Nasze Avatary...

O tawerniakach, forumowiczach i innych. Ogólnie z kamerą wśród zwierząt.
Deep
Chorąży
Chorąży

Re: Nasze Avatary...

Post autor: Deep »

Nie. Pająk jednak zdecydowanie bardziej mi się podoba. Swoją drogą najdziwniejsze było to, że nie pomstowaliście jak zmieniłem avatar. Czyli tamten też był fajny?
.
Ravandil
Tawerniany Leśny Duch
Tawerniany Leśny Duch
Numer GG: 1034954

Post autor: Ravandil »

Deep pisze:Nie. Pająk jednak zdecydowanie bardziej mi się podoba. Swoją drogą najdziwniejsze było to, że nie pomstowaliście jak zmieniłem avatar. Czyli tamten też był fajny?
Nie wiem czy był, ale pewnie nikt nic nie mówił, bo wszyscy wiedzieli że zaraz zmienisz z powrotem ;) Ale w słowach WW jest coś znaczącego - z tym zmienianiem avów częściej niż kobiety kupują sobie buty :P [Buu, jestem facetem... Kupuję sobie jedną parę na rok, jak się stare rozpadną... ;( - dop. FLK] Aż tak niezdecydowanych userów mamy? :P
PS. Jakbyśmy tak komentowali KAŻDĄ zmianę avatara to myślę, że spokojnie miałbym ze 100 postów więcej. Pamiętajcie jednak - lepiej nie narażać się administracji :P
PS2. Wychodzi na to, że jestem typowy facet - zbyt leniwy by zmienić avatara ^^ A czas leci... ;)
Nordycka Zielona Lewica

Obrazek
http://www.lastfm.pl/user/Ravandil/

Obrazek
Force
Bosman
Bosman
Numer GG: 0

Post autor: Force »

Deep pisze:Nie. Pająk jednak zdecydowanie bardziej mi się podoba. Swoją drogą najdziwniejsze było to, że nie pomstowaliście jak zmieniłem avatar. Czyli tamten też był fajny?
Nawet nie pamiętam tego poprzedniego :P Pamiętam tego i kota. Kot niszczy wszystko, fajnie by było jakby wrócił.
Ravandil pisze:PS2. Wychodzi na to, że jestem typowy facet - zbyt leniwy by zmienić avatara ^^ A czas leci...
E tam ja sie czuje męsko mimo iż nawet nie pamiętam ile ich miałem ( znaczy sie awatarów ;) )

Myślę że nowy avatar oddaje sens mojego istnienia ;)
Polska Partia Piwa - Sekcja Paladynów Żubra
Obrazek
Obrazek
LOD
Kok
Kok

Post autor: LOD »

Avatar znacznikiem męskości? (unoszę lekko spodnie i gacie zaglądając do środka) Nieeeeeee... 8)

W sumie po co zmieniać avatar? Mi się nie chce i nie chciałoby na waszym miejscu siedzieć tyle i googlować szukając odpowiedniego avatara...
Obrazek
"Nie wiem na co będzie trzecia wojna światowa, ale czwarta będzie na pewno na maczugi." Albert Einstein
Sir_Ernest_Torrmer
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 8009826

Post autor: Sir_Ernest_Torrmer »

Mój avik to moje zdjęcie przed kompem zrobione kamerką internetową i przerobione na paincie. (Miał wyjść elf ale chyba nie do końca się udało, co nie? :P)
Opowiadania, wiersze itp. krótko mówiąc biblioteka zapraszamy - http://www.alibrary.webd.pl/index.php?id=glowna

http://world4.knightfight.pl/?ac=vid&vi ... &ref=flink

Obrazek
Carchmage
Trocheiczny Tawerniak
Trocheiczny Tawerniak
Numer GG: 3654146

Post autor: Carchmage »

Ernest, nie obraź się, ale ten avatar wygląda jak przekaz z promu kosmicznego, na którym mieszka rosyjski wampir, który właśnie jest śmiertelnie przestraszony. ;P
Wierę, że Twoje normalne zdjęcie wygląda wiele lepiej. Zresztą, to nie jest zdjecie tylko przeróbka, więc nie przejmuj się tym, co napisałem.
Śnieżysta równina, biały krąg księżyca,
Całunem przykryta nasza okolica,
I zawodzą w lasach brzozy w bieli całe.
Kto zginął tu? Umarł? Nie ja sam skonałem?

(Sergiusz Jesienin, 1925)
Force
Bosman
Bosman

Post autor: Force »

Dla mnie to pierwszej wody wampir i chyba nie ma nikogo kto nie przyznałby mi racji ;)
Skarabeusz na avatar to jest to. Będzie bardzo długo.
Polska Partia Piwa - Sekcja Paladynów Żubra
Obrazek
Obrazek
Sir_Ernest_Torrmer
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 8009826

Post autor: Sir_Ernest_Torrmer »

Wampir???!!! Swietna myśl przerobię go jeszcze trochę i będzie wampir. :D
Opowiadania, wiersze itp. krótko mówiąc biblioteka zapraszamy - http://www.alibrary.webd.pl/index.php?id=glowna

http://world4.knightfight.pl/?ac=vid&vi ... &ref=flink

Obrazek
Sihamaah
Bosman
Bosman
Numer GG: 11803348

Post autor: Sihamaah »

Ernest, tu nie trzeba nic przerabiać. Z taką się urodą urodziłeś i już ;)

