Fallout 1, Fallout 2, Fallout Tactics

-
- Chorąży
- Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/
Oj tak taktyka, i racjonalne myślenie to były jedne z głównych zalet budujących klimat. Ach te walki taktyczne, licze PA czy wystarczy by strzelić w przeciwnika, modlitwa by kula trafiła, To były czasy 

"Lepiej Milczeć I Wyglądać Jak Idiota, Niż Się Odezwać I Rozwiać Wszelkie Wątpliwości"
Mafia Radioaktywnych Krów
Mafia Radioaktywnych Krów

-
- Arcymod Tawerniany
A ja się troche poczepiam

FPP - First Person Perspective - gra widziana oczami bohatera... czyli tak, F3 będzie 100% FPP, tak jak Deus Ex, czy liczne prastare cRPG...
Chodziło Ci zapewne o FPS - strzelaninę z pierwszoosobową perspektywą... ;p
Mnie tam bardziej od bardzo dobrej grafiki martwi to, że nie bedzie S.P.E.C.I.A.L.a...

- BLACKs
- Tawerniany Cygan
Może będzie funkcja (na 100% będzie), że będzie można zmienić widok na trzecią osobę (zza pleców) tak jak w Morrowindzie. Zależy co kto lubi. Perspektywa pierwszej osoby odświeży świat i stworzy go na nowo. Każda napotkana postać będzie inna (nie to co w poprzednich częściach), z bliska zobaczymy mutanty i potwory, z którymi przyjdzie nam walczyć, obejrzymy samego siebie (i prawdopodobnie stworzymy swój własny wygląd) i otaczający nas świat (fajnie tak wejść do Krypty i wszystko dokładnie obejrzyć).

-
- Bosman
- Numer GG: 5454998

- BLACKs
- Tawerniany Cygan

-
- Bombardier
Masz rację, machnąłem się przy pisaniu.MAdPhantom pisze:Chodziło Ci zapewne o FPS - strzelaninę z pierwszoosobową perspektywą... ;p

Co do wyglądu F3: Fajna może być opcja z tworzeniem wyglądu postaci, o ile będzie. Miejmy nadzieję, że Bethesda rozwiąże problem perspektywy widoku w ten sposób: Pierwszy tryb to FPP. Drugi byłby TPP (zza pleców), a trzeci znany z poprzednich części Fallouta (czyli podobnie jak w Neverwinter Nights).

- BLACKs
- Tawerniany Cygan
Nie muszą tworzyć całej twarzy, tylko jej elementy (oczy, usta, nos, itp.). Jeśli rozwiną bardziej tworzenie wyglądu, czyli na zasadzie dobierania elementów, możemy być pewni, że w grze nie powtórzą się dwie twarze.Craw pisze:Tyle ze to wymagalo by stworzenia tysiecy roznych twarzy. Bo o tym mowimy. Jezeli dwu kolesi rozni sie tylko kolorem ubrania, to to nie sa rozne postaci.

-
- Chorąży
- Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/

-
- Bombardier

-
- Kok
mi wystarczy zmienianie koloru skory i ciuchow jak w tacticsie, co do widoku fpp, cienko to widze na moim kompie... chyba niepogram zbyt szybko w falla 3.
a jak niebedzie S.P.E.C.I.A.L-a to juz niebedzie to samo. S.P.E.C.I.A.L nalezy moim zdaniem tak samo do fallouta jak krypty, super mutki, ghule, deathclawy, itp.
fall - S.P.E.C.I.A.L = nie ten klimat gry!
a jak niebedzie S.P.E.C.I.A.L-a to juz niebedzie to samo. S.P.E.C.I.A.L nalezy moim zdaniem tak samo do fallouta jak krypty, super mutki, ghule, deathclawy, itp.
fall - S.P.E.C.I.A.L = nie ten klimat gry!

-
- Majtek
- Numer GG: 12017892
Mi tam pomysł wydania F3 na silniku Obliviona całkiem się podoba bo nie wiem czy pamiętacie ale do TES 4 tak jak do morka dodany będzie edytor a z czego łatwo można dojść do wniosku, że do Fallouta 3 też może dadzą.
A tak na marginesie to jak sądzicie, gdzie dokładnie będzie się rozgrywać akcja trzeciej części, osobiście chętnie bym zobaczył Kanadę lub Florydę z okolicznymi wyspami
A tak na marginesie to jak sądzicie, gdzie dokładnie będzie się rozgrywać akcja trzeciej części, osobiście chętnie bym zobaczył Kanadę lub Florydę z okolicznymi wyspami
De gustibus non est disputandum, no nie?

-
- Tawerniany Che Wiewióra
- Numer GG: 0