Świat Pasem:Zarkanah

Miejsce na zakończone lub wymarłe sesje. Jeśli chcesz ponownie otworzyć temat to skontaktuj się z modem albo adminem.
Zablokowany
Mr.Zeth
Bosman
Bosman
Numer GG: 2248735
Kontakt:

Post autor: Mr.Zeth »

Asmondeusz i Notragath:
Gdy Asmondeusz zadarł głowe do góry stwierdził, ze tam jest drugi anioł. Powoli zleciał w dół do tamtego poturbowanego. Wyglądają niemal identycznie poza drobnymi szczegółami takimi jak czarny kolor skóry i kolczaste ornamenty na pancerzu. Drugi anioł też jest dość poważnie uszkodzonmy, ale nie aż tak jak ten "dobry".
UWAGA -ZŁOŚLIWY MG!

Mr.Z pisze posta
Obrazek

Miałeś to w upie? Nie miej tego w d*pie!
AC
Bosman
Bosman
Numer GG: 4159090
Kontakt:

Post autor: AC »

Dzięki. A teraz czy mógłbyś mi powiedzieć gdzie mogę znaleźć jakąś pracownię dla technologów? Chyba macie coś takiego? I przesyłam też wyrazy szacunku dla ciebie i dla królowej.
Obrazek
Smoku
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 0
Kontakt:

Post autor: Smoku »

hej a wy co za jedni? co was tak natrzaskało?
Mr.Zeth
Bosman
Bosman
Kontakt:

Fink:
-Pracownia jest w dolnej dzielnicy- demon skazał ci drogę. -Mi mów Fosteron.- lekko się schylił. -Będę twoim Mentatem, a więc czymśw rodzaju patrona.- powiedział. -Udaj się do pracowni i pytaj o Garghaxa. On ci powie co robić.
UWAGA -ZŁOŚLIWY MG!

Mr.Z pisze posta
Obrazek

AC
Bosman
Bosman
Numer GG: 4159090
Kontakt:

Post autor: AC »

Idę do pracowni.
Obrazek
Mr.Zeth
Bosman
Bosman
Kontakt:

Fink:
Minąłeś wiele osobliwych budynków utrzymanych w konwencji kurz-i-starość. Dotarłeś do olbrzymiego gmachu, an którego dacu zamocowany jest jakiś udziwiony wiatrak. Gdy wszedłeś do środka stwierdziłeś, że jesteś w wielkiej sali konstrukcyjnej, w której pracuje około dwu tuzinów istot, sklecając rzeczy różne od pocikówek, przez golemy do miotaczy i silników.

Pavelius:
-Udam się prawdopodobnie do krateru Tasali... Pogadam z Czerwonymi Smokami. ZObaczymy, na czym polega moja moc.- potem pwoedział do reeszty, głosniej. -Mam szczęści, ze posiadam niewielki pryzmacik, który umożliwiw mi komunikowanie się z wami nawet z poza tego kontynentu. Niestety działa tylko w jedną stronę. Gdyby moja gildia dalej funkcjonowała...- urwał. -Może wykonajmy zadanie dla Króla i wybierzmy się każdy za swoją Mocą. Żeby nie posądzano nas o niesubordynację, czy zdradę.- zaproponował.

Notragath i Asmondeusz:
gdy podeszliście bliżej stwierdziliscie, ze to onie powyszczerbiali się an wzajem.. WALCZĄ DALEJ! Co jakiś czas pada jakiś atak błyszczący jak umierająca gwiazda lub pokrywajacy najbliższy teren ciemnoscią gęstszą, niźli mgły Kammondoru.
UWAGA -ZŁOŚLIWY MG!

