Nasze Avatary...

-
- Chorąży
Re: Nasze Avatary...
Nie. Pająk jednak zdecydowanie bardziej mi się podoba. Swoją drogą najdziwniejsze było to, że nie pomstowaliście jak zmieniłem avatar. Czyli tamten też był fajny?
.

-
- Tawerniany Leśny Duch
- Numer GG: 1034954
Nie wiem czy był, ale pewnie nikt nic nie mówił, bo wszyscy wiedzieli że zaraz zmienisz z powrotemDeep pisze:Nie. Pająk jednak zdecydowanie bardziej mi się podoba. Swoją drogą najdziwniejsze było to, że nie pomstowaliście jak zmieniłem avatar. Czyli tamten też był fajny?

PS. Jakbyśmy tak komentowali KAŻDĄ zmianę avatara to myślę, że spokojnie miałbym ze 100 postów więcej. Pamiętajcie jednak - lepiej nie narażać się administracji

PS2. Wychodzi na to, że jestem typowy facet - zbyt leniwy by zmienić avatara ^^ A czas leci...

-
- Bosman
- Numer GG: 0
Nawet nie pamiętam tego poprzedniegoDeep pisze:Nie. Pająk jednak zdecydowanie bardziej mi się podoba. Swoją drogą najdziwniejsze było to, że nie pomstowaliście jak zmieniłem avatar. Czyli tamten też był fajny?

E tam ja sie czuje męsko mimo iż nawet nie pamiętam ile ich miałem ( znaczy sie awatarówRavandil pisze:PS2. Wychodzi na to, że jestem typowy facet - zbyt leniwy by zmienić avatara ^^ A czas leci...

Myślę że nowy avatar oddaje sens mojego istnienia

-
- Kok
Avatar znacznikiem męskości? (unoszę lekko spodnie i gacie zaglądając do środka) Nieeeeeee...
W sumie po co zmieniać avatar? Mi się nie chce i nie chciałoby na waszym miejscu siedzieć tyle i googlować szukając odpowiedniego avatara...

W sumie po co zmieniać avatar? Mi się nie chce i nie chciałoby na waszym miejscu siedzieć tyle i googlować szukając odpowiedniego avatara...

"Nie wiem na co będzie trzecia wojna światowa, ale czwarta będzie na pewno na maczugi." Albert Einstein

-
- Marynarz
- Numer GG: 8009826
Mój avik to moje zdjęcie przed kompem zrobione kamerką internetową i przerobione na paincie. (Miał wyjść elf ale chyba nie do końca się udało, co nie?
)

Opowiadania, wiersze itp. krótko mówiąc biblioteka zapraszamy - http://www.alibrary.webd.pl/index.php?id=glowna
http://world4.knightfight.pl/?ac=vid&vi ... &ref=flink

-
- Trocheiczny Tawerniak
- Numer GG: 3654146
Ernest, nie obraź się, ale ten avatar wygląda jak przekaz z promu kosmicznego, na którym mieszka rosyjski wampir, który właśnie jest śmiertelnie przestraszony. ;P
Wierę, że Twoje normalne zdjęcie wygląda wiele lepiej. Zresztą, to nie jest zdjecie tylko przeróbka, więc nie przejmuj się tym, co napisałem.
Wierę, że Twoje normalne zdjęcie wygląda wiele lepiej. Zresztą, to nie jest zdjecie tylko przeróbka, więc nie przejmuj się tym, co napisałem.
Śnieżysta równina, biały krąg księżyca,
Całunem przykryta nasza okolica,
I zawodzą w lasach brzozy w bieli całe.
Kto zginął tu? Umarł? Nie ja sam skonałem?
(Sergiusz Jesienin, 1925)
Całunem przykryta nasza okolica,
I zawodzą w lasach brzozy w bieli całe.
Kto zginął tu? Umarł? Nie ja sam skonałem?
(Sergiusz Jesienin, 1925)

-
- Bosman
Dla mnie to pierwszej wody wampir i chyba nie ma nikogo kto nie przyznałby mi racji 
Skarabeusz na avatar to jest to. Będzie bardzo długo.

