Nasze Avatary...

-
- Kok
- Numer GG: 0
Re: Nasze Avatary...
Posłuchajcie mam taki pomysł:
Niech każdy wrócić (chociaż na tydzień) do swojego pierwszego avatara!
Co wy na to?
Co wy na to?

-
- Bombardier
- Numer GG: 4464308
- Kontakt:
Mi się ten pomysł nie podoba. Ja nie wrócić do stary avatar.
Gdybym lubił swój pierwszy avatar to bym go nie zmieniał

Gdybym lubił swój pierwszy avatar to bym go nie zmieniał

-
- Kok
A jaki był bo nie pamiętam?

-
- Kok
Nie możesz pamiętać z tego skromnego faktu, że Zaknafein zalogował się tutaj prawie 2 lata przed tobą, chyba, że avatara nie zmieniał w tym czasie.kajtek Raulin pisze:A jaki był bo nie pamiętam?

"Nie wiem na co będzie trzecia wojna światowa, ale czwarta będzie na pewno na maczugi." Albert Einstein

-
- Tawerniany Leśny Duch
- Numer GG: 1034954
Chyba to nie jest dobry pomysł. Powiem tyle, że mój pierwszy avatar to nie było nic specjalnego. Wrzuciłem go, bo miałem pod ręką, jako że używam go jako ikony do swojego folderu na pulpicie. No i wytrzymał do początku lutego... A potem co było to spora część osób wie ^^ A jak ktoś jest ciekawy, to wyglądał tak:kajtek Raulin pisze:Posłuchajcie mam taki pomysł:
Co wy na to?

Nie zamierzam do niego wracać :]

-
- Bosman
Pamiętam jak Cię namawiałem żebyś zmienił gada. I dobrze robiłem, bo obleśny byłRavandil pisze:Wrzuciłem go, bo miałem pod ręką, jako że używam go jako ikony do swojego folderu na pulpicie. No i wytrzymał do początku lutego... A potem co było to spora część osób wie ^^

To niepełna galeria. Ponadto miałem takiego śmiesznego demona oraz Wilka i Zająca. I to chyba wszystko

To był zmniejszony ten obrazek:

...

- Solarius Scorch
- Bosman
Pomysł Kajtka nie jest nawet taki zły, w końcu nie ma co się wstydzić swoich początków, nawet jeśli nie zawsze były najlepsze. Może być z tym jednak problem - nie każdy przechowuje swoje stare awatary. No i m.in. ja nie będę mógł wziąć udziału w zabawie, bo to mój pierwszy i ostatni awatar 
Ewentualnie można się chwalić swoimi awatarami z innych forów... Może to będzie ciekawe, może nie. Co myślicie?

Ewentualnie można się chwalić swoimi awatarami z innych forów... Może to będzie ciekawe, może nie. Co myślicie?

- BLACKs
- Tawerniany Cygan
Mój pierwszy avatar? Chyba niewielu będzie to pamiętało - była to głowa kosmity z gry The Thing na białym tle...

Brzydki i pikselowaty... LECZ forum TRPG było pierwszym forum, które odwiedziłem, a ten avek był moim pierwszym avkiem w życiu, więc nadal znajduje się w kolekcji obrazów na honorowym miejscu.
Następnie z pomocą śp. Villemo (pamiętacie o niej jeszcze
?) znalazłem avatarka, który stał się odzwierciedleniem mojej ksywki - szalony uśmieszek na czarnym tle. W międzyczasie zmieniałem na agenta Smitha z Matrixa, pentagramy i jakieś inne dziwne rzeczy, lecz to stare i nikt już nie pamięta
.

Brzydki i pikselowaty... LECZ forum TRPG było pierwszym forum, które odwiedziłem, a ten avek był moim pierwszym avkiem w życiu, więc nadal znajduje się w kolekcji obrazów na honorowym miejscu.
Następnie z pomocą śp. Villemo (pamiętacie o niej jeszcze

-
- Kok
Kto nie pamięta, ten nie pamięta.BLACKs pisze:Następnie z pomocą śp. Villemo (pamiętacie o niej jeszcze?) znalazłem avatarka, który stał się odzwierciedleniem mojej ksywki - szalony uśmieszek na czarnym tle. W międzyczasie zmieniałem na agenta Smitha z Matrixa, pentagramy i jakieś inne dziwne rzeczy, lecz to stare i nikt już nie pamięta
.

No ale jak już BLACKSouL napisał, to nikt już tego nie pamięta...

