Nasze Avatary...

O tawerniakach, forumowiczach i innych. Ogólnie z kamerą wśród zwierząt.
Awatar użytkownika
BAZYL
Zły Tawerniak
Zły Tawerniak
Numer GG: 3135921
Kontakt:

Post autor: BAZYL »

Eglarest pisze:BAZYL nie myslaes o karierze_politycznej pzrydal by nam sie ktos taki :d
Myślałem. Powiedziałem nawet, ze zostanę politykim jak mnie wywalą ze studiów... Niewiele im czasu na to zostało...
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...
Ravandil
Tawerniany Leśny Duch
Tawerniany Leśny Duch
Numer GG: 1034954

Post autor: Ravandil »

BAZYL pisze:
Eglarest pisze:BAZYL nie myslaes o karierze_politycznej pzrydal by nam sie ktos taki :d
Myślałem. Powiedziałem nawet, ze zostanę politykim jak mnie wywalą ze studiów... Niewiele im czasu na to zostało...
Czyżbyś miał potem w planach zostanie ministrem rolnictwa lub coś w ten deseń? Jeśli tak, to faktycznie musisz się śpieszyć, bo w następnej kadencji może już nie być dla takich miejsca :) Ale wyobraziłem sobie - avik BAZYLA z domalowanym krawatem w biało-czerwone paski. Mogło by być ciekawie :)
Nordycka Zielona Lewica

Obrazek
http://www.lastfm.pl/user/Ravandil/

Obrazek
LOD
Kok
Kok
Numer GG: 0

Post autor: LOD »

Ministrem edukacji! Edukacji mówię! BA! Albo nawet Eurodeputowanym obalającym wiele ciekawych faktów historycznych. 8)
Obrazek
"Nie wiem na co będzie trzecia wojna światowa, ale czwarta będzie na pewno na maczugi." Albert Einstein
Perzyn
Bosman
Bosman
Numer GG: 6094143
Kontakt:

Post autor: Perzyn »

Ravandil pisze:
BAZYL pisze:
Czyżbyś miał potem w planach zostanie ministrem rolnictwa lub coś w ten deseń? Jeśli tak, to faktycznie musisz się śpieszyć, bo w następnej kadencji może już nie być dla takich miejsca :) Ale wyobraziłem sobie - avik BAZYLa z domalowanym krawatem w biało-czerwone paski. Mogło by być ciekawie :)

Mówisz i masz :P
Obrazek
Nadir
Kok
Kok
Numer GG: 3327785

Post autor: Nadir »

Normalnie Jędruś nasz kochany jak żywy :D
Czasami mam uczucie, że przede mną rozpościera się wielki ocean prawdy, a ja siedzę na plaży i bawię się kamykami. Ale pewnego dnia nauczę się po nim żeglować.

Don't take your organs to heaven... heaven knows we need them here.
Ravandil
Tawerniany Leśny Duch
Tawerniany Leśny Duch

@Perzyn: Dobre, dobre :) Normalnie mam na Ciebie zły wpływ, bo podsuwam Ci dziwne pomysły :P Jakby BAZYL sobie ustawił takiego avatara, to byłyby jaja :P Tak swoją drogą, to gdzieś na początkach tego tematu (tj, jakieś 1800 postów temu :P) był okres "przerabiania avów". Takiego czegoś tam nie było :) I myślę, że BAZYL wcale nie byłby gorszym ministrem rolnictwa/edukacji niż obecni - po prostu gorzej już być nie może :)
Nordycka Zielona Lewica

Obrazek

Obrazek
Trankvilus
Marynarz
Marynarz

Post autor: Trankvilus »

Tym razem mój avik to fotka w klimacie niemal post-apo. "Własnoaparatnie" pstryknięta. Moja mała pasja - fotografia :D
Koyaanisqatsi!
Heimdall
Bosman
Bosman

Post autor: Heimdall »

Dobra, perwersja zasłonięta. Nie będę tu ludzi deprawować :P .
...
Ravandil
Tawerniany Leśny Duch
Tawerniany Leśny Duch

Heimdall pisze:Dobra, perwersja zasłonięta. Nie będę tu ludzi deprawować :P .
Heimdall, no wiesz, ładnie tak Odyna kastrować? :wink: Przecież to jawna zbrodnia, to się nie godzi :P Może lepiej wrócić do poprzedniej wersji, bo niezorientowani bez sugestii tego nie zobaczą, a my już przywykliśmy. To w końcu nie wina Odyna, że tak go przedstawiono. Zwróć mu, co jego, promujmy naturalność :wink:
Nordycka Zielona Lewica

