Nasze Avatary...

O tawerniakach, forumowiczach i innych. Ogólnie z kamerą wśród zwierząt.
Elfin
Mat
Mat
Numer GG: 9599112

Post autor: Elfin »

Szelmon...Ty nas (w kazdym razie mnie) tym okiem szpiegujesz... :D Ono poprostu dziala jak straszak :wink:... A co do avka Eglaresta to zgodze sie z Solariusem... Poprzedni avek byl bardziej zywy.. I taki jakos fajniejszy..
Heimdall
Bosman
Bosman

Post autor: Heimdall »

Mi się bardziej podoba obecny avatar, śmieszniejszy jest. Chociaż teraz już nie ma różnicy, od kiedy Egl wstawił sobie poprzednie avy do podpisu. Przy okazji uświadomiłem sobie, że ten elf to jednak rasowa ciota była :wink: .
...
Ravandil
Tawerniany Leśny Duch
Tawerniany Leśny Duch
Numer GG: 1034954

Post autor: Ravandil »

Heimdall pisze:Przy okazji uświadomiłem sobie, że ten elf to jednak rasowa ciota była :wink: .
Bo to jest taka weryfikacja wartości sentymentalnych. Nam się teraz wydaje, że to co było kiedyś jest fajne, a po upływie czasu dochodzi się do nowych, nieraz zaskakujących wniosków ^^ Ale akurat w tym przypadku to nic nowego. Jakbym teraz do Yattamana wrócił, to pewnie coś też by mnie męczyło w nim. Dlatego lepiej trzymać sie tego co jest obecnie, a to co odeszło w cień już tam zostawić :wink:
Solarius Scorch pisze:W ogóle chyba wypiszę się z tego threada... Człowiek znika na parę dni i musi nadrobić kilkadziesiąt stron. :]
Jak tego nie przeczytasz, to też za wiele nie stracisz :wink: A faktem jest, że temat się dość szybko rozrasta. A tak swoją drogą, to niedługo temat do 200 dociągnie :P
Nordycka Zielona Lewica

Obrazek
http://www.lastfm.pl/user/Ravandil/

Obrazek
Pavciooo
Kok
Kok
Kontakt:

Post autor: Pavciooo »

Szczególnie jeśli tutaj nadal taki spam będzie nadal ;)
I tak nikt tego nie czyta...
Deep
Chorąży
Chorąży

Post autor: Deep »

Na dwusetkę też przygotowujemy libację? :P
.
Tevery Best
Tawerniak
Tawerniak
Numer GG: 10455731

Post autor: Tevery Best »

A tu kiedykolwiek był taki czas, żeby nie było libacji? Ten temat to jedna wielka spamerska libacja. I wszyscy o tym wiedzą, ale na szczęście to tajemnica poliszynela, tak że oficjalnie... innymi słowy M&A Team ma to gdzieś :lol: .
A poza tym szykuję na przyszły tydzień wielki festiwal avików. A potem znowu wrócę do tego, żeby nie było zaskoczenia.
Heimdall
Bosman
Bosman

Wtedy libacja była trochę większa niż zwykle. Tzn. był osobny libacyjny temat. A co chodzi z tym festiwalem? Chcesz zmieniać co godzinę avatara czy co? :wink:
...
Tevery Best
Tawerniak
Tawerniak

Nie, raz dziennie. Wiem, że to dla niektórych norma, ale ja swojego ava mam od początku i nie zamierzam go zmieniać prawie w ogóle. Takie dziwactwo, jak u każdego geniusza :wink: .
Ravandil
Tawerniany Leśny Duch
Tawerniany Leśny Duch
Numer GG: 1034954

Post autor: Ravandil »

