Takie gierki są starsze od większości forumowiczówPita pisze:starszawy to jest Shadowgate Classic i jezeli jestes w stanie przełknac gry z przed ponad dwoch dekad to polecam z całego serca.

Takie gierki są starsze od większości forumowiczówPita pisze:starszawy to jest Shadowgate Classic i jezeli jestes w stanie przełknac gry z przed ponad dwoch dekad to polecam z całego serca.
Tak samo jak mojej radości z Neverhooda ;] Przypomniałem sobie tą gierkę po dłuuugim czasie, z czego znałem ją głównie ze słyszenia i platformówki z Klaymanem na PSX i ubawiłem się świetnieAlucard pisze:Tak
Another world ukończyłem 2 razy - raz starsza a raz odświerzona wersję. Młodsi tego nie znaja, ale po prostu prawie sie popłakałem, kiedy sobie gierke przypomniałem. Tego nie da sie kupic za żadne pieniadze
Oezu. MasochistkaWinterWolf pisze:Ostatnio siedzę nad NWN i dodatkami(...) A tak poza tym, w przerwach poprawiam zręczność na Prince of Persia: The Sands of Time i PoP: Warrior Within
Gra ktora z cala stanowczoscia mozna okreslic mianem kultowej. Majstersztyk, arcydzielo, legenda.Alucard pisze:Deus ex... cos słyszałem. Podobno całkiem całkiem.
Toteż wstydzę się... Ale zauważ, że tytuł kojarzylemSzelmon pisze:Gra ktora z cala stanowczoscia mozna okreslic mianem kultowej. Majstersztyk, arcydzielo, legenda.Alucard pisze:Deus ex... cos słyszałem. Podobno całkiem całkiem.
Wstyd nie znac
Ano, całkiem, całkiem, ale ci, co go nie znają muszą do niego podejść z dystansem, bo mogą się np. grafiki przestraszyćAlucard pisze:Deus ex... cos słyszałem. Podobno całkiem całkiem.
nie wierze - zgadzam sie, bez żadnego, najmniejszego nawet "ale" z Szelmonem O_OSzelmon pisze:Gra ktora z cala stanowczoscia mozna okreslic mianem kultowej. Majstersztyk, arcydzielo, legenda.Alucard pisze:Deus ex... cos słyszałem. Podobno całkiem całkiem.
Wstyd nie znac
Ja bym jednak powiedzial, ze jest to cRPG "czystej wody". Jesli nie jest, to nic nie jest.