Nieobecności

-
- Kok
- Numer GG: 8228852
Re: Nieobecności
Do piątku, a jeżeli się uda to do czwartku będę miał lekki problem z wyrabianiem się z czasem, a więc niestety również z odpisywaniem. Potem już będzie nareszcie w miarę normalnie. Proszę o wyrozumiałość mg na ten czas

-
- Bombardier
Mogę rzadziej odpisywać na sesjach. Nastąpiły ostre spięcia w domu. Muszę ograniczać trochę komputer więc mogę z odpisywaniem się trochę spóźniać.
Czerwona Orientalna Prawica

-
- Bosman
- Numer GG: 6094143
- Kontakt:
Piszę z uczelni. Zgadnijcie co sę się stało? Tak właśnie net mi padł. Jak zwykle.... Ja wróci to będę, może nawet dzisiaj, ale nie gwarantuje.
Spłodził największe potwory - wielkiego wilka Fenrira, węża Midgardsorma i boginię umarłych Hel.
Nordycka Zielona Lewica

Nordycka Zielona Lewica

-
- Marynarz
- Numer GG: 0
Przepraszam za chwilową nieobecność. Mam ostatnio stany zaliczeniowo-przedsesyjno-ogólnodepresyjne.
Wszędzie gdzie gram postaram się być na bieżąco i nie opóźniać, tam gdzie prowadzę będę pewnie odpisywał rzadziej niż do tej pory (tzn. na Łzach, Prawda ma z założenie wolniejsze tempo). Sytuacja ta będzie prawdopodobnie trwała dopóki wszystkiego nie pozaliczam.
Wszędzie gdzie gram postaram się być na bieżąco i nie opóźniać, tam gdzie prowadzę będę pewnie odpisywał rzadziej niż do tej pory (tzn. na Łzach, Prawda ma z założenie wolniejsze tempo). Sytuacja ta będzie prawdopodobnie trwała dopóki wszystkiego nie pozaliczam.

-
- Chorąży

-
- Bombardier
Wyjeżdżam jutro na tydzień. Później będę ze dwa dni w domu i znowu. Proszę o poprowadzenie moich postaci przez MG. Możecie je nawet zabić, jeśli tak bardzo tego chcecie 

Czerwona Orientalna Prawica

-
- Bosman
- Numer GG: 0
- Lokalizacja: Nie chcesz wiedzieć... naprawdę nie chcesz wiedzieć...
Prawdopodobnie wyjade na weekend (ten, albo następny) i nie będe miał żadnych szans na odpisanie.(no chyba, że z komórki)
Proszę o szybkie i bezbolesne śmierci moich bohaterów.
Proszę o szybkie i bezbolesne śmierci moich bohaterów.

Grupa Nieszanowania Praw Ludzkich oraz Wspierania Bratniej Nienawiści na Tawernie
Azrael (Śmierć Wszechświatów) jest ich władcą. Wszystkie inne Śmierci są zależne od niego.
Azrael (Śmierć Wszechświatów) jest ich władcą. Wszystkie inne Śmierci są zależne od niego.

-
- Chorąży

-
- Marynarz
- Numer GG: 2461120
Będę nieobecny przez jakiś czas. Przepraszam wszystkich, którzy mieli przez to kłopot na sesjach. MG mogą zatruć/uśpić/zabić moje postaci.Oznaki życia dam w czasie ferii.
"They themselves are miserable. That's why they need someone more miserable than them.Those are not human.Those are not people..."

-
- Kok
- Numer GG: 8570942
Znikam na 3 dni. W środę wieczorem odpiszę w Warmłotku

-
- Bosman
- Numer GG: 11803348
Znikam póki co. Nie wiem kiedy wrócę. Może nawet jutro, może w ferie. A może i w wakacje... Ale nie sądzę.

-
- Bosman
- Numer GG: 1223257
- Kontakt:
Ok, ponieważ radośnie tworzę opowiadanie na konkurs, a ponadto mam studniówkę, początek nowego semestru, zbliża się olimpiada lingwistyczna i cholera wie co jeszcze zwali mi się zaraz na głowę, to do końca miesiąca raportuję, iż mogę miewać problemy z odpisywaniem na czas. Postaram się tego uniknąć i pisać gdzie tylko mogę ile tylko mogę najszybciej jak się da, ale w tym okresie nie ma nic co mógłbym obiecać.
What doesn't kill you, just makes you... Stranger.
But above all - I feel I'm still on my long trip to nothingness.
But above all - I feel I'm still on my long trip to nothingness.

Do środy lub piątku będę się pojawiać bardzo sporadycznie i tylko na chwilę. Postaram się powoli i systematycznie odpisywać, a w każdym razie czytać sesje. W razie czego będę graczom lub MG zostawiać deklaracje, żeby mogli moje postacie uwzględniać w swoich postach. Za utrudnienia przepraszam...

-
- Chorąży

-
- Bosman
- Numer GG: 11803348
Hm... Wróciłem tak jak się spodziewałem. Prawdopodobnie nie będę nic pisał w inne dni niż dni weekendu, więc jak ktoś chce się ze mną wykłócać w poniektórych tematach na forum to niech zacznie dyskusję w te dni, bo inaczej sobie będzie czekał na moje odpowiedzi. A w sesjach niestety aktualnie udziału nie biorę 

-
- Marynarz
- Numer GG: 9606247
- Kontakt:
Witam, wszystkich z powrotem po bardzo długiej nieobecności. Nie było mnie tu już chyba ze 2 miesiące, więc zapewne ominęło mnie dużo fajnych tematów... Wracam, więc i już rozglądam się za jakąś ciekawą sesję.
Pozdrowienia Zorin

Pozdrowienia Zorin

Dum spiro, spero:)
Ambitosa non est fames.
Pozdrowienia Zorin!

Ambitosa non est fames.
Pozdrowienia Zorin!

-
- Bosman
- Numer GG: 6094143
- Kontakt:
Przepraszam, że zniknąłem na jakiś czas i narobiłem zaległości, ale takie jest życie studenta w styczniu. Na swoją obronę chciałbym przywołać zasadę, że Impossibilium nulla obligatio est. Niemniej teraz, gdy nieco się uspokoiło mam nadzieję powoli wrócić do gry a w lutym po 5 będę już full time. Dziękuję moim MG za wyrozumiałość, zwłaszcza Hose, którego sesję nieco olałam myśląc, że padła, ale jak widać jeszcze wyżyła.
Spłodził największe potwory - wielkiego wilka Fenrira, węża Midgardsorma i boginię umarłych Hel.
Nordycka Zielona Lewica

Nordycka Zielona Lewica