Tevery Best pisze:A tu kiedykolwiek był taki czas, żeby nie było libacji? Ten temat to jedna wielka spamerska libacja. I wszyscy o tym wiedzą, ale na szczęście to tajemnica poliszynela, tak że oficjalnie... innymi słowy M&A Team ma to gdzieś
Bo ten temat z założenia jest maksymalnie statsiarski, ale jakoś wszyscy się do tego przyzwyczaili... Ale też jakiś specjalnych przegięć nie ma. Ostatnie wielkie poruszenie było, jak wiele osób pozmieniało aviki na te z kreskówek :) A tak jest przecież w miarę spokojnie. A przecież forum to nie PIT, można sobie (chyba) pozwolić na odrobinę luzu :)
Heimdall pisze:Wtedy libacja była trochę większa niż zwykle. Tzn. był osobny libacyjny temat.
Co prawda ten temat tak trochę spontanicznie się w spamerską libację zamienił :wink: To był jeden z najciekawszych wieczorów na forum w ostatnim czasie. Ale potem posprzątano i żyje się dalej. BTW. Muszę siedzieć chyba więcej na forum, bo nie tak dawno jakaś libacja była, sporo wpisów na CL, a nawet nie zdążyłem całej akcji zauważyć :wink: I tak bym nie brał udziału (bo nie jestem spamerem aż takim ;) ), ale jednak...
Tevery Best pisze:Nie, raz dziennie. Wiem, że to dla niektórych norma, ale ja swojego ava mam od początku i nie zamierzam go zmieniać prawie w ogóle.
Ale postaraj się zrobić to tak, żeby każdy od razu widział efekt, bo jak avatar pobędzie przez godzinę, to można się nawet nie skapnąć, że takowy był. Szczególnie jak ktoś tylko na chwilkę wchodzi :wink:
Nordycka Zielona Lewica

Obrazek
http://www.lastfm.pl/user/Ravandil/

Obrazek
WinterWolf
Tawerniana Wilczyca
Tawerniana Wilczyca
Kontakt:

Post autor: WinterWolf »

No to juz 145 strona tematu. Co planujemy na 200? Sentymantalnie już było :D Mielismy postacie z kreskówek. Teraz moja propozycja to na przykład: słodkie zwierzatka, albo jak gdzieś kiedyś w tym temacie było wspomniane - WIEWIÓRKI :D
Obrazek
Proszę, wypełnij -> Ankieta
Heimdall
Bosman
Bosman

Ludzie, do dwustu jeszcze daleko, kiedy zaczęliśmy czcić nadchodzącą setkę mieliśmy już jakiś 90 stron. No chyba że 150, to też takka ładna, okrągła liczba :D
...
Tori
Bosman
Bosman
Numer GG: 7524209

Post autor: Tori »

Spójrzcie na cały ten temat- przeca to jedna wielka libacja ;) Tylko od czasu do czasu wpadnie jakiś wątek o avatarach :P
Od dziś płacę Eurogąbkami.
WinterWolf
Tawerniana Wilczyca
Tawerniana Wilczyca
Kontakt:

Post autor: WinterWolf »

Masz rację ale ja się nie mogę już doczekać co zostanie postanowione i jak to zostanie zorganizowane. Ostatnio była spora moblizacja i duży odzew :D I było bardzo fajnie :D Możemy urządzić libację juz na 150 :D W takim razie mamy mało czasu na ustalenie co umieszczamy na avach :D
Obrazek
Proszę, wypełnij -> Ankieta
Perzyn
Bosman
Bosman
Numer GG: 6094143
Kontakt:

Post autor: Perzyn »

Hmm. Już widzę propozycje poszczególnych userów.

Perzyn :arrow: manga and anime anybody?
Heimdall :arrow: nordycko ma być!
Eglarest :arrow: ustawmy sobie wszyscy całujących się chłopców
Ravandil :arrow: a ja i tak się nie załapie....
Alucard :arrow: mhrok, wampiry i szkółka niedzielna!
Falka :arrow: wiewiórki, chomiki i wiewiórki
Szelmon :arrow: zdjęcia radykalnych narodowców wiszących na latarniach
Elfin :arrow: cioty... znaczy te, no elfy
BAZYL :arrow: ban tu, ban tam....
Tevery Best
Tawerniak
Tawerniak

:arrow: Tevery Best - a ja i tak zostanę przy swoim avie i kij wam do tego!
Eglarest
Chorąży
Chorąży
Numer GG: 777575

Post autor: Eglarest »

etam ustawcie sobei całujacych się ludzi nie wazne kto z kim miłosc jest piekna :)
Craw
Bosman
Bosman
Numer GG: 5454998

Post autor: Craw »

Ja tam postuluje awatary hentaiowe ;] No, w ostatenczosci moze byc ecchi ;]
ODPOWIEDZ