Nasze Avatary...

-
- Kok
Re: Nasze Avatary...
he, he, z okazji zblizajacych sie wakacji tez sobie sprawilem nowego, radosnego, pozytywnego avika niemajacego nic wspolnego ze smiercia 

-
- Tawerniak
- Numer GG: 10455731
O, LaRy zmienił ava! Czyżby to oznaczało koniec Mafii Radioaktywnych Krów? Czy jedna z najstarszych organizacji wewnątrztawernianych się rozwiązuje? Czy nikt nie ocali Muciek i zielonego mleka? Dowiecie się w następnym odcinku... A avatar przypomina mi taki dowcip:
Mama do Jasia:
- Nie bujaj tatusia, nie bujaj. On się po to powiesił, żeby mieć spokój...
Mama do Jasia:
- Nie bujaj tatusia, nie bujaj. On się po to powiesił, żeby mieć spokój...

-
- Tawerniany Leśny Duch
- Numer GG: 1034954
BLACKs, chyba Cię powoli starość dopada, że rezygnujesz z takiego mrocznego avatara ^^ Jeszcze trochę i nie będziemy Cię poznawać... Ostatnio odnoszę wrażenie, że w kwestii avatarów trochę spoważnieliśmy - nie ma jakiś zmian co drugi dzień, żadnych spamerskich libacji na ten temat... Administracja może być z nas dumnaBLACKs pisze:Mrok juz umarl, mrok jest martwy stary...BLACKs wrócisz ty kiedyś do swojego ava mroku?
Buckethead mnie sie bardziej podoba. Swoj znak firmowy, tzw. "creepa" wstawie do podpisu ; ).

- BLACKs
- Tawerniany Cygan
Z reszty mroku tez zrezygnowalem - polo w paski i jasne jeansy to jest to ^^.BLACKs, chyba Cię powoli starość dopada, że rezygnujesz z takiego mrocznego avatara ^^ Jeszcze trochę i nie będziemy Cię poznawać... Ostatnio odnoszę wrażenie, że w kwestii avatarów trochę spoważnieliśmy - nie ma jakiś zmian co drugi dzień, żadnych spamerskich libacji na ten temat... Administracja może być z nas dumna
laRy - boski avatar : D

-
- Tawerniak
- Numer GG: 9986661
witam wszystkich, od dziś zaczynam nawiedzać to forum, nie za bardzo było gdzie się przedstawić więc czynię to tutaj.
pamiętajcie tego avka

.
.
.
i siga

Allah Akbar
pamiętajcie tego avka

.
.
.
i siga

Allah Akbar

-
- Mat
- Numer GG: 9599112
Skad pomysl na taki avatar... Jak juz szpanujesz to sie chociaz pochwal dlaczego....
A co do BLACKs-a to jednak brakuje mi tego Mrrroku
.... Ten avatar z tego co mowiels mial byc tylko tymczasowy .... i co?? Tymczas jeszcze trwa 

-
- Tawerniany Leśny Duch
- Numer GG: 1034954
Ja powiem tak, jako że dłużej jestem na forum. [mądrala_mode_on] Doświadczenie forumowe podpowiada, że tutaj wszystko, co jest tymczasowe, okazuje się zostawać na dłużej. Też kiedyś miałem tymczasowy avatar, został objechany od góry do dołu, zmieniłem na kolejny tymczasowy i jak widać mam go do tej pory i nikt się nie czepie, może oprócz Alucarda*. Widać BLACKs również podlega Teorii Tawernianej Tymczasowości, która mówi, że nie chce się człowiekowi do starego avatara wracaćElfin pisze:Skad pomysl na taki avatar... Jak juz szpanujesz to sie chociaz pochwal dlaczego....A co do BLACKs-a to jednak brakuje mi tego Mrrroku
.... Ten avatar z tego co mowiels mial byc tylko tymczasowy .... i co?? Tymczas jeszcze trwa

*A niech się czepia, ja też go się wiele razy czepiałem i jesteśmy po równo

-
- Chorąży
- Numer GG: 777575
cholera to i ja zlapalem sie w ramy tej Teori Tawernainej tymczasowości ktorej podwaliny stworzył nam Rav
moje ostatnie 3 avki mialy być tymczasowe a sie okazały, że były na ciut dłużej.
moje ostatnie 3 avki mialy być tymczasowe a sie okazały, że były na ciut dłużej.

