[tu był kilku innych głupich, ale skasowałam, coby nie siać zgorzszenia; jakby ktoś chciał podyskutować, to na gg zapraszam;)]
Co do La Blue Girl - LOL

Nie pamiętam, sorry. Jakoś tak skakałam z kanału na kanał i trafiłam na DB. A że wstać mi się od telewizora nie chciało, a nic ciekawszego nie było, to obejrzałam odcinek do końca. I mi się strasznie nudny wydał. Jakieś tam dziwne osoby latały i się tłukły w powietrzu, czy coś. Ot, nic specjalnego. Potem kolega, maniak DB, przysłał mi CD pełne odcinków, ale nie dałam rady obejrzeć - po paru minutach pierwszego wywaliłam to w cholerę (za przeproszeniem). Jak mam tracić czas, to wolę na coś zabawniejszego/bardziej interesującego.Thaevis pisze:Falka powiedz mi jaki odcinek wywołał u ciebie taka niechęć :)
O ile pamiętasz
Apage !Falka pisze: To już Pokemony mnie bawiły bardziej
moim zdaniem za dobra nie jest - strasznie pod publike, na siłe obrazoburcza etc. Raczej z podobnych do anime klimatów to polecam Vampire Hunter D, a z niepodobnych Berserk w każdej mozliwej formie.Kruk pisze:Ja mam awersję do mangi i anime-psychologicznie uzasadnioną, ale w szczegóły wolę się nie zagłębiać.
Jednak Hellsing anime zrobił na mnie piorunujące wrażenie. Mangi nie czytałem, ale słyszałem, że także jest dobra, więc w niedalekiej przyszłości pewnie się zapoznam.