Świat Pasem:Zarkanah

Miejsce na zakończone lub wymarłe sesje. Jeśli chcesz ponownie otworzyć temat to skontaktuj się z modem albo adminem.
Zablokowany
Pavciooo
Kok
Kok
Kontakt:

Post autor: Pavciooo »

Pytam się czy jakaś czaszka jeszcze ma moc powietrza, jak nie to pytam się jakie one mają moce, może jakaś by mi się przydała
Ostatnio zmieniony sobota, 7 stycznia 2006, 19:50 przez Pavciooo, łącznie zmieniany 1 raz.
I tak nikt tego nie czyta...
Seto
Kok
Kok
Numer GG: 0

Post autor: Seto »

Która czaszka posiada moc mroku lub zła? -Pytam rozglądając się po pomieszczeniu.
Obrazek
Mr.Zeth
Bosman
Bosman
Numer GG: 2248735
Kontakt:

Post autor: Mr.Zeth »

Pavelius i Sebastianus:
-Tu jest po jednym przedstawicielu każdej mocy. Dverg ma moc Ognia, Tussoth - moc Ziemi, Ventregoth - moc Zła, Furion - moc Lodu, Szterseti - Moc Mroku, Cevern - Moc Krwi, Katalida - moc Wody, Thaudes... on ma dziwną moc, o której nie wolno mu mówić, moze ja tylko przekazać, a ja - Gerhenimis posiadam moc Śmierci.- powiedział stary dyszkant.

Następny upd8 dopiero jutro!
UWAGA -ZŁOŚLIWY MG!

Mr.Z pisze posta
Obrazek

Miałeś to w upie? Nie miej tego w d*pie!
Seto
Kok
Kok

Czy możemy uwolnić tylko jedną dusze?

Podchodze do Thaudes'a i wyjmuje sztylet z czaszki.

Jaką moc posiadasz co? -pytam pełen powagi, jak mi odpowie to zadam następne pytania.
Obrazek
Pavciooo
Kok
Kok
Kontakt:

Jeżeli ma to jakiś sens w moim przypadku to biorę moc krwi...
Jak nie ma to sensu (tak jak np. nie miałoby sensu branie przezemnie mocy śmierci) to ryzykuję tą tajemniczą moc...
A moje pytania są takie:
Jak zniszczyć Ustora na zawsze, albo chociaż na baaardzo długi czas?

Edit: Jeżeli Sebastianus bierze tą niewiadomą moc, to jeżeli nie mogę mocy krwi to biorę moc lodu/ziemi/wody (o ile jakąś z nich mogę)

Ponadto mówię do Perseusza:
A może ty, Perseuszu weźmiesz jakąś moc lub o coś się spytasz?
Ostatnio zmieniony niedziela, 8 stycznia 2006, 10:40 przez Pavciooo, łącznie zmieniany 1 raz.
krolitshek
Majtek
Majtek
Numer GG: 1170597

Post autor: krolitshek »

jesli Pavelius nie skorzysta z Mocy Wody to ja podchodze do Katalidy, jesli skorzysta to podchodze do Tussotha i wyjmuje sztylet...
juz wiem, ze posiadasz Moc Wody/Ziemi... spuszczam smutnie wzrok... powiedz mi jak pokonac bestie Zarkanah... najpierw czekam na odpowiedz dopiero wtedy zadam drugie pytanie...
they said that bunnies didn't fly... but Bunny didn't care...
AC
Bosman
Bosman
Numer GG: 4159090
Kontakt:

Post autor: AC »

Wzywam moce nieczyste :P

A jak nikt się nie pojawi to strzelam ze strzelby.
Mr.Zeth
Bosman
Bosman
Kontakt:

Sebastianus: uwalniasz ile chcesz

Sebastianus już sięgnął po rąckę sztyletu, ale drgnął i odsunąłją z poerotem.
-Słusznie!- podsumował demoniczny głos. -Nie dla Nefalema,- dodał.

Pavelius:
Wziąłeś moc Lodu. Otrzymałeś nową zdolność
Mroźne Tchnienie.(zionięcie błękitnym płomieniem, mogącym zamrozić cel. koszt i uszk/sek) (0:0:0) (6) (8)
Duch czeka na pytania... a co do Perseusza-on już się obsłużył mocą ognia.

Edit: No jestem po imprezie więc...
-Ustora można ostatecznie usunąć tylko niszcząć Źródło. Źródło to kula energii śmierci, do której wiecznie wracają sługi Zarkanah, nie tylko Ustor, którego znacie, ale również inni. Ze Źródła - kosztem energii - mogą być przywracani. Tak naprawdę nie wiadomo, na jakiej zasadzie funkcjonuje Źródło, ale to prawdopodobnie skondensowana moc telepaii- odpowiedziała zjawa.

