Nasze Avatary...

O tawerniakach, forumowiczach i innych. Ogólnie z kamerą wśród zwierząt.
ODPOWIEDZ
Craw
Bosman
Bosman
Numer GG: 5454998

Post autor: Craw »

Znowu sie mylisz. Ja sobie swoja kiedys wpisalem podczas nocki w CS i tak juz jakos mi zostala :] Ona nie mowi nic o mnie :P
Falka
Tawerniana Wiewiórka
Tawerniana Wiewiórka
Numer GG: 1087314
Kontakt:

Post autor: Falka »

Craw -> Crawley -> Dobry Omen Pratchetta & Gaimana
Sam przyznałeś, że lubisz tą książkę, mam nawet loga z kanału :>

A już tak na serio, też uważam, że ksywkę się wybiera, bo się podoba i ładnie brzmi. Jakoś ani się nie identyfikuję z wiadźminką, ani z tą panną z komiksu, co z gołym tyłkiem i cyckami biegała. Chociaż muszę przyznać, że lubię spać na golasa ;)
Niektóre ksywki, owszem, mówią coś o ich posiadaczach - np. Ruda albo Łysy ;) Ale czy ksywki takie jak Żyg albo Goździoł o czymś świadczą? (Poza tym, że włąściciele/właścicielki mają głupich znajomych, którzy im takie ksywki wymyślili? W tym miejscu chciałabym obie wspomniane panny pozdrowić, mimo że nie czytają tego forum;))

Mi się 'Falka' podoba i już. Brzmi tak... ładnie :) Na pewno ładniej, niż Kasia, tudzież Kathy (jak to na mnie w pracy wołają). No i dużo poważniej niż 'Borsunia' czy 'Mała Wiewiórka' ;)
Sblam! | "Orły są duże i tupią"
Kloner
Chorąży
Chorąży
Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/

Post autor: Kloner »

Dobra kłucenie się z wami jest bez sensu :P to mi troche przypomina jak kumpel (metal ateista) zaczą rozmawiać z innym kolegą który sobie popił. Sprawy zeszły na religje. Żadna ze stron niechciała ustąpić to tak jak tu :P
Każdy spostrzega różne rzeczy inaczej niż inni.
"Lepiej Milczeć I Wyglądać Jak Idiota, Niż Się Odezwać I Rozwiać Wszelkie Wątpliwości"
Mafia Radioaktywnych Krów
Falka
Tawerniana Wiewiórka
Tawerniana Wiewiórka
Numer GG: 1087314
Kontakt:

Post autor: Falka »

Alez my sie nie klocimy, my po prostu lubimy sie czepiac ;)

Ostatnio umiescilam swojego avatarka w firmowej bazie danych zamiast fotki :D
Sblam! | "Orły są duże i tupią"
Awatar użytkownika
BAZYL
Zły Tawerniak
Zły Tawerniak
Numer GG: 3135921
Kontakt:

Post autor: BAZYL »

A ja uważam, zę ksywki lepiej sie przyjmują, jeżeli to otoczenie je nada. Tak było ze mną - ktoś nazwał mnie BAZYLem i tak juz zostało...

A co do awatarkó - ja kazałem sobie fotkę zrobić i wstawiłem ja jako awatara - czy gdybym wyglądał inaczej to by zmieniało moje przekonania i mój charakter? Szczerze wątpię.
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...
Vircung
Marynarz
Marynarz
Kontakt:

Post autor: Vircung »

popieram nadawanie ksywek przez otoczenia ale jeśli tylko nie są oberaźliwe... moja ksywke mam juz od kilku lat bo... hehe kiedyś coś palnołem na niemieckim... przypuszczam że coś liczyłem bo po niemiecku 4 to vier... 14 vierzehn.. 40 vierzig... nie pamietam juz prz czym sie pomyliłem :)
Czyń Zło

Na potęgę Moherowego Beretu !!

http://www.i-rpg.net
LOD
Kok
Kok
Numer GG: 0

Post autor: LOD »

Ja mam nick ot tak sobie kiedyś wymyśliłem z kumplem... Jakbym miał moje przezwisko ze szkoły to byście się ze mnie śmiali... 8)
dsadfga_atadf_a
Mat
Mat
Kontakt:

Post autor: dsadfga_atadf_a »

