Świat Pasem:Zarkanah

Miejsce na zakończone lub wymarłe sesje. Jeśli chcesz ponownie otworzyć temat to skontaktuj się z modem albo adminem.
Zablokowany
Kloner
Chorąży
Chorąży
Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/

Post autor: Kloner »

Staram się wykorzystać zamieszanie, i przemknąć się w okolice rdzenia, i tam się ukryć
"Lepiej Milczeć I Wyglądać Jak Idiota, Niż Się Odezwać I Rozwiać Wszelkie Wątpliwości"
Mafia Radioaktywnych Krów
Pavciooo
Kok
Kok
Kontakt:

Post autor: Pavciooo »

Jaka cena zwierzęcej zbroji? A pozatym czy te kilka obrony będzie stanowić widoczną różnicę? Pozatym czy są jakieś lepsze miecze dwuręczne? A pozatym, czy mam tu (w grze) możliwość nadania jakichś magicznych mocy mojemu mieczowi?
I tak nikt tego nie czyta...
Awatar użytkownika
BLACKs
Tawerniany Cygan
Tawerniany Cygan

Post autor: BLACKs »

Asmondeusz

Chowam się za drzewem próbując zneutralizować kusznika ognistym pociskiem i ożywić poległego (wskrzeszenie zwłok)
Mr.Zeth
Bosman
Bosman
Numer GG: 2248735
Kontakt:

Post autor: Mr.Zeth »

Pavelius:

Zwierzęca zbroja ma o 7 więcej obrony i musisz dorzucić 790 miedziadzów i stara zbroję, by ja mieć. Sklep ten to PŁATNERZ. Nie ma tu mieczy, a swój miecz zakląć mozesz, ale to w gildii magów albo u Meriańskiego kowala.

Knossos:

Droiga do rdzenie byłą zapieczętowana, ale na zwykłą kłódkę. Szybko ukryłeś się za wnęką w środku i trzasnąłeś drzwiami, by sprawiały wrażenie zamkniętych.

Asmondeusz:

Byłoby dobrze, jakby Notragath ci pomógł, wiec na niego poczekamy...
UWAGA -ZŁOŚLIWY MG!

Mr.Z pisze posta
Obrazek

Miałeś to w upie? Nie miej tego w d*pie!
Smoku
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 0
Kontakt:

Post autor: Smoku »

biegnę na pomoc Asmodeuszowi i rzucam podrodze ognistymi pociskami jesli kogoś zobaczę
Pavciooo
Kok
Kok
Kontakt:

Mówię płatnerzowi, że jeszcze sie zastanowię, poczym idę do sklepu z mieczami i patrzę na ceny mieczy dwuręcznych. Potem idę do gildii magów istaram sie dowiedzieć coś o zaklinaniu mocy w bronie, wypytuję o koszty i możliwości, efekty jakie ono daje.
Kiva
Szczur Lądowy
Kontakt:

Post autor: Kiva »

Nic konkretnie [narazie] nie robie (Napisz mi co mam i potrafie bo niewiem ^^)
"Służ władcy uchem, lecz nie sercem. Bądź mu posłuszny, ale nie podążaj za nim ślepo..."

Obrazek
Mr.Zeth
Bosman
Bosman
Kontakt:

Notragath i Asmondeusz:

Asmondeusz został zraniony przez kusznika. bełt utknął w ramieniu uniemożliwiajac rzucanie zaklęć dwoma rękami (-3 HP). Notragath spalił go na popiół Ognistymi pociskami. Ożywiony strażnik wstał i rzucił się na żywego pobratymcę. Ostatni strażnik ukrył się w baszcie. Asmondeusz zauwazył, jak biegnei na wyższe pietro, by uderzyc w dzwon alarmowy. Okienko jest za waskie by trafić przez nie poruszajacego się meżczyznę...

Pavelius:

Mieczy był spory wybór.
Ciachacz (min 20 siły (brakuje 0,75) 11-25 uszkodzeń fiz, 25% szybkosci 500 M)
Bydlęcy miecz (min 25 siły (brakuje 5,25) 15-24 uszkodzeń fizycznych, odbicie zaklecia 50% szybkosci ataku 1,2S)
Ząbkowany Claymore (min 6 zwinnosci i 15 siły 10-17 uszkodzeń fiz, efekt piły, 75% prędkosci ataku 700 M)

reszta to złom :P

Umagicznień jest wiele. Musisz się udać do gildii magów, ale ta jest zamknieta w nocy...
Ostatnio zmieniony środa, 8 marca 2006, 19:52 przez Mr.Zeth, łącznie zmieniany 1 raz.
UWAGA -ZŁOŚLIWY MG!

Mr.Z pisze posta
Obrazek

Awatar użytkownika
BLACKs
Tawerniany Cygan
Tawerniany Cygan

Asmondeusz

Cholera... - mówię i patrzę z wściekłością na ranę.

Czy jest możliwość rzucenia trującego obłoku w środku wieży? Jak tak to to robię :).
Pavciooo
Kok
Kok
Kontakt:

Przypomnij mi jeszcze staty mojego claymora :)
Mr.Zeth
Bosman
Bosman
Kontakt:

Asmondeusz:

Słyszałeś tylko kaszel, a potem łoskot spadajacego po schodach, martwego ciała.