-
- Marynarz
- Numer GG: 8009826
Wampir???!!! Swietna myśl przerobię go jeszcze trochę i będzie wampir. 

Opowiadania, wiersze itp. krótko mówiąc biblioteka zapraszamy - http://www.alibrary.webd.pl/index.php?id=glowna

-
- Bosman
- Numer GG: 11803348
Ernest, tu nie trzeba nic przerabiać. Z taką się urodą urodziłeś i już 
Szkrab na avka jest rzeczywiście niezły... Tak niezły, że już zapomniałem, jaki był Twój poprzedni, Force
Myślę nad zmianą swojego, bo ten obecny to był losowy wybrany z wyników Google
Jakiegoś Araba albo coś, bo UWIELBIAM tę ich kulturę...

Szkrab na avka jest rzeczywiście niezły... Tak niezły, że już zapomniałem, jaki był Twój poprzedni, Force

Myślę nad zmianą swojego, bo ten obecny to był losowy wybrany z wyników Google

-
- Tawerniak
- Numer GG: 10455731
@Ernest: mi twój awatar nie przypomina ani wampira, ani elfa. Ba, on mi przypomina coś najzwyczajniej w świecie realnego. Początkowo chciałem napisać "normalnego", ale zauważyłem, że to by w tej sytuacji pasowało jak pięść do nosa. Przypomina mi byłego już ministra edukacji
. Poważnie.

-
- Tawerniany Leśny Duch
- Numer GG: 1034954
Tak długo jak poprzednie?Force pisze:Dla mnie to pierwszej wody wampir i chyba nie ma nikogo kto nie przyznałby mi racji

Może właśnie dlatego czujesz się męsko?Force pisze:E tam ja sie czuje męsko mimo iż nawet nie pamiętam ile ich miałem ( znaczy sie awatarów)

Ja wiem, że się śmieją z elfów że blade, ale aż tak?S_E_T pisze:Mój avik to moje zdjęcie przed kompem zrobione kamerką internetową i przerobione na paincie. (Miał wyjść elf ale chyba nie do końca się udało, co nie?)

-
- Kok
- Numer GG: 8228852
Twój obecny to nie Arab tylko Zabuza z anime Naruto.Sihamaah pisze: Myślę nad zmianą swojego, bo ten obecny to był losowy wybrany z wyników GoogleJakiegoś Araba albo coś, bo UWIELBIAM tę ich kulturę...

- Solarius Scorch
- Bosman
Rzeczywiście! Nie zauważyłem...Ant pisze:Twój obecny to nie Arab tylko Zabuza z anime Naruto.Sihamaah pisze: Myślę nad zmianą swojego, bo ten obecny to był losowy wybrany z wyników GoogleJakiegoś Araba albo coś, bo UWIELBIAM tę ich kulturę...

-
- Bosman
- Numer GG: 11803348
To akurat wiem, że nie Arab. A kto dokładnie - nie wiedziałem. Ale poszukam jakiegoś właśnie w takich klimatach, jak napisałem na górze.

- Solarius Scorch
- Bosman
Więc może taki? Od razu o nim pomyślałem (Master of Magic to jedna z moich ulubionych gier), tylko znalezienie zajęło sporo:Sihamaah pisze:To akurat wiem, że nie Arab. A kto dokładnie - nie wiedziałem. Ale poszukam jakiegoś właśnie w takich klimatach, jak napisałem na górze.

Jeśli Ci nie odpowiada, to może ten:

Albo:

Ten jest fajny, choć nieco trudny do pomniejszenia:

Względnie:

Ale naprawdę polecam tego pierwszego. Jafar jest the best! Wygląda uroczo, nie wspominając o jego boskiej zdolności Alchemy w grze.

EDIT: Jednak wziąłeś Jafara! Gratuluję decyzji.

-
- Kok
- Numer GG: 8228852
Mowy av. Tym razem okładka nowej płyty static-x o nazwie cannibal

- BLACKs
- Tawerniany Cygan
Z małym opóźnieniem, ale nowy avatar jest : ]. Jedyne co mnie dziwi to to, że avik wyskoczył mi po tym, jak wpisałem w wyszukiwarkę "WoD Avatar"
.