Obrazek

Obrazek
Heimdall
Bosman
Bosman

Ravandil pisze: Może lepiej wrócić do poprzedniej wersji, bo niezorientowani bez sugestii tego nie zobaczą, a my już przywykliśmy.
Zobaczą, zobaczą, każdy na to zwróci uwagę. Choć może niektórzy naiwni będą myśleli, że to rękojeść miecza :wink: .
Ravandil pisze: Heimdall, no wiesz, ładnie tak Odyna kastrować? ;) Przecież to jawna zbrodnia, to się nie godzi :P
No, mi też się go zrobiło szkoda. Ciekawe dlaczego jakakolwiek przeróbka Odyna od razu jest mi wytykana w wielkim oburzeniem. A ja tylko chciał ukryć perwersję (chociaż pewnie, żeby ukryć całą perwersję na aviku musiałby być cały czarny ;))
...
Ravandil
Tawerniany Leśny Duch
Tawerniany Leśny Duch

Heimdall pisze:
Ravandil pisze: Może lepiej wrócić do poprzedniej wersji, bo niezorientowani bez sugestii tego nie zobaczą, a my już przywykliśmy.
Zobaczą, zobaczą, każdy na to zwróci uwagę. Choć może niektórzy naiwni będą myśleli, że to rękojeść miecza :wink: .
Tu nie chodzi o naiwność, ale o przyzwoitość. Moja wersja była dyplomatyczna i nie narażała na szwank umysłów wrażliwych użytkowników :wink: I nie zauważyłem tego od razu, bo nie mam w zwyczaju patrzeć się w "te strefy" postaci na awatarach :wink: A faktycznie - jakbyś chciał totalnie ocenzurować swój avatar to musiałbyś go zamalować - w końcu tego, co się dzieje koło nóg wierzchowca Odyna, to ludzka mowa nie opisze :wink:
Nordycka Zielona Lewica

Obrazek

Obrazek
Piwowar
Szczur Lądowy

Post autor: Piwowar »

Unable to upload file

DEBUG MODE

Line : 251
File : usercp_avatar.php

Taki błąd mi wsykakuje, jak chce wprowadzić emblemat. Może ktoś wie oco chodzi ?
Jesteś kromką. Kromką chleba. Teraz cię posmaruje. O tak. a teraz położę pomidorka, sałatę i szyneczkę. Zrozumiałeś ? Nie ?...

I dobrze.
Ravandil
Tawerniany Leśny Duch
Tawerniany Leśny Duch

Piwowar pisze:Unable to upload file

DEBUG MODE

Line : 251
File : usercp_avatar.php

Taki błąd mi wsykakuje, jak chce wprowadzić emblemat. Może ktoś wie oco chodzi ?
To raczej nie ten temat. Jest chyba odpowiedni w dziale "Sprawy forum". Może tam jest opisany ten problem, nie wiem, bo nie miałem żadnych problemów. Sprawdź.
Nordycka Zielona Lewica

Obrazek

Obrazek
Deep
Chorąży
Chorąży

Post autor: Deep »

I ni ma avatara.
Jak na razie wywalam. Znowu mi się kot zgubił więc jakiś czas bez emblematu będę występował
.
Alucard
Bosman
Bosman
Numer GG: 9149904

Post autor: Alucard »

Deep, na Boga ;)
Co ty temu kotu robisz, że od ciebie non-stop ucieka...
Wiesz, że to może być karalne ? :D

Jak już go znajdziesz to nie zmieniaj. To już chyba taki twój znak firmowy ;)
Mroczna partia zjadaczy sierściuchów
Czerwona Orientalna Prawica
Deep
Chorąży
Chorąży

Post autor: Deep »

Chciałem sobie admina do avatara wstawić i jak tak sobie szpanowałem to tato mi drugi dysk z komputera wyciągnął i ni ma kota :P
Ale powinienem niedługo drugi komputer odpalic to się kotek znajdzie ;)

EDIT: Ejże. Skopiowałem sobie (nawet nie pamiętam kiedy) na C. :D
Zaraz wstawię

EDIT2: Już.
.
Heimdall
Bosman
Bosman

Dobra, przejmuję obowiązki po Deepie :D .
...
ODPOWIEDZ