W co teraz gracie?

-
- Tawerniak
- Numer GG: 10455731
Re: Reaktywacja cRPGc: W co teraz gracie?
Swoją drogą, strasznie żałuję, że Naughty Dog straciło licencję na Crasha... To była jedna z moich ulubionych gier na PSX. A teraz to tak paskudnie zeszmacili... Zamiast tego Naughty musi robić jakieś Jaki. Jaki? Jaki to są, kruca, w Tybecie!

-
- Tawerniany Berserk
- Numer GG: 9350651
Też tak myślałem póki nie zagrałem w Jaka. I powiem, że nie wyobrażam sobie jak ND miałoby zrobic Crasha, który by dorównywał Jakowi. Nie dałoby się, musieli by o 100% zmienic koncepcje gry. Jak wymiata po maxie, uwierz. A nie długo nowy Crash, ale szczerze już straciłem zainteresowanie kto ma tę licencję.
PS: może topic o gatunku?
PS2: ND nie straciło licencji na Crasha, tylko ją sprzedało.
PS: może topic o gatunku?
PS2: ND nie straciło licencji na Crasha, tylko ją sprzedało.
Har Har Har

-
- Tawerniak
- Numer GG: 9986661
o fak xD dobrze by było gdyby każdy się tak szmacił dopracowując engine, koncepcję i otoczkę gry do granic możliwości, nie skupiając się na łatkach, mission packach i dodatkachA teraz to tak paskudnie zeszmacili...

gdybyś Ty jeszcze wiedział o czym piszesz... Typowe podejście dzieciaka co z ojcem idzie do media markt i kupuje wszystko co mu się wydaje znajome, harry potter, james bond i Fifa, gdy zaledwie półkę obok stoi Pro Evolution Soccer. Nazwa, marka, reklama, to nie decyduje o niczym.Zamiast tego Naughty musi robić jakieś Jaki. Jaki? Jaki to są, kruca, w Tybecie!
Crash był świetny owszem, ale pod szyldem naughty dog, i uświdomię Cię: to nie jest tak że team odchodzi a marka trzyma poziom, a oni się partaczą, tylko na odwrót. I niesamowicie utalentowani ludzie z ND zrobili kolejną grę na najwyższym poziomie, podczas gdy Crash upadł w rekach innych developerów.
nie ważne coby robili ND wolę to od Crasha robionego przez kogoś innego.

-
- Tawerniak
- Numer GG: 10455731
Ale dyć ja właśnie o tym piszę! Nie idzie mi o to, że się zeszmacili czy coś. Po prostu odkąd rzucili Crasha, bez przerwy chodzę w żałobie. Za paznokciami, ale co tam
. Po prostu mam uraz do Jaka z tego prostego powodu, że zastąpił taką wypaśną serię. A co do szmacenia: miałem na myśli to, co robi z Crashem Eurocom (bo to oni chyba teraz wydają te serię, choć mogę się mylić).

-
- Tawerniany Berserk
Dimps/Radical Entertainment obecnie posiada Crasha. Eurocom go odsprzedał ;0
Ech ale mówie Ci TB Jak nie jest tylko godnym następcą Crasha. Jak go wciąga na śniadanie. Bez popity.
Ech ale mówie Ci TB Jak nie jest tylko godnym następcą Crasha. Jak go wciąga na śniadanie. Bez popity.
Har Har Har

- BAZYL
- Zły Tawerniak
- Numer GG: 3135921
- Kontakt:
A ja zainstalowałem Dungeon Keepera (jeden, żeby nie było wątpliwości) i powiadam Wam - ta gra jest jak Fallout - nie starzeje się. Grafika średnia, fakt, ale grywalność wciąż ta sama, fenomenalnie wysoka.
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...

-
- Pomywacz
- Numer GG: 0
Całkowicie popieram, nie ma to jak własne lochy. BTW z tego co pamiętam dodatek należał do tych przesadnie trudnych i nie mogliśmy z qmplami w podstawówce przebrnąćBAZYL pisze:A ja zainstalowałem Dungeon Keepera (jeden, żeby nie było wątpliwości) i powiadam Wam - ta gra jest jak Fallout - nie starzeje się. Grafika średnia, fakt, ale grywalność wciąż ta sama, fenomenalnie wysoka.

Może spróbuję teraz XD

-
- Majtek
- Numer GG: 7260540
Mała zmiana planów z Baldurem II - kumpel już komuś go pożyczył ale za to po lekkim szantażu zapodał(nawijke źipksładową co niejedno pokolenie pokona
) KOTOR'a 2 No i sie zacznie znowu wiadomo co - waarzyyyfffooo

-
- Bosman
- Numer GG: 11803348
Prince of Persia SoT. Na początku stwierdziłem, że ten księciunio to jakiś pieprzony prawiczek
Ale mimo wszystko fajnie się nim gra. Może jak skończę dwie pierwsze części trylogii to zdecyduję się na Dwa Trony? Może.
Swoją drogą - bardzo podobna ta gra do Legacy Of Kain - Defiance. Ale tam było więcej walki, a tu mamy więcej platform. Obie te gry uwielbiam...

