Nasze Avatary...

O tawerniakach, forumowiczach i innych. Ogólnie z kamerą wśród zwierząt.
kajtek Raulin
Kok
Kok
Numer GG: 0

Re: Nasze Avatary...

Post autor: kajtek Raulin »

Posłuchajcie mam taki pomysł:
Niech każdy wrócić (chociaż na tydzień) do swojego pierwszego avatara!

Co wy na to?
Zaknafein
Bombardier
Bombardier
Numer GG: 4464308
Kontakt:

Post autor: Zaknafein »

Mi się ten pomysł nie podoba. Ja nie wrócić do stary avatar. :lol:
Gdybym lubił swój pierwszy avatar to bym go nie zmieniał :wink:
kajtek Raulin
Kok
Kok

Post autor: kajtek Raulin »

A jaki był bo nie pamiętam?
LOD
Kok
Kok

Post autor: LOD »

kajtek Raulin pisze:A jaki był bo nie pamiętam?
Nie możesz pamiętać z tego skromnego faktu, że Zaknafein zalogował się tutaj prawie 2 lata przed tobą, chyba, że avatara nie zmieniał w tym czasie. 8)
Obrazek
"Nie wiem na co będzie trzecia wojna światowa, ale czwarta będzie na pewno na maczugi." Albert Einstein
Ravandil
Tawerniany Leśny Duch
Tawerniany Leśny Duch
Numer GG: 1034954

Post autor: Ravandil »

kajtek Raulin pisze:Posłuchajcie mam taki pomysł:
Niech każdy wrócić (chociaż na tydzień) do swojego pierwszego avatara!

Co wy na to?
Chyba to nie jest dobry pomysł. Powiem tyle, że mój pierwszy avatar to nie było nic specjalnego. Wrzuciłem go, bo miałem pod ręką, jako że używam go jako ikony do swojego folderu na pulpicie. No i wytrzymał do początku lutego... A potem co było to spora część osób wie ^^ A jak ktoś jest ciekawy, to wyglądał tak:

Obrazek

Nie zamierzam do niego wracać :]
Nordycka Zielona Lewica

Obrazek
http://www.lastfm.pl/user/Ravandil/

Obrazek
Heimdall
Bosman
Bosman

Post autor: Heimdall »

Ravandil pisze:Wrzuciłem go, bo miałem pod ręką, jako że używam go jako ikony do swojego folderu na pulpicie. No i wytrzymał do początku lutego... A potem co było to spora część osób wie ^^
Pamiętam jak Cię namawiałem żebyś zmienił gada. I dobrze robiłem, bo obleśny był :P.

Obrazek Obrazek Obrazek

To niepełna galeria. Ponadto miałem takiego śmiesznego demona oraz Wilka i Zająca. I to chyba wszystko :)

To był zmniejszony ten obrazek:
Obrazek
...
Awatar użytkownika
Solarius Scorch
Bosman
Bosman

Post autor: Solarius Scorch »

Pomysł Kajtka nie jest nawet taki zły, w końcu nie ma co się wstydzić swoich początków, nawet jeśli nie zawsze były najlepsze. Może być z tym jednak problem - nie każdy przechowuje swoje stare awatary. No i m.in. ja nie będę mógł wziąć udziału w zabawie, bo to mój pierwszy i ostatni awatar :)
Ewentualnie można się chwalić swoimi awatarami z innych forów... Może to będzie ciekawe, może nie. Co myślicie?
Awatar użytkownika
BLACKs
Tawerniany Cygan
Tawerniany Cygan

Post autor: BLACKs »

Mój pierwszy avatar? Chyba niewielu będzie to pamiętało - była to głowa kosmity z gry The Thing na białym tle...

Obrazek

Brzydki i pikselowaty... LECZ forum TRPG było pierwszym forum, które odwiedziłem, a ten avek był moim pierwszym avkiem w życiu, więc nadal znajduje się w kolekcji obrazów na honorowym miejscu.

