Ravandil pisze:Teraz jest na forum takie stężenie ZŁA, że powinni tu Świętą Inkwizycję (co najmniej) wysłać...
Zeby przepelnic czare?
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.
Alucard 666 pisze:A ja powróciłem do mojego "nickowego" odpowiednika.
I chyba Ci to na dobre wyszło, bo jest dużo lepszy od poprzednich, nawet od tego pierwszego "nickowego"
Alucard 666 pisze:Na te wszystkie BAZYLe juz nie moge patrzeć... LUDZIE ! OPAMIETAJCIE SIĘ ! Twisted Evil
Ja rozumiem, jakby to były np. "wariacje na temat BAZYLA", ale że wszystkie są takie same... Szczególnie dziwnie to wygląda w dziale "sesje" Myślę, że jak mieliśmy bajkowe avatary było ciekawiej, bo przynajmniej było jakieś zróżnicowanie... Ale ostatnio i tak siedzę na forum bardzo krótko, to może te wszystkie BAZYLe przeżyję
Alucard 666 pisze:Na te wszystkie BAZYLe juz nie moge patrzeć... LUDZIE ! OPAMIETAJCIE SIĘ !
Spoko spoko. Bajki też nam się znudziły więc BAZYLe też długo nie przetrwają (oprócz tego jedynego, słusznego ). No i przynajm,niej nikt nie narzeka, że znowu kota się pozbyłem
Ravandil pisze:Teraz jest na forum takie stężenie ZŁA, że powinni tu Świętą Inkwizycję (co najmniej) wysłać...
Zeby przepelnic czare?
Wiem, że za dużo by to nie pomogło, ale byłoby zabawnie... I zawsze znalazł by się ktoś "winny" (choćby podszywania się pod BAZYLA), tak więc na o brak rozrywek dla gawiedzi nie musieliśmy się martwić... W końcu publiczne egzekucje w Średniowieczu to był popularny sposób na nudę, oczywiście nie dla zainteresowanego... Więc jakby tu wpuścić Inkwizycję, to zrobiłoby się ciekawie Aha, byłbym zapomniał - pamiętajcie, że "No one expects the Spanish Inquisition" (by Monty Python):)
Jest to niezaprzeczalnie jeden z piekniejszych avatarow w historii tego forum. Uwazaj jednak! Administracja moze Ci go zdjac za propagowanie trucizny i niezdrowego trybu zycia.
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.
Nareszcie! Powiem wprost - szturm miał najbardziej denerwujące awatary na całym forum. Jak już zmienił ten wibrator - to na Śfinstera BAZYLa. A tak? Mleko. Spoko rzecz. I zdrowa na dodatek... Wezmę aparat od siory i se w podpisie ustawię zdjęcie Łaciatego, bo avka nie zamierzam zmieniać w ogóle.
Tevery Best pisze: Mleko. Spoko rzecz. I zdrowa na dodatek...
Krowie mleko dla czlowieka nie jest zbyt zdrowe, delikatnie mowiac. Rozpieprza organizm ze ho ho. Proponuje sie najpierw doinformowac, zanim sie zacznie siac zgubna propagande.
Cóż, skoro akcja się zakończyła to i ja wracam do normy. A co do mleka to tyle sprzecznych opinii lata, że można o nim powiedzieć wszystko i nawet się na to dowody znajdą...