to mów! I nie martw się... Matka Pustynia już dosyć Cię ukarała, przebłagałem ją o litość. Od tej pory jesteś znowu wolny, jak wyzdrowiejesz to możesz ruszać w dalszą drogę.
http://niwia.myforum.pl/ - forum Opolskiego klubu RPG i fantastyki
http://my.opera.com/gimnazjon/blog/ - sport, ruch, zdrowie, itepe
Awatar użytkownika
BLACKs
Tawerniany Cygan
Tawerniany Cygan

Post autor: BLACKs »

Marcus
- Jeżdżę po całym kontynencie bracie. Jeśli chodzi ci o to, skąd pochodzę, to powiem ci, że jestem z tego zadupia - Salt Lake City. Kim wy w ogóle jesteście i co robicie na środku pustyni w Boży dzień? - zapytałem, zdejmując z oczu gogle (przy okazji ukazując tatuaż-krzyż na prawym oku). Pogłaskałem ręką SPASa-12, sprawdzając przy okazji jego stan w razie kłopotów.
Sabrae Xoraim
Bombardier
Bombardier
Kontakt:

Asus:
- Ja jestem Asus i zarabiam na życie tempiąc maszyny molocha i sprzedając czeęści z nich wydobyte. wiesz, nawet opłacalne zajęcie, tylko treba bardzo uważać.
Obrazek
(\ /)
( . .)
c('')('')
Awatar użytkownika
BLACKs
Tawerniany Cygan
Tawerniany Cygan

Marcus
- Spotkałem się z jednym z zabójców maszyn bracie. A mogę spytać, dokąd zmierzacie i co w ogóle robicie?
Sabrae Xoraim
Bombardier
Bombardier
Kontakt:

Asus:
- Chwilowo, z braku lepszego (czyt. bardziej opłacalnego) zajęcia robimy za kurierów. Wiesz jak jest, niebezpieczna okolica, jak nie wyślesz 3 zbrojnych, to paczka nie dojdzie. :D Indiańcom trza zanieść, to sprxzętu będzie, tylko zapodziała nam się w akcji.
Obrazek
(\ /)
( . .)
c('')('')
Awatar użytkownika
BLACKs
Tawerniany Cygan
Tawerniany Cygan

Marcus
- Hmm... Nigdy nie działałem jako kurier, ale banda poganów w osadzie, którą chciałem przekonać do nawrócenia się nie zaakceptowali mnie i wygonili z miasta jak zwykłego bluźniercę. Oczywiście, mogę Wam pomóc. Walczyłem nieco w przeszłości - mówię, podnosząc SPAS-12 na wysokość klatki piersiowej. - Więc, gdzie zmierzamy bracie? - zapytałem się lekko uśmiechając.
impostor
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Post autor: impostor »

[mini konkurs śród-sesyjny: co znaczy nazwa SPAS? Pierwszy który przyśle mi wiadomość na PW z prawidłową odpowiedzią, otrzyma taką strzelbę + 8 ammo .12]
CoB po około trzech godzinach jazdy zauważa na drugim końcu pewnej dolinki kilku ludzi w ciemnych strojach rozmawiających z dwoma gangerami w łaziku. . Z silnika łazika wydobywa się gęsty dym. W pobliżu tej scenki jest rozstawione kilka namiotów z jakiegoś tworzywa sztucznego. Najwyraźniej oni też przygotowują się na nadejście burzy. Reszta drużyny jest około dwóch godzin marszu z tyłu.(przypominam że nie możecie się komunikować) Jest już niemal pewne że nawałnica przyjdzie nocą. Obozowisko wygląda jakby miało się rozlecieć po pierwszym uderzeniu wiatru, najwyraźniej ludzie ci nie znają się na sztuce przetrwania wśród pustyni. Jednak tym razem mieli szczęście. Kotlina osłoni ich od głównego impetu burzy. Zmrok nadejdzie za jakąś godzinę, jednak już teraz zrobiło się trochę ciemniej, gdyż chmury zasłoniły słońce.
Obrazek

Obrazek
Sabrae Xoraim
Bombardier
Bombardier
Kontakt:

Asus:
Spostrzegł zbliżającą się burzę i zakomenderował:
- Okej! Wszyscy stać! Robimy obozik.
Następnie caółość (?) dróżyny przystąpiła do robienia obozu mającego przetrwać nawałnicę.
Obrazek
(\ /)
( . .)
c('')('')
Arxel
Kok
Kok
Numer GG: 8564458

Post autor: Arxel »

Doc
*E a ja nie mam od Franka większych umiejetności leczenia?*

- Spoko ziomek. Tylko następnym rzem nie decyduj za mnie co będę robił. Dobrze ci radze. Pomaga Asusowi w pracy.
OŻESZ TY W PYTĘ WRÓCIŁEM NA FORUM :D!
impostor
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

ekhm... czy mi się zdaje, czy ŻADEN z was nie ma namiotu, płachty, czy chociaż łopaty, by sporządzić obóz... Wymyślcie coś, ale szybko bo burza coraz bliżej. I MG musi się przyznać do błędu (pomimo wszystko jest tylko człowiekiem) Żeczywiście, Doc ma większe umiejętności lekarskie od franka...
Obrazek

Obrazek
Kloner
Chorąży
Chorąży
Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/

Post autor: Kloner »

Frank

Czy jako szczur jestem w stanie wykombinować jakies schronienie?
"Lepiej Milczeć I Wyglądać Jak Idiota, Niż Się Odezwać I Rozwiać Wszelkie Wątpliwości"
Mafia Radioaktywnych Krów
Awatar użytkownika
BLACKs
Tawerniany Cygan
Tawerniany Cygan

Marcus
- Bracia, nie mamy chyba niczego, co by pomogło nam zrobić obóz. Jedyne na co możemy liczyć to łaska Boża - mówię, zakładając gogle.

Co jest wokół nas? Są jakieś wraki, ruiny, kotliny, cokolwiek?
impostor
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Dookoła drużyny (poza CoB`em) jest parę wyschniętych drzew, wrak ciężarówki, kamień wielkości małego samochodu i jedna ściana budynku wystająca z piasku. poza tym teren jest równy i w promieni dwóch kilometrów nie ma nic ciekawego.
Obrazek

Obrazek
Zablokowany