Asmondeusz i Notragath:

Rana nie jest bardzo poważna. bełt utknął w naramieniku. Dało się go wyciągnać bez problemów. Dwa zombie w uniformach strażników stawiły się przy bramie. Stoicie ukryci za drzewem, w domu ktoś stanął przy oknie, ale zauważył dwóch "strażników" stojacych nieruchomo koło bramy i odszedł wgłąb budynku.

Pavelius:

Miecz Dwuręczny Podmuchu 7-9 uszkodzeń fizycznych +1-2 od wiatru 30% prędkości ataku
Srebrny Claymore 6-9 uszkodzeń fiz. 60% prędkosci ataku
UWAGA -ZŁOŚLIWY MG!

Mr.Z pisze posta
Obrazek

Awatar użytkownika
BLACKs
Tawerniany Cygan
Tawerniany Cygan

Asmondeusz

Co robiłeś przyjacielu podczas gdy ja błąkałem się po tym cholernym lesie? - zwracam się do Notragatha.
Pavciooo
Kok
Kok
Kontakt:

Kupuję Ząbkowanego Claymora i jako część zapłaty sprzedaję tego srebrnego. Po zakupie idę poszukać jakieś sali treningowej czy czegoś takiego i ćwicze sobie :) Potem znajduję jakiś pokój na noc i idę do niego, zamykam drzwi na klucz i kładę się spać. Następnego dnia rano idę w kierunku gildii magów zapytać się o te umagicznienia.
Mr.Zeth
Bosman
Bosman
Kontakt:

Sebastianus i Kiva:

Wszyscy siegdzieś rozpełzli, wiec Sebastianus na spółkę z Verem i Perseuszme przenieśli pomnik do działu Ziemi.
-Tlko tyle was? Dobra, nei trzeba bedzie mocno dzielić drugiej części wynagrodzenia...- stwierdził mag, "odbierajac" posąg. -Poczekajcie chwilę, zaraz wam dam...- mruczał, grzebiac pod kontuarem. -Proszę...-powiedział dając wam jeszcze mieszek pełen monet.

Kiva i Sebastianus otrzymują po 700 M!

W pewnym moencie posąg zazgrzytał. Gdy mag podszedł mlizej i dotknął go kawał skały odpadł, ujawnaijac ruszajaca sie koscistą dłoń. mag krzyknął, ale zaraz sieuspokoił. -Kapsuła... no tak... Chowajcie tą broń.- rzucił do obecnych. Po chwili cały posag rozleciał się, by ujawnic koscianego maga, budzącego sie z "Kamiennego Snu". Szkelet otrząsnął sie z resztek marmuru i uniósł latarnię Nekromantczną nad głowę. -Dobrze wiec.. jak masz na imię?- zapytał mag. -Shirak! Shirak keell Sessto! Jestem Akolitą Śmierci!- odpowiedział szkielet. -Dobra...- zamruczał mag. -Nefalemie, podejdź no! Zwiażę tego szkieleta z tobą, żeby nie narobił bigosu, od tej pory będzie twoim towarzyszem... oczywiście zamaskuje się, żeby nei robić problemów...- powiedział magi wypowiedział zaklecie nie czekajac na odpowiedź Sebastianusa. -Od tej pory masz towarzysza...- powiedział mag zadowolony patrząc na zaskoczone twarze zebranych. -Chcielibyści się zapytać "czemu"? No, jesli wyszłoby na jaw, ze wy przynieśliście tu zahibernowanego Akolitę Śmierci, to mielibyście problemy, a ja bym miał problemy, bo go "ozywiłem". Proste, a teraz idźcie, wzieliscie zapłatę, wiec zmiatajcie!- powiedział i wyprosił was z sali. Shirak przyjął postać postawnego Elfa - maga Ognia. -Nawet pasuje do reszty brygady- mruknął Ver patrząc na Persefonę i Perseusza.
UWAGA -ZŁOŚLIWY MG!

Mr.Z pisze posta
Obrazek

Kloner
Chorąży
Chorąży
Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/

Post autor: Kloner »

Czekam do północy, i wiesz co robię :)
"Lepiej Milczeć I Wyglądać Jak Idiota, Niż Się Odezwać I Rozwiać Wszelkie Wątpliwości"
Mafia Radioaktywnych Krów
Mr.Zeth
Bosman
Bosman
Kontakt:

Wiem, poczekajmy aż inni "dojdą" do północy...

Shirak wygląda tak:
Obrazek
daję obrazek teraz, bo nie chcę już edita dawać :P
UWAGA -ZŁOŚLIWY MG!

Mr.Z pisze posta
Obrazek

Kiva
Szczur Lądowy
Kontakt:

Post autor: Kiva »

Ide do sklepu z orężem w celu kupienia lepszej broni za nowe (niesłusznie) zarobione pieniądze, pytam sprzedawcy co mi może zaproponowac.
"Służ władcy uchem, lecz nie sercem. Bądź mu posłuszny, ale nie podążaj za nim ślepo..."

Obrazek
Zablokowany