Myślałem. Powiedziałem nawet, ze zostanę politykim jak mnie wywalą ze studiów... Niewiele im czasu na to zostało...Eglarest pisze:BAZYL nie myslaes o karierze_politycznej pzrydal by nam sie ktos taki :d
Nasze Avatary...

- BAZYL
- Zły Tawerniak
- Numer GG: 3135921
- Kontakt:
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...

-
- Tawerniany Leśny Duch
- Numer GG: 1034954
Czyżbyś miał potem w planach zostanie ministrem rolnictwa lub coś w ten deseń? Jeśli tak, to faktycznie musisz się śpieszyć, bo w następnej kadencji może już nie być dla takich miejscaBAZYL pisze:Myślałem. Powiedziałem nawet, ze zostanę politykim jak mnie wywalą ze studiów... Niewiele im czasu na to zostało...Eglarest pisze:BAZYL nie myslaes o karierze_politycznej pzrydal by nam sie ktos taki :d

-
- Kok
- Numer GG: 0

-
- Bosman
- Numer GG: 6094143
- Kontakt:
Ravandil pisze:Czyżbyś miał potem w planach zostanie ministrem rolnictwa lub coś w ten deseń? Jeśli tak, to faktycznie musisz się śpieszyć, bo w następnej kadencji może już nie być dla takich miejscaBAZYL pisze:Myślałem. Powiedziałem nawet, ze zostanę politykim jak mnie wywalą ze studiów... Niewiele im czasu na to zostało...Eglarest pisze:BAZYL nie myslaes o karierze_politycznej pzrydal by nam sie ktos taki :dAle wyobraziłem sobie - avik BAZYLa z domalowanym krawatem w biało-czerwone paski. Mogło by być ciekawie
Mówisz i masz

Spłodził największe potwory - wielkiego wilka Fenrira, węża Midgardsorma i boginię umarłych Hel.
Nordycka Zielona Lewica

Nordycka Zielona Lewica

-
- Kok
- Numer GG: 3327785
Normalnie Jędruś nasz kochany jak żywy 

Czasami mam uczucie, że przede mną rozpościera się wielki ocean prawdy, a ja siedzę na plaży i bawię się kamykami. Ale pewnego dnia nauczę się po nim żeglować.
Don't take your organs to heaven... heaven knows we need them here.
Don't take your organs to heaven... heaven knows we need them here.

-
- Tawerniany Leśny Duch
@Perzyn: Dobre, dobre
Normalnie mam na Ciebie zły wpływ, bo podsuwam Ci dziwne pomysły
Jakby BAZYL sobie ustawił takiego avatara, to byłyby jaja
Tak swoją drogą, to gdzieś na początkach tego tematu (tj, jakieś 1800 postów temu
) był okres "przerabiania avów". Takiego czegoś tam nie było
I myślę, że BAZYL wcale nie byłby gorszym ministrem rolnictwa/edukacji niż obecni - po prostu gorzej już być nie może 

-
- Marynarz

-
- Tawerniany Leśny Duch
Heimdall, no wiesz, ładnie tak Odyna kastrować?Heimdall pisze:Dobra, perwersja zasłonięta. Nie będę tu ludzi deprawować.

-
- Bosman
Zobaczą, zobaczą, każdy na to zwróci uwagę. Choć może niektórzy naiwni będą myśleli, że to rękojeść mieczaRavandil pisze: Może lepiej wrócić do poprzedniej wersji, bo niezorientowani bez sugestii tego nie zobaczą, a my już przywykliśmy.

No, mi też się go zrobiło szkoda. Ciekawe dlaczego jakakolwiek przeróbka Odyna od razu jest mi wytykana w wielkim oburzeniem. A ja tylko chciał ukryć perwersję (chociaż pewnie, żeby ukryć całą perwersję na aviku musiałby być cały czarnyRavandil pisze: Heimdall, no wiesz, ładnie tak Odyna kastrować?Przecież to jawna zbrodnia, to się nie godzi

...

-
- Tawerniany Leśny Duch
Tu nie chodzi o naiwność, ale o przyzwoitość. Moja wersja była dyplomatyczna i nie narażała na szwank umysłów wrażliwych użytkownikówHeimdall pisze:Zobaczą, zobaczą, każdy na to zwróci uwagę. Choć może niektórzy naiwni będą myśleli, że to rękojeść mieczaRavandil pisze: Może lepiej wrócić do poprzedniej wersji, bo niezorientowani bez sugestii tego nie zobaczą, a my już przywykliśmy..

-
- Szczur Lądowy

-
- Tawerniany Leśny Duch
To raczej nie ten temat. Jest chyba odpowiedni w dziale "Sprawy forum". Może tam jest opisany ten problem, nie wiem, bo nie miałem żadnych problemów. Sprawdź.Piwowar pisze:Unable to upload file
DEBUG MODE
Line : 251
File : usercp_avatar.php
Taki błąd mi wsykakuje, jak chce wprowadzić emblemat. Może ktoś wie oco chodzi ?

-
- Bosman
- Numer GG: 9149904

-
- Chorąży