HA a moja xywy ze szkoly to: metal, seba (: oryginalne.. qzyn nazywa mnie kabat a ja go falus (: dziewczyna nazywa mnie downik a ja ja grubasek (: po za tym w klasie mamy: Trefola, Pyze, Kurpika, Montego, Izika, Camela (((: i duzo tego jeszcze (:
Waltos
Mat
Mat
Numer GG: 6635964

Post autor: Waltos »

Ja gdybym mieć ksywkę nadaną przez otoczenie, zwałbym się kiedyś:
- Gruby
- Bombur
- Smalec
- Nerwica - k*rwica :D

A tera zwałbym się:
- paker
- kafar
- pentagramista :D
- czarnuch (od stylu ubierania się :D )
- Hardkorowiec

Ale wolę moją ksywke, mimo iż jej nie zna zaden mój znajomy.
żyję
laRy
Kok
Kok

Post autor: laRy »

na mnie juz od lat laRy mowia. ale to jak xywa powstala to juz inna historia...
Kloner
Chorąży
Chorąży

Moja ksywka powstała kilka lat temu dzięki pomysłowości kumpla, ale skąd i dlaczego to inna historia której wam nie opowiem (przynajmniej narazie) :P
"Lepiej Milczeć I Wyglądać Jak Idiota, Niż Się Odezwać I Rozwiać Wszelkie Wątpliwości"
laRy
Kok
Kok

a ja wiem dlaczego masz taka xywe, a nie inna! skolonowales kota sasiadki i kumpel zapomnial slowa "naukowiec" i dlatego nazwal cie kloner :D

uwaga dzieci: laRy wie WSZYSTKO!

ps: bazyl, wiem co robiles w ostatnie wakacje :D
Kloner
Chorąży
Chorąży

Odrazu klonowanie :P to było rozmnorzenie przez podział komurki macierzystej (przy pomocy siekiery ale to inna sprawa) :P http://www.tawerna.rpg.pl/forum/viewtop ... 4699#14699
założyłem temat o xywkach :P o tym tez można gadać ;]
Asthner
Tawerniany Bard
Tawerniany Bard
Numer GG: 4825300

Post autor: Asthner »

Stary Asthner odszedł i nigdy nie wróci. Splątane nici przeznaczenia każdego atomu we wrzechświecie są jednak niepojęte... Stary Asthner bowiem umarł.
A na jego miejsce przybywa nowy.

Nowy, lepszy, z uaktualnionym avatarkiem. ;) Pośród płomieni zwiastującyh apokalipsę wielu spamerskich postów, przybywa przekleństwo spammerów, moderator marnotrawny...
... ja. ;)

A że mnie tu dość dawno nie było, a i czasu za dużo nie mam na fora, to trochę zajmie nim w pełni wrócę do obowiązków. Ale bać się już możecie zacząć. :]

Tytułem dygresji- czy ktoś zauważył moje dyskretne podpowiedzi dot. mojego powrotu? :) Jest tu ktoś spostrzegawczy? :P

Byłbym zapomniał...
Witajcie!
Peace was a lie, there was only passion. It gave me power, too much power to comprehend. Thus no victory was possible - only void remained. Yet my chains are broken and through the Force I'm free.
There is something to be learnt about irony here.
laRy
Kok
Kok

he? co? jak? kiedy? z kim? po co? heeeeeeeeee?

a tak pozatym to chyba w aviku kolory zmieniles. niezle wyglada :D (ale moj avik rlz!)
BearClaw
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 9458038
Kontakt:

Post autor: BearClaw »

Ja swoj nick mam od czasu battle netu :D , od kiedy pierwszy raz zagralem w starcrafta, tak jakos mi wpadlo do glowy i powstalem :D z prochu i pylu wstapilem do zakonu space marinow 8) , o czym mowi moj awatar :P .
Wszystko przemija w milczeniu, a milczenie spowija wszystko...
Asthner
Tawerniany Bard
Tawerniany Bard
Numer GG: 4825300

Post autor: Asthner »

laRy pisze:he? co? jak? kiedy? z kim? po co? heeeeeeeeee?

a tak pozatym to chyba w aviku kolory zmieniles. niezle wyglada :D (ale moj avik rlz!)
Uściślij te pytania, to może spróbuję odpowiedzieć. ;)

A za pochwałę avika dziękuję, siedziałem nad nim całe 20 minut. ;p
Peace was a lie, there was only passion. It gave me power, too much power to comprehend. Thus no victory was possible - only void remained. Yet my chains are broken and through the Force I'm free.
There is something to be learnt about irony here.
ODPOWIEDZ