Nasze Avatary...

O tawerniakach, forumowiczach i innych. Ogólnie z kamerą wśród zwierząt.
laRy
Kok
Kok

Re: Nasze Avatary...

Post autor: laRy »

he, he, z okazji zblizajacych sie wakacji tez sobie sprawilem nowego, radosnego, pozytywnego avika niemajacego nic wspolnego ze smiercia :D
Tevery Best
Tawerniak
Tawerniak
Numer GG: 10455731

Post autor: Tevery Best »

O, LaRy zmienił ava! Czyżby to oznaczało koniec Mafii Radioaktywnych Krów? Czy jedna z najstarszych organizacji wewnątrztawernianych się rozwiązuje? Czy nikt nie ocali Muciek i zielonego mleka? Dowiecie się w następnym odcinku... A avatar przypomina mi taki dowcip:
Mama do Jasia:
- Nie bujaj tatusia, nie bujaj. On się po to powiesił, żeby mieć spokój... :lol:
Ravandil
Tawerniany Leśny Duch
Tawerniany Leśny Duch
Numer GG: 1034954

Post autor: Ravandil »

BLACKs pisze:
BLACKs wrócisz ty kiedyś do swojego ava mroku?
Mrok juz umarl, mrok jest martwy stary...

Buckethead mnie sie bardziej podoba. Swoj znak firmowy, tzw. "creepa" wstawie do podpisu ; ).
BLACKs, chyba Cię powoli starość dopada, że rezygnujesz z takiego mrocznego avatara ^^ Jeszcze trochę i nie będziemy Cię poznawać... Ostatnio odnoszę wrażenie, że w kwestii avatarów trochę spoważnieliśmy - nie ma jakiś zmian co drugi dzień, żadnych spamerskich libacji na ten temat... Administracja może być z nas dumna :P
Nordycka Zielona Lewica

Obrazek
http://www.lastfm.pl/user/Ravandil/

Obrazek
Awatar użytkownika
BLACKs
Tawerniany Cygan
Tawerniany Cygan

Post autor: BLACKs »

BLACKs, chyba Cię powoli starość dopada, że rezygnujesz z takiego mrocznego avatara ^^ Jeszcze trochę i nie będziemy Cię poznawać... Ostatnio odnoszę wrażenie, że w kwestii avatarów trochę spoważnieliśmy - nie ma jakiś zmian co drugi dzień, żadnych spamerskich libacji na ten temat... Administracja może być z nas dumna :P
Z reszty mroku tez zrezygnowalem - polo w paski i jasne jeansy to jest to ^^.

laRy - boski avatar : D
Aras
Tawerniak
Tawerniak
Numer GG: 9986661

Post autor: Aras »

witam wszystkich, od dziś zaczynam nawiedzać to forum, nie za bardzo było gdzie się przedstawić więc czynię to tutaj.

pamiętajcie tego avka
Obrazek
.
.
.
i siga
Obrazek

:wink:

Allah Akbar
Obrazek
Elfin
Mat
Mat
Numer GG: 9599112

Post autor: Elfin »

Skad pomysl na taki avatar... Jak juz szpanujesz to sie chociaz pochwal dlaczego.... :D A co do BLACKs-a to jednak brakuje mi tego Mrrroku :D .... Ten avatar z tego co mowiels mial byc tylko tymczasowy .... i co?? Tymczas jeszcze trwa :P
Ravandil
Tawerniany Leśny Duch
Tawerniany Leśny Duch
Numer GG: 1034954

Post autor: Ravandil »

Elfin pisze:Skad pomysl na taki avatar... Jak juz szpanujesz to sie chociaz pochwal dlaczego.... :D A co do BLACKs-a to jednak brakuje mi tego Mrrroku :D .... Ten avatar z tego co mowiels mial byc tylko tymczasowy .... i co?? Tymczas jeszcze trwa :P
Ja powiem tak, jako że dłużej jestem na forum. [mądrala_mode_on] Doświadczenie forumowe podpowiada, że tutaj wszystko, co jest tymczasowe, okazuje się zostawać na dłużej. Też kiedyś miałem tymczasowy avatar, został objechany od góry do dołu, zmieniłem na kolejny tymczasowy i jak widać mam go do tej pory i nikt się nie czepie, może oprócz Alucarda*. Widać BLACKs również podlega Teorii Tawernianej Tymczasowości, która mówi, że nie chce się człowiekowi do starego avatara wracać :P [mądrala_mode_off]

*A niech się czepia, ja też go się wiele razy czepiałem i jesteśmy po równo ;)
Nordycka Zielona Lewica