"Nie wiem na co będzie trzecia wojna światowa, ale czwarta będzie na pewno na maczugi." Albert Einstein

- BLACKs
- Tawerniany Cygan
King Kong! Tak! Znajomy przesłał mi go na gg i od razu zrobiłem pożytek robiąc z niego ava.Kto nie pamięta, ten nie pamięta.Nim miałeś uśmiech, to przez dłuższą chwilkę miałeś jeszcze łeb King Konga.
Ja zachęcę jeszcze innych użytkowników do prześledzenia pierwszych postów BLACKa.... Jego mhrok i gotyk połączony z chorobliwą manią zaraz po przeczytaniu "Trylogii Mrocznego Elfa" dał naprawdę ciekawy efekt... Kolejny dowód na to że Tawerna wychowuje...

Odnośnie odpowiedzi LODa - nie czytajcie moich postów z "Rasa, którą gram najchętniej", sam się ich dzisiaj wstydzę

-
- Mat
- Numer GG: 3030068
Mój pierwszy avatar?
Pamięta jeszcze ktoś?
Nie?
(psiamaćdemencjastarczanicniepamiętającholeryjedne...)
Vaarsuvius!

(Szczerze mówiąc teraz na samą myśl, że mógłbym mieć inny avatar niż Gość-W-Kapeluszu robi mi się niedobrze
)
Pamięta jeszcze ktoś?
Nie?
(psiamaćdemencjastarczanicniepamiętającholeryjedne...)

Vaarsuvius!

(Szczerze mówiąc teraz na samą myśl, że mógłbym mieć inny avatar niż Gość-W-Kapeluszu robi mi się niedobrze

Bóg na Krzyżu był tylko kolejną religią, która uczyła że miłość i morderstwo są nierozłącznie związane - że w końcu Bóg zawsze pije krew

-
- Tawerniany Leśny Duch
- Numer GG: 1034954
A wiesz, że ja nie pamiętam?Heimdall pisze:Pamiętam jak Cię namawiałem żebyś zmienił gada. I dobrze robiłem, bo obleśny byłRavandil pisze:Wrzuciłem go, bo miałem pod ręką, jako że używam go jako ikony do swojego folderu na pulpicie. No i wytrzymał do początku lutego... A potem co było to spora część osób wie ^^.

Pamiętam demona. pamiętam! Ale nie pamiętam kiedy to było. Chyba wtedy, jak tematy o Morrowindzie męczyliśmyHeimdall pisze: To niepełna galeria. Ponadto miałem takiego śmiesznego demona oraz Wilka i Zająca. I to chyba wszystko![]()

-
- Bosman
Czy tam nie było czegoś w stylu PENISA? Wśród tych twoich avików?BLACKs pisze:W międzyczasie zmieniałem na agenta Smitha z Matrixa, pentagramy i jakieś inne dziwne rzeczy, lecz to stare i nikt już nie pamięta.

Ten był pierwszy:

To reszta:

Te dwa miały być kandydatami ale odpadły:

-
- Tawerniana Wilczyca
- Kontakt:
No cóż... Ten avatar, który mam teraz jest moim pierwszym. I oprócz sporadycznych wypadków, gdy na forum urządzana jest avatarowo-spamerska libacja nie zmieniam go. W sumie to zmieniłam go tylko raz na tygryska z Kubusia Puchatka, ale nie mam już tego na kompie i nie zamierzam go szukać. No i na Boże Narodzenie przerobiłam troche ava dodajac malutką, paintową choineczkę na dole po prawej. Wszędzie można poznać wredną WW po avatarze więc nie widzę powodu, by się chować za innym
Przyjmijmy, że to moja twarz i niech tak już zostanie 

-
- Bosman
- Numer GG: 6094143
- Kontakt:
Ja może bym i wrzucił swój 1szy avik, ale już go dawno nie mam. O ile mnie pamięć nie myli to był Ork z Warcraftowej tapety, którego potem Mad przerobił na murzyna, następny był Alucard potem L aż ostatecznie jest Loki. I tak już zostanie, może z wyjątkiem jakichś czasowych wyskoków, jak np. Rav mi podsunie jakiś pomysł lub będzie kolejna akcja jak ze Śfinsterem. No Rav, masz coś co przebije Kaczyńskich na avika?
Spłodził największe potwory - wielkiego wilka Fenrira, węża Midgardsorma i boginię umarłych Hel.
Nordycka Zielona Lewica

Nordycka Zielona Lewica

-
- Chorąży
- Numer GG: 777575
no no jakie ładne kolekcje awatarow kurde force nie wiedizlaem ze miales ich az tyle, a kndydaci są super hahah:d

-
- Bosman
- Numer GG: 5454998
Ja jestem tu dosc dlugo, wiec nie pamietam jaki byl moj pierwszy awatar
Na pewno mam go na dysku, bo zawsze gdzies przechowuje swoje awatary, ale ktory byl pierwszy ciezko mi ocenic. Tak samo ciezko byloby mi odtworzyc historie wszystkich awatarow, jakie tu do tej pory mialem.