Mr.Z pisze posta
Obrazek

Seto
Kok
Kok

Post autor: Seto »

Dobry pomysł zawsze i troche kasy skapnie -mówie
Obrazek
Pavciooo
Kok
Kok
Kontakt:

Post autor: Pavciooo »

No i kasa się przyda. Ruszajmy wykonać to zadanie!
I tak nikt tego nie czyta...
krolitshek
Majtek
Majtek
Numer GG: 1170597

Post autor: krolitshek »

no to poszli :P
they said that bunnies didn't fly... but Bunny didn't care...
Smoku
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Post autor: Smoku »

hej! frajerzy, może moglibyście przestac na chwilę okładać się po ryjach i odpowiedzieć na moje pytanie?
Kloner
Chorąży
Chorąży
Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/

Post autor: Kloner »

-Ktoś idzie zemną, czy mam iść sam w góry?- jak nik nie idzie ustalam miejsce i czas spotkania poczym wyruszam w droge.
"Lepiej Milczeć I Wyglądać Jak Idiota, Niż Się Odezwać I Rozwiać Wszelkie Wątpliwości"
Mafia Radioaktywnych Krów
Mr.Zeth
Bosman
Bosman
Kontakt:

Notragath: Daję upd8 tylko Smokowi, bo jeszcze macie do pogadania odnośnie pytania Klonera

Anioły nie zwróciły na ciebie uwagi. Zupełnie znegowały twoją obecność skupiajac się na pojedynku. Chyba idzei o cos więcej, niż tylko ich życie...
UWAGA -ZŁOŚLIWY MG!

Mr.Z pisze posta
Obrazek

Pavciooo
Kok
Kok
Kontakt:

Post autor: Pavciooo »

Proponowałbym najpierw wykonać wspólnie zadanie, za zarobione pieniądze dokupimy potrzebny ekwipunek i każdy ruszy w swoją stronę...
I tak nikt tego nie czyta...
krolitshek
Majtek
Majtek
Numer GG: 1170597

Post autor: krolitshek »

Zadanko trzeba dokonczyc, kasa sie przyda, a nie wytkna nam zdrady czy spziegowania... Knossosie... mam pewna sprawe w tamtych okolicach, wiec z checia pozniej Ci potowarzysze
they said that bunnies didn't fly... but Bunny didn't care...
Kloner
Chorąży
Chorąży
Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/

Post autor: Kloner »

Dobrze więc, wyruszmy wykonać to zadanie, moje sprawy mogą poczekać.
"Lepiej Milczeć I Wyglądać Jak Idiota, Niż Się Odezwać I Rozwiać Wszelkie Wątpliwości"
Mafia Radioaktywnych Krów
Seto
Kok
Kok

Post autor: Seto »

-Dobra idziemy
Obrazek
Mr.Zeth
Bosman
Bosman
Kontakt:

Knossos, Pavelius, Kotomi, Sebastianus:
Udaliście się do lasu Sabatu. Burza minęła i padał tylko ciepły kapuśniaczek, który tworzył tęczę gdzieś tam, koło horyzontu. Po godzinie marszu waszym oczom ukazał się Las Sabatu. Nie bez kozery zasługuje na swą nazwę. Poryty jest licznymi bruzdami głębokości do 40 metrów, w których często znajduja sie ruiny. Ciemnozielone korony Dębów i Czarnodrzewi (podobne do dębu, ale ciemniejsze i ma cierpkie owoce stosowane w przemyśle alchemicznym) dopuszczają niewiele światła do warstwy runa i miejsce to przez wieki było schronieniem dla czarnoksiężników, nekromantów i czarownic, które jednak opuściły to miejsce przed czasem Ekstradycji po Wielkich Wojnach.
Weszliście na teren lasu. Sciółka chrupała pod stopami uwalniajac zapach żywicy, igliwia i grzybów. Pachniało lasem. W pewnym momwncie jednak wilk Kotomi (Nazwij go jakoś :)) zatrzymał się, postawił uszy i zawarczał. Gdzieś dalej rozległ się trzask łamanej gałązki, a jakis mały kształt przebiegł miedzy drzewami. Wkrótce dał osię słyszec kilka pisków...

Sebastianus był w stanie stwierdzić typ ewentualnego przeciwnika:
Kobold (mały humanoid)
wzrost do 1,2 metra
waga do 120 ornów (60 kg)
lvl 5-10
HP 10-30
Przypuszczalnie opancerzony w skórę i uzbrojony w sztylet, miecz lub topór. Koboldy żadko podrózują same, częściej w grupach od 5 do 100 osobników w zależności od jakości organizacji. Czasem stają się plagami wsi i małych miast. Kradną i zabijają, od zwierząt odróżnia ich tylko zdolnosć korzystania z narzędzi i chciwosć.
UWAGA -ZŁOŚLIWY MG!

Mr.Z pisze posta
Obrazek

Zablokowany