Obrazek
http://www.lastfm.pl/user/Ravandil/

Obrazek
Eglarest
Chorąży
Chorąży
Numer GG: 777575

Post autor: Eglarest »

cholera to i ja zlapalem sie w ramy tej Teori Tawernainej tymczasowości ktorej podwaliny stworzył nam Rav

moje ostatnie 3 avki mialy być tymczasowe a sie okazały, że były na ciut dłużej.
Awatar użytkownika
BLACKs
Tawerniany Cygan
Tawerniany Cygan

Elfin pisze:i co??
I jelito. Moj avatar to moja intymna sprawa : P.
rav pisze: Ja powiem tak, jako że dłużej jestem na forum.
[madrala mode on] A ja jeszcze dluzej! [madrala mode off]

BTW. Do forum elitarni uzytkownicy zawsze dolaczaja w listopadzie. Przyklad? Ty, Eglarest i ja : D. Wprowadzam nowa teorie listopadowa, prosta jak paski na dresie: kto nie dolaczyl do forum w listopadzie, ten tepym dzbanem jest.
Widać BLACKs również podlega Teorii Tawernianej Tymczasowości, która mówi, że nie chce się człowiekowi do starego avatara wracać
Moj stary avatar jest zamieszczony w podpisie, przez co pelni role "kochanka" : D.

Jedyne co jest pewne to to, ze wybralem nowego kandydata na mhroczny av i niedlugo go uploaduje.
kajtek Raulin
Kok
Kok
Numer GG: 0

Post autor: kajtek Raulin »

Aras pisze:witam wszystkich, od dziś zaczynam nawiedzać to forum, nie za bardzo było gdzie się przedstawić więc czynię to tutaj.

pamiętajcie tego avka
Obrazek
A kogo lub co on przedstawia?
Awatar użytkownika
BLACKs
Tawerniany Cygan
Tawerniany Cygan

Na ta rewolucje sie zgadzam ; ).

BTW. Chcieliscie powrotu mhroku, gotyckiego BLACKsa, najwiekszego murzyna na TRPG, wiec macie - nowy avatarek. Gdy go zobaczylem w internecie powiedzial "cholera" i zaczalem sie smiac. : D
LOD
Kok
Kok
Numer GG: 0

Post autor: LOD »

laRy zmienił ava... no masz... Jestem w równie wielkim szoku, jak z faktem, że w ogóle wszedł na forum.

BLACK... Moim zdaniem jak dłużej się przypatrzeć to ten banan na dinozaurze pokazuje o wiele więcej mroku, niż poprzedni avatar. Poprzedni nie krył się z swoimi zamierzeniami, a ten? Z pozoru nie winny... Ale widzicie te zęby? To uśmiech? Nie! To groza. 8)
Obrazek
"Nie wiem na co będzie trzecia wojna światowa, ale czwarta będzie na pewno na maczugi." Albert Einstein
Awatar użytkownika
BLACKs
Tawerniany Cygan
Tawerniany Cygan

BLACK... Moim zdaniem jak dłużej się przypatrzeć to ten banan na dinozaurze pokazuje o wiele więcej mroku, niż poprzedni avatar. Poprzedni nie krył się z swoimi zamierzeniami, a ten? Z pozoru nie winny... Ale widzicie te zęby? To uśmiech? Nie! To groza. 8)
To nie dinozaur tylko mutant Chaosu.

I jak ja mam z Wami o RPG dyskutowac ;/, same nooby ;/.
Aras
Tawerniak
Tawerniak
Numer GG: 9986661

Post autor: Aras »

nie bo to budyniowy potwór :/
Obrazek
Elfin
Mat
Mat
Numer GG: 9599112

Post autor: Elfin »

BLACKs a ten nowy avik jest poprostu zabojczy... :D Podoba mi sie :D ja tez mam jeden tego typu... Jestem do niego wyjatkowo przywiazany... :P Znajde go to zedytuje posta albo drugiego rzuce SPAMM :D ... Wybornie :D
kaziu
Mat
Mat
Numer GG: 7230085

Post autor: kaziu »

Blacks jak zobaczyłem twojego avka to pomyślałem że pomyliłem forum :O
Awatar użytkownika
BLACKs
Tawerniany Cygan
Tawerniany Cygan

Dwie osoby spadly z krzesla, gdy dostaly moj av na gg. To o czyms swiadczy.

I postanowilem go nazwac Rycerzem Banankiem i Cudowna Lamka.
ODPOWIEDZ