Kotomi:
Otrzymałaś nową zdolność
Przywoływacz deszczu (umożliwia wywołanie deszczu serią gestów, mozesz wywołać mżawkę lub deszcz) (0:1:0) (20PE) (0)
-Bestie Zarkanah nie giną. Po prostu powracają do źródła. Musisz zniszczyć Źródło, by je permenentnie usunąć. Dokonać tego można za pomocą duzego ładunku energii życia wrzuconej w toż Źródło.-

Fink:
Chybiłeś dwakroć, 20 metrów dzieli cię od Klepsydrynów.
Ostatnio zmieniony niedziela, 8 stycznia 2006, 10:33 przez Mr.Zeth, łącznie zmieniany 1 raz.
UWAGA -ZŁOŚLIWY MG!

Mr.Z pisze posta
Obrazek

Seto
Kok
Kok

Podchodze do tej czaszki która ma moc mroku i uwalniam ją.
Obrazek
Pavciooo
Kok
Kok
Kontakt:

Moje drugie pytanie: Jaką część planów przyśpieszenia czasu zmian wykonali już nekromanci?
Mr.Zeth
Bosman
Bosman
Kontakt:

Pavelius:
-Trudno orzec- odpowiedział głos. - Tu nei ma czegos takiego jak postęp, są tylko tropy własciwe i fałszywe, nie wiem, kiedy wpadną na prawdziwy, dokonali jednak wiele zła i to już przyśpieszyło Czas Zmian o kilka tygodni- odpowiedział głos odpływajac, a resztki jego wypowiedzi rykoszetowały od ścian sali.

Sebastianus:
-nareszcie- mruknął cichy, niski i poważny głos męski, gdy wyciagnąłes sztylet z czaszki. Moc zeń popłynęła twym ramieniem i na chwilę zamroczyła umysł.
Otrzymałeś nową Zdolnosć:
Czarne Ostrze (teleportacja do celu + cios wywołujący zamroczenie mocą mroku w zranionym celu, zamiast obrażeń podana jest szansa na zamroczenie i premia do uszkodzeń) (0:0:5) (10EP) (33%, +50% uszk-mrok)
Z.M. zwiększa się o 1!
-Czekam na pytania- powiedział głos spokojnie.
UWAGA -ZŁOŚLIWY MG!

Mr.Z pisze posta
Obrazek

Pavciooo
Kok
Kok
Kontakt:

Podchodzę do czaszki z tajemniczą mocą i sprawdzam czy mnie też coś odepchnie jak Sebastianusa czy nie... jak nie to wyciągam sztylet
Seto
Kok
Kok

Na czym polega moc mroku? jak mam ją w sobie doskonalić żebym był niezwyciężony w tym co robie? ahh i jeszcze jedno czy a jeśli tak to jak da się powstrzymać czas zmian? -pytam a w bych oczach widać jakby płonący ogień, płomień żądzy mocy, a zarazem ciekawości.
Obrazek
Mr.Zeth
Bosman
Bosman
Kontakt:

Sebastianus:
Głos się zaśmiał. Ambicja... sporo ambicji i rządza potęgi. Nie prymitywnego bogactwa, podstawowej władzy nad innymi... tak własna potęga Cię interesuje... to już wystarcza, aby załużyć na mój szacunek.[/i]- twój rozmówca był wyraźnie zadowolony. -Moc mroku to chcęc, albo raczej rządza doskonałosci i nieprzerwane dążenie do większej siły. Zadawanie najtrudniejszych pytań i znajdywanie nań odpowiedzi. Mrok sam w sobie to siła, która nie ma prawa być powstrzymana, to wola, która łamie mury, rozrywa kraty i brnie do przodu, nawet jeśli droga prowadzi poprzez hetkoorny przelanej krwi. Wybieraj zawsze najlepsza drogę, nie ufaj osądom innych, chyba że też są w stanie ocenić świat bez pijaństwa emocjami. Cierpienie wrogom, ratunek sprzymeirzeńcom. Okrucieństwo, gdy konieczne. utrzymywanie równowagi między wyrachowanym torowaniem sobie drogi, a bereserkiem i bezmózga rzezią. Mroczny dostosuje ise do każdej sytuacji, w zależności od sytuacji jest w stanie dostroić swój swiatopogląd. Moc osiągasz przez wykorzystywanie jej. Używaj jej często. Nie wahaj się, nie lekcaważ nikogo i niczego. Efekt przede wszystkim.- mimo ogólnego chaosu wypowiedzi wydawało ci się to jakieś naturalne....
-Czas Zmian MOŻNA powstrzymać, ale niestety ten typ wiedzy nie leży w zasięgu mego poznania- ciągnął głos. -Jednka gdzieś tutaj, pod tym kntynentem jest Wielki Grobowiec... w tym momencie na jego tropie jest kilkoro istot. Demon-Nkromanta i Upiór-Arlekin, o jedna grupa. Są blisko, ale sami nei przekroczą wrót Wielkiego Grobowca. Jeśli dostanie sięjednak d otych wrót ktoś z Mocą Mroku... będzie w stanie je zapieczętować, tak, by tylko on jeden mógł je otworzyć. Obecnie jesteście zbyt słaby, by móc przedostac się obok strażników Wielkiego grobowca. Potrzebujecie mocy, która pozyskacie w różnych miejscach...- głos chciał coś jeszcze powiedzieć, ale jego czas ise wyczerpał i zamilkł raz na zawsze.