- BLACKs
- Tawerniany Cygan
I jelito. Moj avatar to moja intymna sprawa : P.Elfin pisze:i co??
[madrala mode on] A ja jeszcze dluzej! [madrala mode off]rav pisze: Ja powiem tak, jako że dłużej jestem na forum.
BTW. Do forum elitarni uzytkownicy zawsze dolaczaja w listopadzie. Przyklad? Ty, Eglarest i ja : D. Wprowadzam nowa teorie listopadowa, prosta jak paski na dresie: kto nie dolaczyl do forum w listopadzie, ten tepym dzbanem jest.
Moj stary avatar jest zamieszczony w podpisie, przez co pelni role "kochanka" : D.Widać BLACKs również podlega Teorii Tawernianej Tymczasowości, która mówi, że nie chce się człowiekowi do starego avatara wracać
Jedyne co jest pewne to to, ze wybralem nowego kandydata na mhroczny av i niedlugo go uploaduje.

-
- Kok
- Numer GG: 0
A kogo lub co on przedstawia?Aras pisze:witam wszystkich, od dziś zaczynam nawiedzać to forum, nie za bardzo było gdzie się przedstawić więc czynię to tutaj.
pamiętajcie tego avka
![]()

- BLACKs
- Tawerniany Cygan
Na ta rewolucje sie zgadzam ; ).
BTW. Chcieliscie powrotu mhroku, gotyckiego BLACKsa, najwiekszego murzyna na TRPG, wiec macie - nowy avatarek. Gdy go zobaczylem w internecie powiedzial "cholera" i zaczalem sie smiac. : D
BTW. Chcieliscie powrotu mhroku, gotyckiego BLACKsa, najwiekszego murzyna na TRPG, wiec macie - nowy avatarek. Gdy go zobaczylem w internecie powiedzial "cholera" i zaczalem sie smiac. : D

-
- Kok
- Numer GG: 0
laRy zmienił ava... no masz... Jestem w równie wielkim szoku, jak z faktem, że w ogóle wszedł na forum.
BLACK... Moim zdaniem jak dłużej się przypatrzeć to ten banan na dinozaurze pokazuje o wiele więcej mroku, niż poprzedni avatar. Poprzedni nie krył się z swoimi zamierzeniami, a ten? Z pozoru nie winny... Ale widzicie te zęby? To uśmiech? Nie! To groza.
BLACK... Moim zdaniem jak dłużej się przypatrzeć to ten banan na dinozaurze pokazuje o wiele więcej mroku, niż poprzedni avatar. Poprzedni nie krył się z swoimi zamierzeniami, a ten? Z pozoru nie winny... Ale widzicie te zęby? To uśmiech? Nie! To groza.

"Nie wiem na co będzie trzecia wojna światowa, ale czwarta będzie na pewno na maczugi." Albert Einstein

- BLACKs
- Tawerniany Cygan
To nie dinozaur tylko mutant Chaosu.BLACK... Moim zdaniem jak dłużej się przypatrzeć to ten banan na dinozaurze pokazuje o wiele więcej mroku, niż poprzedni avatar. Poprzedni nie krył się z swoimi zamierzeniami, a ten? Z pozoru nie winny... Ale widzicie te zęby? To uśmiech? Nie! To groza.
I jak ja mam z Wami o RPG dyskutowac ;/, same nooby ;/.

-
- Tawerniak
- Numer GG: 9986661

-
- Mat
- Numer GG: 9599112
BLACKs a ten nowy avik jest poprostu zabojczy...
Podoba mi sie
ja tez mam jeden tego typu... Jestem do niego wyjatkowo przywiazany...
Znajde go to zedytuje posta albo drugiego rzuce SPAMM
... Wybornie 

-
- Mat
- Numer GG: 7230085
Blacks jak zobaczyłem twojego avka to pomyślałem że pomyliłem forum :O

- BLACKs
- Tawerniany Cygan
Dwie osoby spadly z krzesla, gdy dostaly moj av na gg. To o czyms swiadczy.
I postanowilem go nazwac Rycerzem Banankiem i Cudowna Lamka.
I postanowilem go nazwac Rycerzem Banankiem i Cudowna Lamka.