Nasze Avatary...

-
- Tawerniana Wiewiórka
- Numer GG: 1087314
- Kontakt:
Craw -> Crawley -> Dobry Omen Pratchetta & Gaimana
Sam przyznałeś, że lubisz tą książkę, mam nawet loga z kanału :>
A już tak na serio, też uważam, że ksywkę się wybiera, bo się podoba i ładnie brzmi. Jakoś ani się nie identyfikuję z wiadźminką, ani z tą panną z komiksu, co z gołym tyłkiem i cyckami biegała. Chociaż muszę przyznać, że lubię spać na golasa ;)
Niektóre ksywki, owszem, mówią coś o ich posiadaczach - np. Ruda albo Łysy ;) Ale czy ksywki takie jak Żyg albo Goździoł o czymś świadczą? (Poza tym, że włąściciele/właścicielki mają głupich znajomych, którzy im takie ksywki wymyślili? W tym miejscu chciałabym obie wspomniane panny pozdrowić, mimo że nie czytają tego forum;))
Mi się 'Falka' podoba i już. Brzmi tak... ładnie :) Na pewno ładniej, niż Kasia, tudzież Kathy (jak to na mnie w pracy wołają). No i dużo poważniej niż 'Borsunia' czy 'Mała Wiewiórka' ;)
Sam przyznałeś, że lubisz tą książkę, mam nawet loga z kanału :>
A już tak na serio, też uważam, że ksywkę się wybiera, bo się podoba i ładnie brzmi. Jakoś ani się nie identyfikuję z wiadźminką, ani z tą panną z komiksu, co z gołym tyłkiem i cyckami biegała. Chociaż muszę przyznać, że lubię spać na golasa ;)
Niektóre ksywki, owszem, mówią coś o ich posiadaczach - np. Ruda albo Łysy ;) Ale czy ksywki takie jak Żyg albo Goździoł o czymś świadczą? (Poza tym, że włąściciele/właścicielki mają głupich znajomych, którzy im takie ksywki wymyślili? W tym miejscu chciałabym obie wspomniane panny pozdrowić, mimo że nie czytają tego forum;))
Mi się 'Falka' podoba i już. Brzmi tak... ładnie :) Na pewno ładniej, niż Kasia, tudzież Kathy (jak to na mnie w pracy wołają). No i dużo poważniej niż 'Borsunia' czy 'Mała Wiewiórka' ;)
Sblam! | "Orły są duże i tupią"

-
- Chorąży
- Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/
Dobra kłucenie się z wami jest bez sensu
to mi troche przypomina jak kumpel (metal ateista) zaczą rozmawiać z innym kolegą który sobie popił. Sprawy zeszły na religje. Żadna ze stron niechciała ustąpić to tak jak tu
Każdy spostrzega różne rzeczy inaczej niż inni.

Każdy spostrzega różne rzeczy inaczej niż inni.
"Lepiej Milczeć I Wyglądać Jak Idiota, Niż Się Odezwać I Rozwiać Wszelkie Wątpliwości"
Mafia Radioaktywnych Krów

-
- Tawerniana Wiewiórka
- Numer GG: 1087314
- Kontakt:
Alez my sie nie klocimy, my po prostu lubimy sie czepiac ;)
Ostatnio umiescilam swojego avatarka w firmowej bazie danych zamiast fotki :D
Ostatnio umiescilam swojego avatarka w firmowej bazie danych zamiast fotki :D
Sblam! | "Orły są duże i tupią"

- BAZYL
- Zły Tawerniak
- Numer GG: 3135921
- Kontakt:
A ja uważam, zę ksywki lepiej sie przyjmują, jeżeli to otoczenie je nada. Tak było ze mną - ktoś nazwał mnie BAZYLem i tak juz zostało...
A co do awatarkó - ja kazałem sobie fotkę zrobić i wstawiłem ja jako awatara - czy gdybym wyglądał inaczej to by zmieniało moje przekonania i mój charakter? Szczerze wątpię.
A co do awatarkó - ja kazałem sobie fotkę zrobić i wstawiłem ja jako awatara - czy gdybym wyglądał inaczej to by zmieniało moje przekonania i mój charakter? Szczerze wątpię.
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...

-
- Marynarz
- Kontakt:

-
- Mat
- Kontakt:

-
- Mat
- Numer GG: 6635964

-
- Chorąży

-
- Chorąży
Odrazu klonowanie
to było rozmnorzenie przez podział komurki macierzystej (przy pomocy siekiery ale to inna sprawa)
http://www.tawerna.rpg.pl/forum/viewtop ... 4699#14699
założyłem temat o xywkach
o tym tez można gadać ;]

założyłem temat o xywkach

"Lepiej Milczeć I Wyglądać Jak Idiota, Niż Się Odezwać I Rozwiać Wszelkie Wątpliwości"

-
- Tawerniany Bard
- Numer GG: 4825300
Stary Asthner odszedł i nigdy nie wróci. Splątane nici przeznaczenia każdego atomu we wrzechświecie są jednak niepojęte... Stary Asthner bowiem umarł.
A na jego miejsce przybywa nowy.
Nowy, lepszy, z uaktualnionym avatarkiem.
Pośród płomieni zwiastującyh apokalipsę wielu spamerskich postów, przybywa przekleństwo spammerów, moderator marnotrawny...
... ja.
A że mnie tu dość dawno nie było, a i czasu za dużo nie mam na fora, to trochę zajmie nim w pełni wrócę do obowiązków. Ale bać się już możecie zacząć. :]
Tytułem dygresji- czy ktoś zauważył moje dyskretne podpowiedzi dot. mojego powrotu?
Jest tu ktoś spostrzegawczy? 
Byłbym zapomniał...
Witajcie!
A na jego miejsce przybywa nowy.
Nowy, lepszy, z uaktualnionym avatarkiem.

... ja.

A że mnie tu dość dawno nie było, a i czasu za dużo nie mam na fora, to trochę zajmie nim w pełni wrócę do obowiązków. Ale bać się już możecie zacząć. :]
Tytułem dygresji- czy ktoś zauważył moje dyskretne podpowiedzi dot. mojego powrotu?

Byłbym zapomniał...
Witajcie!
Peace was a lie, there was only passion. It gave me power, too much power to comprehend. Thus no victory was possible - only void remained. Yet my chains are broken and through the Force I'm free.
There is something to be learnt about irony here.

-
- Marynarz
- Numer GG: 9458038
- Kontakt:

-
- Tawerniany Bard
- Numer GG: 4825300
Uściślij te pytania, to może spróbuję odpowiedzieć.laRy pisze:he? co? jak? kiedy? z kim? po co? heeeeeeeeee?
a tak pozatym to chyba w aviku kolory zmieniles. niezle wyglada(ale moj avik rlz!)

A za pochwałę avika dziękuję, siedziałem nad nim całe 20 minut. ;p
Peace was a lie, there was only passion. It gave me power, too much power to comprehend. Thus no victory was possible - only void remained. Yet my chains are broken and through the Force I'm free.