Ale przyznam się że w Warhammera nigdy nie grałem a system podobno ciekawy
Wybieramy RPG wszech czasów

- Solarius Scorch
- Bosman

- Numer GG: 0

- Solarius Scorch
- Bosman

W zasadzie chodzilo mi o rynek polski, ale to tez ciekawa informacja.BLACKSouL pisze:Mogą być też systemy zagraniczne? Jak tak to możesz wypróbować nowego, "post-apokaliptycznego" Cyberpunka v.3. Nie zrażaj się do layoutu i grafik w podręczniku, podobno system jest nieźle zakręcony.
Czyzby Night City obrocilo sie w ruiny? Malo zaskakujace

- BLACKs
- Tawerniany Cygan

Z tego co wyczytałem w komentarzach to:
W zasadzie chodzilo mi o rynek polski, ale to tez ciekawa informacja.
Czyzby Night City obrocilo sie w ruiny? Malo zaskakujace Smile

-
justyes
- Szczur Lądowy
- Kontakt:

-
LOD
- Kok

Buahahahahahahahahahahahahahaha.....(...) Bo się posiuram ze śmiechu.justyes pisze:WFRP jest dla mnie najlepszym systemem tylko dlatego, że Poza Czasem niedoczekało się dodatków i reedycji. Moim zdaniem mógłby to być system, który przerósłby nawet Warhammera.
Koleś WFRP = Warhammer Fantasy Role Play i ma full dodatków. Jednak DODATKÓW a nie innych ksiąg bez których gra jest moooocno utrudniona i w tym jest jego siła. Swoją drogą nie ma reedycji poza WFRP/Warhammerem 2 edycją, która też ma full dodatków...
Ale dowalił... Nie mogę... Buehehehehehe...

"Nie wiem na co będzie trzecia wojna światowa, ale czwarta będzie na pewno na maczugi." Albert Einstein

- BLACKs
- Tawerniany Cygan

O LOL O LOL O LOL NIE MOGĘ!!!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!
LOD Popełniłeś parę błędów w swoim poście
. Panowi Justyesowi chodzi o system Poza Czasem, który miał przerosnąć niby WFRP.
Na szczęście panowie z Black Industries / GW wykryli potencjał w Poza Czasem, wysłali drużynę solosów i zgarnęli redaktorów Poza Czasem. Tak to jest w naszym Cyberpunkowym świecie :rotfl:. Dlatego nic nie może przewyższyć Warhammera
.
LOD Popełniłeś parę błędów w swoim poście
Na szczęście panowie z Black Industries / GW wykryli potencjał w Poza Czasem, wysłali drużynę solosów i zgarnęli redaktorów Poza Czasem. Tak to jest w naszym Cyberpunkowym świecie :rotfl:. Dlatego nic nie może przewyższyć Warhammera

-
LOD
- Kok

Co jak co, ale z jego posta wynika, że WFRP, poza tym systemem "Poza Czasem" nie ma dodatków i reedycji,i mógłby wygrać z Warhammerem. Tak ja to rozumuję czytając. 
Ostatnio zmieniony sobota, 21 października 2006, 21:18 przez LOD, łącznie zmieniany 1 raz.

"Nie wiem na co będzie trzecia wojna światowa, ale czwarta będzie na pewno na maczugi." Albert Einstein

-
Darkon
- Pomywacz
- Kontakt:
Jak dla mnie zdanie jest normalne to na bardziej ludzko brzmi tyle że "Wojtuś jest najlepszy, ale tylko dlatego, bo Maciuś nie umył rączek, a Wojtuś owszem."
Nie byłem tu troche, ale widze, że chyba powoli zaczynają co poniektórzy wyrastać z DnD
albo przychodzić fani nie tylko tego <ekhem> systemu.
Nie byłem tu troche, ale widze, że chyba powoli zaczynają co poniektórzy wyrastać z DnD
To czego szukasz jest zbyt głęboko, żebyś mógł to znaleźć.

-
Atanamir
- Marynarz

- Kontakt:

- BLACKs
- Tawerniany Cygan

I zdanie poniżejDarkon pisze: Nie byłem tu troche, ale widze, że chyba powoli zaczynają co poniektórzy wyrastać z DnDalbo przychodzić fani nie tylko tego <ekhem> systemu.
Żebyście widzieli jakiego ROTFLa odwaliłem przed kompemAtanamir pisze:Dobra ja posyłam głosa na D&D to pierwszy system w jaki grałem ukochany ulubiony i w ogóle. Poza tym dobry MG kilku zainteresowanych grą graczy, kampania i ruszamy !
Fani DnD jednoczcie się! CZARNADuszA +666 czuwa nad Wami

-
Force
- Bosman

DDkowcy jednoczcie się! Przejmijmy władzę! Cała władza w ręce Lochów i Smoków! W ramach akcji, rzuć arbuzem w pierwszego Warhammerowca jakiego zobaczysz na ulicy! Składam wniosek by powstało:
Towarzystwo Miłosników Fantastyki i Rpg Za Wyjatkiem Wszystkich Oprócz Dungeons & Dragons Mające Za Nic Zwolenników Innych Systemów.
Kto chce sie zapisac do TMFiRZWWOD&DMZNZIS?
Towarzystwo Miłosników Fantastyki i Rpg Za Wyjatkiem Wszystkich Oprócz Dungeons & Dragons Mające Za Nic Zwolenników Innych Systemów.
Kto chce sie zapisac do TMFiRZWWOD&DMZNZIS?