W co teraz gracie?

cRPG Corner
ODPOWIEDZ
Miruness
Pomywacz
Numer GG: 0

Re: Reaktywacja cRPGc: W co teraz gracie?

Post autor: Miruness »

FF8 po raz pierwszy, po raz siódmy... po raz dziesiąty... Sprzedane! ;)
*wzdechu wzdech* już nawet nie pamiętam dokładnie, który to raz, ale jakimś cudem gra nadal mi się nie znudziła - to dopiero jest grywalność, haha. :D

Do tego Dissidia na PSP. ^^
Ragnar
Marynarz
Marynarz

Post autor: Ragnar »

Nie wiem czy to jakaś miłość do uniwersum SW ale gry typu Jedi Academy czy KOTOR nigdy mi się nie znudzą...
Blue Spirit
Bombardier
Bombardier

Post autor: Blue Spirit »

Ragnar pisze:Nie wiem czy to jakaś miłość do uniwersum SW ale gry typu Jedi Academy czy KOTOR nigdy mi się nie znudzą...
grałem, ale skończyłem tylko raz.
Obecnie chyba zacznę męczyć wiedźmina. Po raz czwarty. Po stronie elfów.
Będzie się działo!
Obrazek

to dalej ja, tylko mi kochany baziu ksywkę zmienił :D
Ragnar
Marynarz
Marynarz

A ja po raz kolejny KOTOR'a. Tym razem po ciemnej stronie... drżyj galaktyko!
WinterWolf
Tawerniana Wilczyca
Tawerniana Wilczyca
Kontakt:

Post autor: WinterWolf »

Joł! KotOR RLZ! XD Coś ostatnio strasznie mnie na niego wzięło... Przyznam się, że gram pierwszy raz XD
Obrazek
Proszę, wypełnij -> Ankieta
Ragnar
Marynarz
Marynarz

Come! Come to the dark side!
Miruness
Pomywacz

Post autor: Miruness »

Ragnar pisze:Come! Come to the dark side!
We have cookies and milk! <3 ;)

Zagrałabym w Wiedźmina, ale mój staruszek go nie udźwignie. :(
NdwZ
Majtek
Majtek
Kontakt:

Post autor: NdwZ »

A ja drugie podejście (tym razem bardziej udane, choc za pierwszym razem nie bylo zle) w Vampire - The Masquerade Bloodlines.
Naprawdę świetna gra, niestety jak na taki poziom miodności mało znana. Ten klimat, te postacie, fabuła, walki tak w sam raz. Używanie wampirzych mocy naprawde cieszy ^^. Czuć że jesteśmy kimś więcej, śmiertelnicy to tylko pożywienie i marionetki. Nie raz nie ma sensu nawet ich zabijać jak np. w misji z wyeliminowaniem szefa ruskiej mafi, po co wybijac ochroniarzy jak mozna ich przekonac sila umyslu ze wlasnie powinni nas przepuścić bo szef bedzie zly ^^ po czym spokojnie wysuszyc samego szefa (co w sam raz przywraca wczesniej zuzyte punkty krwi na wpływanie na umysły ochraniarzy :D ). Albo genialna misja w nawiedzonym hotelu, gdzie nawet pamietajac dokladnie czego sie spodziewac mozna podskoczyc w fotelu.
O ile śmiertelnicy moga być naszymi marionetkami to jak chodzi o wampiry... To najczęściej my robimy za marionetki w rekach starszych i potężniejszych.
Ten swiat sie po prostu czuje. Ta gre stawiam na równi z Falloutem, Planescape, Baldurem jako jedna z najlepszych cRPG.

A oprócz tego pogrywam w FreeSpace 2 + Openek z FS portem (czyli wypasiona grafika i w tym FS1 z dodatkiem, FS2 + mnóstwo porządnych kampani fanowskich - niektore maja nawet nagrane kwestie mowione wiec praktycznie jak oficjalna kampania). FS2 juz przeszedlem ponad 120 razy :D
Ta gra miażdży ^^
Alien
Kok
Kok
Numer GG: 28552833

Post autor: Alien »

ja chyba zacznę męczyć G3
może tym razem mi się tak szybko nie znudzi...
00088888000
Sihamaah
Bosman
Bosman
Numer GG: 11803348

Post autor: Sihamaah »

