Nieobecności

To jest miejsce, w którym przeprowadza się wcześniej umówione sesje.
ODPOWIEDZ
Ant
Kok
Kok
Numer GG: 8228852

Re: Nieobecności

Post autor: Ant »

Do piątku, a jeżeli się uda to do czwartku będę miał lekki problem z wyrabianiem się z czasem, a więc niestety również z odpisywaniem. Potem już będzie nareszcie w miarę normalnie. Proszę o wyrozumiałość mg na ten czas
Hose15
Bombardier
Bombardier

Post autor: Hose15 »

Mogę rzadziej odpisywać na sesjach. Nastąpiły ostre spięcia w domu. Muszę ograniczać trochę komputer więc mogę z odpisywaniem się trochę spóźniać.
Czerwona Orientalna Prawica
Perzyn
Bosman
Bosman
Numer GG: 6094143
Kontakt:

Post autor: Perzyn »

Piszę z uczelni. Zgadnijcie co sę się stało? Tak właśnie net mi padł. Jak zwykle.... Ja wróci to będę, może nawet dzisiaj, ale nie gwarantuje.
Delf
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 0

Post autor: Delf »

Przepraszam za chwilową nieobecność. Mam ostatnio stany zaliczeniowo-przedsesyjno-ogólnodepresyjne.
Wszędzie gdzie gram postaram się być na bieżąco i nie opóźniać, tam gdzie prowadzę będę pewnie odpisywał rzadziej niż do tej pory (tzn. na Łzach, Prawda ma z założenie wolniejsze tempo). Sytuacja ta będzie prawdopodobnie trwała dopóki wszystkiego nie pozaliczam.
Deep
Chorąży
Chorąży

Post autor: Deep »

Ferie. Nie ma mnie najprawdopodobniej od jutra bądź soboty przez dwa tygodnie.
.
Hose15
Bombardier
Bombardier

Post autor: Hose15 »

Wyjeżdżam jutro na tydzień. Później będę ze dwa dni w domu i znowu. Proszę o poprowadzenie moich postaci przez MG. Możecie je nawet zabić, jeśli tak bardzo tego chcecie :)
Czerwona Orientalna Prawica
Azrael
Bosman
Bosman
Numer GG: 0
Lokalizacja: Nie chcesz wiedzieć... naprawdę nie chcesz wiedzieć...

Post autor: Azrael »

Prawdopodobnie wyjade na weekend (ten, albo następny) i nie będe miał żadnych szans na odpisanie.(no chyba, że z komórki)

Proszę o szybkie i bezbolesne śmierci moich bohaterów. :D
Grupa Nieszanowania Praw Ludzkich oraz Wspierania Bratniej Nienawiści na Tawernie

Azrael (Śmierć Wszechświatów) jest ich władcą. Wszystkie inne Śmierci są zależne od niego.
Deep
Chorąży
Chorąży

A jednak nie wyjeżdżam. Przepraszam za zamieszanie.
.
Mrodnim
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 2461120

Post autor: Mrodnim »

Będę nieobecny przez jakiś czas. Przepraszam wszystkich, którzy mieli przez to kłopot na sesjach. MG mogą zatruć/uśpić/zabić moje postaci.Oznaki życia dam w czasie ferii.
"They themselves are miserable. That's why they need someone more miserable than them.Those are not human.Those are not people..."
Ardel
Kok
Kok
Numer GG: 8570942

Post autor: Ardel »

Znikam na 3 dni. W środę wieczorem odpiszę w Warmłotku
Sihamaah
Bosman
Bosman
Numer GG: 11803348

Post autor: Sihamaah »

Znikam póki co. Nie wiem kiedy wrócę. Może nawet jutro, może w ferie. A może i w wakacje... Ale nie sądzę.
Mów mi Sih :)
Kanał IRC Tawerny RPG: [url=irc://irc.npircs.pl/tawerna-rpg]KLIK![/url]
Link nie działa? Używaj Opery lub zainstaluj Chatzillę, jeśli używasz Firefoxa. PS.[url=irc://quakenet/tawerna-rpg]STARY KANAŁ TUTAJ[/url]
BlindKitty
Bosman
Bosman
Numer GG: 1223257
Kontakt:

Post autor: BlindKitty »

Ok, ponieważ radośnie tworzę opowiadanie na konkurs, a ponadto mam studniówkę, początek nowego semestru, zbliża się olimpiada lingwistyczna i cholera wie co jeszcze zwali mi się zaraz na głowę, to do końca miesiąca raportuję, iż mogę miewać problemy z odpisywaniem na czas. Postaram się tego uniknąć i pisać gdzie tylko mogę ile tylko mogę najszybciej jak się da, ale w tym okresie nie ma nic co mógłbym obiecać.
What doesn't kill you, just makes you... Stranger.

But above all - I feel I'm still on my long trip to nothingness.
Ouzaru

Post autor: Ouzaru »

Do środy lub piątku będę się pojawiać bardzo sporadycznie i tylko na chwilę. Postaram się powoli i systematycznie odpisywać, a w każdym razie czytać sesje. W razie czego będę graczom lub MG zostawiać deklaracje, żeby mogli moje postacie uwzględniać w swoich postach. Za utrudnienia przepraszam...
Deep
Chorąży
Chorąży

Tym razem już naprawdę wyjeżdżam :P
Nie ma mnie do 27.01.
.
Sihamaah
Bosman
Bosman
Numer GG: 11803348

Post autor: Sihamaah »

Hm... Wróciłem tak jak się spodziewałem. Prawdopodobnie nie będę nic pisał w inne dni niż dni weekendu, więc jak ktoś chce się ze mną wykłócać w poniektórych tematach na forum to niech zacznie dyskusję w te dni, bo inaczej sobie będzie czekał na moje odpowiedzi. A w sesjach niestety aktualnie udziału nie biorę :(
Mów mi Sih :)
Kanał IRC Tawerny RPG: [url=irc://irc.npircs.pl/tawerna-rpg]KLIK![/url]
Link nie działa? Używaj Opery lub zainstaluj Chatzillę, jeśli używasz Firefoxa. PS.[url=irc://quakenet/tawerna-rpg]STARY KANAŁ TUTAJ[/url]
Zorin
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 9606247
Kontakt:

Post autor: Zorin »

Witam, wszystkich z powrotem po bardzo długiej nieobecności. Nie było mnie tu już chyba ze 2 miesiące, więc zapewne ominęło mnie dużo fajnych tematów... Wracam, więc i już rozglądam się za jakąś ciekawą sesję.

Pozdrowienia Zorin :!: :!: :!: :!:
Dum spiro, spero:)

Ambitosa non est fames.

Pozdrowienia Zorin! :D :D
Perzyn
Bosman
Bosman
Numer GG: 6094143
Kontakt:

Post autor: Perzyn »

Przepraszam, że zniknąłem na jakiś czas i narobiłem zaległości, ale takie jest życie studenta w styczniu. Na swoją obronę chciałbym przywołać zasadę, że Impossibilium nulla obligatio est. Niemniej teraz, gdy nieco się uspokoiło mam nadzieję powoli wrócić do gry a w lutym po 5 będę już full time. Dziękuję moim MG za wyrozumiałość, zwłaszcza Hose, którego sesję nieco olałam myśląc, że padła, ale jak widać jeszcze wyżyła.
ODPOWIEDZ