Następnie z pomocą śp. Villemo (pamiętacie o niej jeszcze :D?) znalazłem avatarka, który stał się odzwierciedleniem mojej ksywki - szalony uśmieszek na czarnym tle. W międzyczasie zmieniałem na agenta Smitha z Matrixa, pentagramy i jakieś inne dziwne rzeczy, lecz to stare i nikt już nie pamięta ;).
LOD
Kok
Kok

Post autor: LOD »

BLACKs pisze:Następnie z pomocą śp. Villemo (pamiętacie o niej jeszcze :D?) znalazłem avatarka, który stał się odzwierciedleniem mojej ksywki - szalony uśmieszek na czarnym tle. W międzyczasie zmieniałem na agenta Smitha z Matrixa, pentagramy i jakieś inne dziwne rzeczy, lecz to stare i nikt już nie pamięta ;).
Kto nie pamięta, ten nie pamięta. 8) Nim miałeś uśmiech, to przez dłuższą chwilkę miałeś jeszcze łeb King Konga. 8) Ja zachęcę jeszcze innych użytkowników do prześledzenia pierwszych postów BLACKa.... Jego mhrok i gotyk połączony z chorobliwą manią zaraz po przeczytaniu "Trylogii Mrocznego Elfa" dał naprawdę ciekawy efekt... Kolejny dowód na to że Tawerna wychowuje...

No ale jak już BLACKSouL napisał, to nikt już tego nie pamięta... 8)
Obrazek
"Nie wiem na co będzie trzecia wojna światowa, ale czwarta będzie na pewno na maczugi." Albert Einstein
Awatar użytkownika
BLACKs
Tawerniany Cygan
Tawerniany Cygan

Post autor: BLACKs »

Kto nie pamięta, ten nie pamięta. 8) Nim miałeś uśmiech, to przez dłuższą chwilkę miałeś jeszcze łeb King Konga. 8) Ja zachęcę jeszcze innych użytkowników do prześledzenia pierwszych postów BLACKa.... Jego mhrok i gotyk połączony z chorobliwą manią zaraz po przeczytaniu "Trylogii Mrocznego Elfa" dał naprawdę ciekawy efekt... Kolejny dowód na to że Tawerna wychowuje...
King Kong! Tak! Znajomy przesłał mi go na gg i od razu zrobiłem pożytek robiąc z niego ava. :D Nie zapominajmy o agencie Smith, pentagramie i kilku innych, które nie trzymały się dłużej niż kilka dni...

Odnośnie odpowiedzi LODa - nie czytajcie moich postów z "Rasa, którą gram najchętniej", sam się ich dzisiaj wstydzę ;). Wtedy robiłem totalny flejm na forum (z darmowym popkornem dla publiczności)... Stare dobre czasy. Nie to co teraz, nawet LOD przestał pisać do mojego kącika! : O
Nyano
Mat
Mat
Numer GG: 3030068

Post autor: Nyano »

Mój pierwszy avatar?

Pamięta jeszcze ktoś?

Nie?
(psiamaćdemencjastarczanicniepamiętającholeryjedne...) :P

Vaarsuvius!
Obrazek

(Szczerze mówiąc teraz na samą myśl, że mógłbym mieć inny avatar niż Gość-W-Kapeluszu robi mi się niedobrze ;) )
Bóg na Krzyżu był tylko kolejną religią, która uczyła że miłość i morderstwo są nierozłącznie związane - że w końcu Bóg zawsze pije krew
Ravandil
Tawerniany Leśny Duch
Tawerniany Leśny Duch
Numer GG: 1034954

Post autor: Ravandil »