Wreszcie mi poprawnie działa Civ4: Beyond The Sword, i to po polsku. No więc grywam. Szkoda, że rozwój kulturalny imperium zazwyczaj przerywa jakiś idiota z jedynie odrobinę większą ilością wojska i poziomem technologicznym uzbrojenia...
Mów mi Sih :)
Kanał IRC Tawerny RPG: [url=irc://irc.npircs.pl/tawerna-rpg]KLIK![/url]
Link nie działa? Używaj Opery lub zainstaluj Chatzillę, jeśli używasz Firefoxa. PS.[url=irc://quakenet/tawerna-rpg]STARY KANAŁ TUTAJ[/url]
mone0
Mat
Mat
Numer GG: 12563782

Post autor: mone0 »

Jak na razie to pogrywam w Mount & Blade, niby rpg, niby strategia. Czekam do wakacji aż wyjdzie opcja multiplayer i po sieci będę dawał.
"drobnostki tworzą doskonałość, a doskonałość nie jest drobnostką" Michał Anioł
Tevery Best
Tawerniak
Tawerniak
Numer GG: 10455731

Post autor: Tevery Best »

Sihamaah pisze:Wreszcie mi poprawnie działa Civ4: Beyond The Sword, i to po polsku. No więc grywam.
Sih, zainstaluj sobie XFire i zgłoś się w Tawernianej Grupie. Akurat mam z kilkoma znajomymi zwyczaj cięcia po sieci w Civ IV, a im nas więcej, tym weselej, więc byłbyś przydatny.
Sihamaah
Bosman
Bosman
Numer GG: 11803348

Post autor: Sihamaah »

Ekstra. Niemniej nie wiem, czy będę miał czas na grę, bo biorę się też za WoWa Brurnig Crusade :D Zapowiada się ekstra no-lifienie...
Mów mi Sih :)
Kanał IRC Tawerny RPG: [url=irc://irc.npircs.pl/tawerna-rpg]KLIK![/url]
Link nie działa? Używaj Opery lub zainstaluj Chatzillę, jeśli używasz Firefoxa. PS.[url=irc://quakenet/tawerna-rpg]STARY KANAŁ TUTAJ[/url]
Aras
Tawerniak
Tawerniak
Numer GG: 9986661

Post autor: Aras »

Po dzisiejszym nowiutkim trailerze Beyond Good & Evil 2 zaczynam znów przechodzić jedynkę :D
Obrazek
Alien
Kok
Kok
Numer GG: 28552833

Post autor: Alien »

g3 mi nie działa :(
w cape dum jest brak dużej ilości tekstur( nie ma phila i drogi na arenę, ogólnie npc'ów i ziemi)
gram w AC , czekam aż w empiku pojawi się AoE 3 ( gość mówił mi dwa tygodnie temu że niedługo będzie)
00088888000
Brzoza
Bosman
Bosman

Post autor: Brzoza »

http://blurst.com/minotaur-china-shop/play
bardzo fajna gierka przeglądarkowa ze spoko grafiką i pomysłem. macie pięć dni żeby zarobić jak najwięcje kasy jako sprzedawca porcelany. Żeby było ciekawie naszym protagonistą jest minotaur który chodzi krzywo sztywno i nieporadnie. Są dwie drogi zarabiania forsy - niszcząć wszystko wokół i brac pieniądze z ubezpieczenia bądź też po ludzku sprzedawac klientom towar. No a im wiecej się tłucze w szkoł, rozdrabnia pocelanę, psuje szafki i stołki w tym większy rage wpada bohater. A no i za zarobioną kasę mozna kupić sobie ataki, punkty wyrzymałości, reklamę(więcej klientów), szybkość chodzenia, ilość półek i regałów. Ogołem strasznie fajna zabawa, tylko to nie ejst fleszowe i trzeba zainstalować jakiś crapowaty program. http://motywdrogi.pl/2009/05/18/niczym- ... /#comments a oto genialne miejsce w którym znalazłem ową gierkę. Możecie obczaić jak wygląda grafika i w ogóle macie recenzję.
ObrazekObrazekObrazekObrazek
Awatar użytkownika
BAZYL
Zły Tawerniak
Zły Tawerniak
Numer GG: 3135921
Kontakt:

Post autor: BAZYL »

Jak ogłosili Thierfa 4 zacząłem grać w Dark Project. Dziś przeszedłem misję z Rogiem Quintusa na ekspercie i ku mojemu zaskoczeniu okazało się, że zdobyłem 100% skarbów z tej misji :)
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...
ODPOWIEDZ