Pavelius:
Poczułes znajome uczucie. Świat na moment stał się czerwony, gdy wyciągnąłes sztylet z czaszki. Doznałeś wizji. Widziałes Drakon wchodzącego do ruin świątyni. Drakon nei jest tam sam. Towarzyszy mu dwóch pobratymców. Drakon bez wahania podchodzi do piedestału i chwyta zawartą na nim moc, mimo protestów towarzyszy. Zaczyna słaniac się na nogach, po czym rzuca się na pozostałych dwu i zagryza ich osobiście, po czym rozrywa i pali ich ciała.
Otrzymałes nową Zdolnosć:
Wściekły Młyn (ten atak to KONTRA, a więc może być uzyty tylko po otrzymaniu obrażeń! rzucający zaczyna się obracać tnąc wszystko wokół) (0:0:2) (3EP/sek) (+25% uszkodzeń)
Demoniczny głos zaśmiał się. -Właściwa moc we właściwych rękach, lub raczej we własciwej głowe...- powiedział, a ty poczułes lekkie ciepło rozchodzące sie po całym ciele. nabrałes pewności siebie. -Zadawaj swe pytania!- dodał.

Perseusz podszedł do Dverga, wyciągnął sztylet i zadał pytanie:
-Gdzie mamy szukać mocy niezbędnej do przekroczenia Wielkiego Grobowca?
-Odpowiedział mu uwodzicielski kobiecy głos. -Hmmm.. ty, Perseuszu powinieneś szukać głęboko pod ziemią, spytaj smoków w Kraterze Tasala, twa nowa zdolność nie pozwoli im kałmac ani odmawiać odpowiedzi. Pavelius wie, gdzie szukać sewj mocy. Kotomi, Sebastianus i Knossos powinni szukać wspólnie na Martwym kontynencie, korzystając z niedawno powstałej bazy wypadowej, by zapuszczac sie coraz dalej w Martwe Marchie. Moc Sebastianusa ochroni ich przed nieprzyjemnościami związanymi z sztormami jonowymi zmieniajacymi tamten teren. Karth... jego moc jest dość specyficzna, powinien pedzić ten czas w bibliotece Ansakram na Talugurze. Niech jego obecne umiejętnosci stana się kluczem do bram Ansakram.- głs zakończył. -Drugie pytanie!-
Tym razem Perseusz zadał pytanie ciszej i tak tez otrzymał odpowiedź. Gdy odszedł powiedział -Wybaczcie, sprawa... osobista, która spędzała mi sen z powiek długo...- demon opóścił komnatę.

Knossos: Kloner nie gra dosć długo, to go poprowadzę, ale... ma u mnie krechę :P Smoku i Blacksoul są chociaż dograni - piszą równie żadko... ale Kloner was lekko opóźnia... tak ze 2 posty dziennie w sesji by się rpzydały.. jeden rano drugi wieczorkiem... oh well, musze się z nimi rozmówić na gg
Elf wybrał Moc Śmierci, jakoże ani Ziemia , ani Zło nie przedstawiały wedle jego opinii tak dużej wartosci, jak Śmierć i Krew.
UWAGA -ZŁOŚLIWY MG!

Mr.Z pisze posta
Obrazek

Awatar użytkownika
BLACKs
Tawerniany Cygan
Tawerniany Cygan

Post autor: BLACKs »

Asmondeusz

Pewien mężczyzna zginął w karczmie z rąk rycerzy Lukkatu, a ja znalazłem przy zwłokach amulet. A czemu cię to tak interesuje? I kim ty w ogóle jesteś?
Seto
Kok
Kok

Podchodze do czaszki która ma moc zła i wyjmuje sztylet.
Obrazek
Mr.Zeth
Bosman
Bosman
Kontakt:

Asmondeusz:
Lisz odsłonił kaptur. -Jestem tymcasowo na usługach Zarkanah, lub raczej organizacji "Czterech Kości"- Lisz wstchnął. -Mam na imię Reszkharr i mam przyjemnosć być teroretą i Magiem Szaleństwa. Musicie wiedzieć, że obserwuję was od pewnego czasu, zarazem skrzętnie ukrywając waszą obecnosc przed Zgromadzeniem. Można orzec, że poniekąd daję wam wolną rękę.- znów westchnął. -człowiek, tkórego zabito to był jeden z niesfornych ludzi tej nieumarłej władczyni, która tak daje się we znaki "dołączonym" czyli członkom "Czterech Kosci". W zasadzie zacząłem ci pomagać z tego powodu, Upoirowi zas pomagam, bo sądzę, ze na spółkę dojdziecie do klucza, który otworzy nowy świat demonów i niumarłych. Taki, w którym nie zniknie wszelkie życie.- lisz się zaśmiał.

Sebastianus:
Czaszka zarezonowała.
Otrzymałes nową Aurę:
Odraza (po opis na gg się zgłoś)
-Czekam na pytania- pwoiedział duch.
UWAGA -ZŁOŚLIWY MG!

Mr.Z pisze posta
Obrazek

Zablokowany