Swoją drogą - bardzo podobna ta gra do Legacy Of Kain - Defiance. Ale tam było więcej walki, a tu mamy więcej platform. Obie te gry uwielbiam...

-
- Pomywacz
Nie grałeś jeszcze w ogóle w Warrior Within, ani w TT ? Żałuj, a jeżeli podoba Ci się PoP:SoD to wręcz MUSISZ sprawdzić kolejne części.
I zgadzam się z tym że w jedynce prince wygląda troszkę ekhu "faglike", ale w kolejnych częściach jest poprawa na lepsze, robi się "rycki i skicowaty"
Co do porównania do Defiance, w ogóle niepodobne, to tak jakbyś mówił że Severance:BoD jest podobne do np Tenchu
No i w PoP:WW walki jest całkiem sporo, w PoP:TT też troszkę.
I zgadzam się z tym że w jedynce prince wygląda troszkę ekhu "faglike", ale w kolejnych częściach jest poprawa na lepsze, robi się "rycki i skicowaty"

Co do porównania do Defiance, w ogóle niepodobne, to tak jakbyś mówił że Severance:BoD jest podobne do np Tenchu

No i w PoP:WW walki jest całkiem sporo, w PoP:TT też troszkę.

-
- Majtek
- Numer GG: 7260540
Dokładnie dokładnie musisz zobaczyć co zrobiło z tego aroganckigo dzieciaka/cwaniaka 7 lat uciekania przed Dahaką
No a w PoPTT trzeba usłyszeć przekomarzania sie "dobrego" księcia i jego piaskowej wersji oraz z księżniczką Indii (kurcze zapomniałem jak sie nazywała...coś chyba na F...?)
No a jak walki mało to jest trochę w TT miejsc "bezustannegorespawnowaniasiemobów"

No a w PoPTT trzeba usłyszeć przekomarzania sie "dobrego" księcia i jego piaskowej wersji oraz z księżniczką Indii (kurcze zapomniałem jak sie nazywała...coś chyba na F...?)
No a jak walki mało to jest trochę w TT miejsc "bezustannegorespawnowaniasiemobów"

- Solarius Scorch
- Bosman
Prince of Persia? Gra, w której nie sposób przejść tutoriala. 

-
- Pomywacz
- Numer GG: 7270128
Zacząłem wczoraj od nowa PoP:WW. Doszedłem do ustawień pada
. Tak to nieśmiertelny NASCAR 2003, GTR2 i MotoGP 3. Jak mam doła, leci do czytnika Rayman4, do wzruszeń szukam pudełka z Tormentem... Amen.

FSM!

-
- Mat
- Numer GG: 7230085
http://www.playredstone.com
Red Stone... podobne do diablo, ciekawy system klas i skilli :] bardzo dużo questów(np pomazać kobolody markerami
) mainquest wypas 
Red Stone... podobne do diablo, ciekawy system klas i skilli :] bardzo dużo questów(np pomazać kobolody markerami

-
- Marynarz
- Numer GG: 5181070
Muahaha, Baldur... Jedyne, czego mi brakuje w tej grze, to fakt, iż nie mogę napisać właśnej biografii, ale w końcu po coś to jest, nie?
Na razie moja gra polega raczej na bieganiu i odkrywaniu mapy, ale ja zawsze od tego zaczynam, więc nie ma się co dziwić ^^

-
- Tawerniak
- Numer GG: 9986661
Gram obecnie, w Okami na PlayStation 2, grę przepełnioną własnym, fenomelnalnym stylem, ogromem smaczków, patentów, długą, śliczną. Pozycja niejako obowiązkowa, domalowanie magicznym pędzlem, uschłym drzewom liści i widok jak wtracają do życia niszczy *___*
Do tego Ratchet & Clank 3, również na PlayStation 2. Piękna fuzja Platformera 3d ze strzelaniną tpp, i elementami rpg! intensywna rzecz, niektóre potyczki wyciskają z cżłowieka ostatnie soki.
Do tego Ratchet & Clank 3, również na PlayStation 2. Piękna fuzja Platformera 3d ze strzelaniną tpp, i elementami rpg! intensywna rzecz, niektóre potyczki wyciskają z cżłowieka ostatnie soki.

-
- Tawerniany Berserk
Obecnie nadal w Jak X Na Playstation 2 - naprawdę racer moich marzeń. Niesamowita sprawa, industrialny klimat, moc. Niedawno skończyłem Jak 2 czyli poprzednika na PS2, i zapewne niedługo do niego wrócę - genialna gra, zresztą recenzja Arasa któa będzie w tawernie pokazuje moc tej gry. Czekam też aż kumpel odda mi Shin Megami Tensei 3 - moim zdaniem najlepszego RPGa na Playstation 2 i obowiązek dla fanów gatunku. IV to obecnie RPG na którego czekam najbardziej.
Har Har Har