Szkrab na avka jest rzeczywiście niezły... Tak niezły, że już zapomniałem, jaki był Twój poprzedni, Force ;)

Myślę nad zmianą swojego, bo ten obecny to był losowy wybrany z wyników Google :) Jakiegoś Araba albo coś, bo UWIELBIAM tę ich kulturę...
Mów mi Sih :)
Kanał IRC Tawerny RPG: [url=irc://irc.npircs.pl/tawerna-rpg]KLIK![/url]
Link nie działa? Używaj Opery lub zainstaluj Chatzillę, jeśli używasz Firefoxa. PS.[url=irc://quakenet/tawerna-rpg]STARY KANAŁ TUTAJ[/url]
Tevery Best
Tawerniak
Tawerniak
Numer GG: 10455731

Post autor: Tevery Best »

@Ernest: mi twój awatar nie przypomina ani wampira, ani elfa. Ba, on mi przypomina coś najzwyczajniej w świecie realnego. Początkowo chciałem napisać "normalnego", ale zauważyłem, że to by w tej sytuacji pasowało jak pięść do nosa. Przypomina mi byłego już ministra edukacji :lol: . Poważnie.
Ravandil
Tawerniany Leśny Duch
Tawerniany Leśny Duch
Numer GG: 1034954

Post autor: Ravandil »

Force pisze:Dla mnie to pierwszej wody wampir i chyba nie ma nikogo kto nie przyznałby mi racji ;)
Skarabeusz na avatar to jest to. Będzie bardzo długo.
Tak długo jak poprzednie? :) Z tego co pamiętam, to zgodnie z obietnicą długo był tylko ocenzurowany elf :)
Force pisze:E tam ja sie czuje męsko mimo iż nawet nie pamiętam ile ich miałem ( znaczy sie awatarów ;) )
Może właśnie dlatego czujesz się męsko? :)
S_E_T pisze:Mój avik to moje zdjęcie przed kompem zrobione kamerką internetową i przerobione na paincie. (Miał wyjść elf ale chyba nie do końca się udało, co nie? :P)
Ja wiem, że się śmieją z elfów że blade, ale aż tak? :) Fakt, trochę bardziej wampira przypomina... W każdym razie zrób coś z nim, bo najgorsze jest niezdecydowanie :)
Nordycka Zielona Lewica

Obrazek
http://www.lastfm.pl/user/Ravandil/

Obrazek
Ant
Kok
Kok
Numer GG: 8228852

Post autor: Ant »

Sihamaah pisze: Myślę nad zmianą swojego, bo ten obecny to był losowy wybrany z wyników Google :) Jakiegoś Araba albo coś, bo UWIELBIAM tę ich kulturę...
Twój obecny to nie Arab tylko Zabuza z anime Naruto.
Awatar użytkownika
Solarius Scorch
Bosman
Bosman

Post autor: Solarius Scorch »

Ant pisze:
Sihamaah pisze: Myślę nad zmianą swojego, bo ten obecny to był losowy wybrany z wyników Google :) Jakiegoś Araba albo coś, bo UWIELBIAM tę ich kulturę...
Twój obecny to nie Arab tylko Zabuza z anime Naruto.
Rzeczywiście! Nie zauważyłem...
Sihamaah
Bosman
Bosman
Numer GG: 11803348

Post autor: Sihamaah »

To akurat wiem, że nie Arab. A kto dokładnie - nie wiedziałem. Ale poszukam jakiegoś właśnie w takich klimatach, jak napisałem na górze.
Mów mi Sih :)
Kanał IRC Tawerny RPG: [url=irc://irc.npircs.pl/tawerna-rpg]KLIK![/url]
Link nie działa? Używaj Opery lub zainstaluj Chatzillę, jeśli używasz Firefoxa. PS.[url=irc://quakenet/tawerna-rpg]STARY KANAŁ TUTAJ[/url]
Awatar użytkownika
Solarius Scorch
Bosman
Bosman

Post autor: Solarius Scorch »

Sihamaah pisze:To akurat wiem, że nie Arab. A kto dokładnie - nie wiedziałem. Ale poszukam jakiegoś właśnie w takich klimatach, jak napisałem na górze.
Więc może taki? Od razu o nim pomyślałem (Master of Magic to jedna z moich ulubionych gier), tylko znalezienie zajęło sporo:

Obrazek

Jeśli Ci nie odpowiada, to może ten:

Obrazek

Albo:

Obrazek

Ten jest fajny, choć nieco trudny do pomniejszenia:

Obrazek

Względnie:
Obrazek

Ale naprawdę polecam tego pierwszego. Jafar jest the best! Wygląda uroczo, nie wspominając o jego boskiej zdolności Alchemy w grze. :)

EDIT: Jednak wziąłeś Jafara! Gratuluję decyzji. :)
Ant
Kok
Kok
Numer GG: 8228852

Post autor: Ant »

Mowy av. Tym razem okładka nowej płyty static-x o nazwie cannibal
Awatar użytkownika
BLACKs
Tawerniany Cygan
Tawerniany Cygan

Post autor: BLACKs »

Z małym opóźnieniem, ale nowy avatar jest : ]. Jedyne co mnie dziwi to to, że avik wyskoczył mi po tym, jak wpisałem w wyszukiwarkę "WoD Avatar" :P.
ODPOWIEDZ