Heimdall pisze:
Ravandil pisze:Wrzuciłem go, bo miałem pod ręką, jako że używam go jako ikony do swojego folderu na pulpicie. No i wytrzymał do początku lutego... A potem co było to spora część osób wie ^^
Pamiętam jak Cię namawiałem żebyś zmienił gada. I dobrze robiłem, bo obleśny był :P.
A wiesz, że ja nie pamiętam? :P Ale fakt, paskudny był, bo też jakieś specjalnej aktywności na forum nie planowałem... To samo przyszło. A jak się dopiero człowiek rozkręci, to zaczyna myśleć o avatarze :)
Heimdall pisze: To niepełna galeria. Ponadto miałem takiego śmiesznego demona oraz Wilka i Zająca. I to chyba wszystko :)
Pamiętam demona. pamiętam! Ale nie pamiętam kiedy to było. Chyba wtedy, jak tematy o Morrowindzie męczyliśmy ;) Przypominał mi taką radziecką lalkę dla dzieci, nie wiem czemu. Taki pomarańczowy i okrąglutki. Ten z zielonym gościem pamiętam przez mgłę, a obecny wszyscy dobrze znają. Widać Odyn się przyjął ;)
Nordycka Zielona Lewica

Obrazek
http://www.lastfm.pl/user/Ravandil/

Obrazek
Force
Bosman
Bosman

Post autor: Force »

BLACKs pisze:W międzyczasie zmieniałem na agenta Smitha z Matrixa, pentagramy i jakieś inne dziwne rzeczy, lecz to stare i nikt już nie pamięta ;).
Czy tam nie było czegoś w stylu PENISA? Wśród tych twoich avików? :D

Ten był pierwszy:
Obrazek
To reszta:
ObrazekObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek

Te dwa miały być kandydatami ale odpadły:
ObrazekObrazek
Polska Partia Piwa - Sekcja Paladynów Żubra
Obrazek
Obrazek
WinterWolf
Tawerniana Wilczyca
Tawerniana Wilczyca
Kontakt:

Post autor: WinterWolf »

No cóż... Ten avatar, który mam teraz jest moim pierwszym. I oprócz sporadycznych wypadków, gdy na forum urządzana jest avatarowo-spamerska libacja nie zmieniam go. W sumie to zmieniłam go tylko raz na tygryska z Kubusia Puchatka, ale nie mam już tego na kompie i nie zamierzam go szukać. No i na Boże Narodzenie przerobiłam troche ava dodajac malutką, paintową choineczkę na dole po prawej. Wszędzie można poznać wredną WW po avatarze więc nie widzę powodu, by się chować za innym :D Przyjmijmy, że to moja twarz i niech tak już zostanie :D
Obrazek
Proszę, wypełnij -> Ankieta
Perzyn
Bosman
Bosman
Numer GG: 6094143
Kontakt:

Post autor: Perzyn »

Ja może bym i wrzucił swój 1szy avik, ale już go dawno nie mam. O ile mnie pamięć nie myli to był Ork z Warcraftowej tapety, którego potem Mad przerobił na murzyna, następny był Alucard potem L aż ostatecznie jest Loki. I tak już zostanie, może z wyjątkiem jakichś czasowych wyskoków, jak np. Rav mi podsunie jakiś pomysł lub będzie kolejna akcja jak ze Śfinsterem. No Rav, masz coś co przebije Kaczyńskich na avika?
Eglarest
Chorąży
Chorąży
Numer GG: 777575

Post autor: Eglarest »

no no jakie ładne kolekcje awatarow kurde force nie wiedizlaem ze miales ich az tyle, a kndydaci są super hahah:d
Craw
Bosman
Bosman
Numer GG: 5454998

Post autor: Craw »

Ja jestem tu dosc dlugo, wiec nie pamietam jaki byl moj pierwszy awatar :P Na pewno mam go na dysku, bo zawsze gdzies przechowuje swoje awatary, ale ktory byl pierwszy ciezko mi ocenic. Tak samo ciezko byloby mi odtworzyc historie wszystkich awatarow, jakie tu do tej pory mialem.
ODPOWIEDZ