Mogą być też systemy zagraniczne? Jak tak to możesz wypróbować nowego, "post-apokaliptycznego" Cyberpunka v.3. Nie zrażaj się do layoutu i grafik w podręczniku, podobno system jest nieźle zakręcony .
BLACKSouL pisze:Mogą być też systemy zagraniczne? Jak tak to możesz wypróbować nowego, "post-apokaliptycznego" Cyberpunka v.3. Nie zrażaj się do layoutu i grafik w podręczniku, podobno system jest nieźle zakręcony .
W zasadzie chodzilo mi o rynek polski, ale to tez ciekawa informacja.
Czyzby Night City obrocilo sie w ruiny? Malo zaskakujace
W zasadzie chodzilo mi o rynek polski, ale to tez ciekawa informacja.
Czyzby Night City obrocilo sie w ruiny? Malo zaskakujace Smile
Z tego co wyczytałem w komentarzach to: Po zniszczonej sieci (czyżby Local Area Network? ) krążą programy zabójcy Richa Bartmossa. Militech toczy kolejną wojnę z Arasaką. Korporacja Danai wypuszcza jakieś biomechaniczne stworzenia. Krawędziarze (czyli BG i inni) zostali potraktowani podobno jak prawie osobna rasa i każdy "biega z działkiem 20mm ".
WFRP jest dla mnie najlepszym systemem tylko dlatego, że Poza Czasem nie_doczekało się dodatków i reedycji. Moim zdaniem mógłby to być system, który przerósłby nawet Warhammera.
Nieznajomy to przyjaciel, którego jeszcze nie spotkałeś - przysłowie irlandzkie
justyes pisze:WFRP jest dla mnie najlepszym systemem tylko dlatego, że Poza Czasem niedoczekało się dodatków i reedycji. Moim zdaniem mógłby to być system, który przerósłby nawet Warhammera.
Buahahahahahahahahahahahahahaha.....(...) Bo się posiuram ze śmiechu. To dowalił, WFRP nie ma dodatków i przerósłby Warhammera... buehehehehehehe... Nie mogę *po 30 minutach podnosi się z ziemi* bueheh... no nie mogę...
Koleś WFRP = Warhammer Fantasy Role Play i ma full dodatków. Jednak DODATKÓW a nie innych ksiąg bez których gra jest moooocno utrudniona i w tym jest jego siła. Swoją drogą nie ma reedycji poza WFRP/Warhammerem 2 edycją, która też ma full dodatków...
Ale dowalił... Nie mogę... Buehehehehehe...
"Nie wiem na co będzie trzecia wojna światowa, ale czwarta będzie na pewno na maczugi." Albert Einstein
O LOL O LOL O LOL NIE MOGĘ!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!
LOD Popełniłeś parę błędów w swoim poście . Panowi Justyesowi chodzi o system Poza Czasem, który miał przerosnąć niby WFRP.
Na szczęście panowie z Black Industries / GW wykryli potencjał w Poza Czasem, wysłali drużynę solosów i zgarnęli redaktorów Poza Czasem. Tak to jest w naszym Cyberpunkowym świecie :rotfl:. Dlatego nic nie może przewyższyć Warhammera .
Co jak co, ale z jego posta wynika, że WFRP, poza tym systemem "Poza Czasem" nie ma dodatków i reedycji,i mógłby wygrać z Warhammerem. Tak ja to rozumuję czytając.
Ostatnio zmieniony sobota, 21 października 2006, 21:18 przez LOD, łącznie zmieniany 1 raz.
"Nie wiem na co będzie trzecia wojna światowa, ale czwarta będzie na pewno na maczugi." Albert Einstein
Jak dla mnie zdanie jest normalne to na bardziej ludzko brzmi tyle że "Wojtuś jest najlepszy, ale tylko dlatego, bo Maciuś nie umył rączek, a Wojtuś owszem."
Nie byłem tu troche, ale widze, że chyba powoli zaczynają co poniektórzy wyrastać z DnD albo przychodzić fani nie tylko tego <ekhem> systemu.
To czego szukasz jest zbyt głęboko, żebyś mógł to znaleźć.
Dobra ja posyłam głosa na D&D to pierwszy system w jaki grałem ukochany ulubiony i w ogóle. Poza tym dobry MG kilku zainteresowanych grą graczy, kampania i ruszamy !
Darkon pisze:
Nie byłem tu troche, ale widze, że chyba powoli zaczynają co poniektórzy wyrastać z DnD albo przychodzić fani nie tylko tego <ekhem> systemu.
I zdanie poniżej
Atanamir pisze:Dobra ja posyłam głosa na D&D to pierwszy system w jaki grałem ukochany ulubiony i w ogóle. Poza tym dobry MG kilku zainteresowanych grą graczy, kampania i ruszamy !
Żebyście widzieli jakiego ROTFLa odwaliłem przed kompem .
Fani DnD jednoczcie się! CZARNADuszA +666 czuwa nad Wami !
DDkowcy jednoczcie się! Przejmijmy władzę! Cała władza w ręce Lochów i Smoków! W ramach akcji, rzuć arbuzem w pierwszego Warhammerowca jakiego zobaczysz na ulicy! Składam wniosek by powstało:
Towarzystwo Miłosników Fantastyki i Rpg Za Wyjatkiem Wszystkich Oprócz Dungeons & Dragons Mające Za Nic Zwolenników Innych Systemów.