Nasze Avatary...

-
- Bosman
Re: Nasze Avatary...
Ha, dobrze myślałem (chyba, że to jest taka dosyć przypakowana i płaska dziewoja
)

...

-
- Chorąży
- Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/
Cóż nie wszystkie kobiety zostały obdarzone przez naturę 

"Lepiej Milczeć I Wyglądać Jak Idiota, Niż Się Odezwać I Rozwiać Wszelkie Wątpliwości"
Mafia Radioaktywnych Krów

-
- Tawerniak
- Numer GG: 10455731
Festiwalu ciąg dalszy, mimo opóźnienia. Na dziś przewidziałem sztandar Zakonu Kosmicznych Marines Kruczej Gwardii. Jak się podoba?
PS. Imperator twierdzi, że Lordi wymiata
.
PS. Imperator twierdzi, że Lordi wymiata

-
- Bosman
Coś niezbyt fajnie te twoje nowe avatary. Z tych trzech najlepszy był Pikaczu. 

...

-
- Chorąży
- Lokalizacja: Tam gdzie konczy się wieś a zaczyna zadupie \,,/ <(^.^)> \,,/
Nom, ten jest moim zdaniem trochę taki jakiś niewyraźny, za mały jest. A ja od XX lat mam wciąż ten sam 

"Lepiej Milczeć I Wyglądać Jak Idiota, Niż Się Odezwać I Rozwiać Wszelkie Wątpliwości"

-
- Chorąży
- Numer GG: 777575
nie prawda ! przeciez zmieniales go dodajac mu radioaktywne rogi i to wymowne muuuuuuuuA ja od XX lat mam wciąż ten sam

-
- Bosman
Eglarest, czy jak się przebierzesz to jesteś kimś innym? No właśnie, a więc avatar nie został zmieniony tylko przerobiony, ale to wciąż ten sam 

...

-
- Chorąży
no nie
czy bmw nowe z salonu to ebdzie to samo bmw po generalnym tuningu w warsztacie ?
raczej juz nie
Dodajac rogi zmienił awatara
jest juz innym rysunkiem nawet innego autora !
czy bmw nowe z salonu to ebdzie to samo bmw po generalnym tuningu w warsztacie ?
raczej juz nie
Dodajac rogi zmienił awatara

-
- Bosman
Będzie tym samym BMW, tylko, że po tuninguEglarest pisze: Czy bmw nowe z salonu to ebdzie to samo bmw po generalnym tuningu w warsztacie ?
raczej juz nie

Tak samo avatar z dorysowanymi rogami jest tym samym tylko, że po tuningu.
Chciaż oczywiscie możesz mieć na ten temat inne zdanie

...

-
- Chorąży
no i mam inne zdanie jesli wezmiesz te dwa awatary to trudno nie zauwazyc roznicy. Wiec logicznym wnioskiem jest stwierdzenie że nie są one takie same. Skoro nie są takie same, to są inne od siebie. Idąc dalej jesli sie roznią i sa inne od siebie, to znaczy że są to dwa rożne awatary.

-
- Tawerniany Leśny Duch
- Numer GG: 1034954
Tu nie ma się co kłócić, bo to przecież tylko kosmetyczna zmiana :> Tak samo zresztą Ty zretuszowałeś przyrodzenie Odyna i odnotowałeś to jako zmianę avatara... Więc jak ktoś tylko coś poprawi w avatarze, to trzeba przyznać, że to jakaś rewolucyjna zmiana nie jest ^^Heimdall pisze:Będzie tym samym BMW, tylko, że po tuninguEglarest pisze: Czy bmw nowe z salonu to ebdzie to samo bmw po generalnym tuningu w warsztacie ?
raczej juz nie
Tak samo avatar z dorysowanymi rogami jest tym samym tylko, że po tuningu.
Chciaż oczywiscie możesz mieć na ten temat inne zdanie.
PS. Fajne są te nowe statsy... Jako zapalony statystyk (takie małe zboczenie), wreszcie się dowiedziałem, że to w tym temacie napisałem najwięcej postów... Teraz to już nic się nie ukryje

-
- Marynarz
Zmieniłem avatara, co sądzicie ??

Ja też najwięcej postów napisałem w tym temacieRavandil pisze:PS. Fajne są te nowe statsy... Jako zapalony statystyk (takie małe zboczenie), wreszcie się dowiedziałem, że to w tym temacie napisałem najwięcej postów... Teraz to już nic się nie ukryje

-
- Bosman
Zdrajca!!! Co to ma znaczyć, Tyra zamienić na jakiegoś pokurczowatego Vadera? To jest też śmiech na sali.
PS. Ja też napisałem najwięcej postów w tym temacie (18%), w całym offtopie - 38%, a myślałem, że więcej wyjdzie
.
PS. Ja też napisałem najwięcej postów w tym temacie (18%), w całym offtopie - 38%, a myślałem, że więcej wyjdzie

...

-
- Chorąży
i od razu wychodzi kto ma tu dusze spamerską
ja takich rekordow nie bije jak wy moj najpopularniejszy temat to 6,7% i jest to jedna z sesji
owszem ze 20% moich postow jest na offtopicu no ale to chyba dopuszczalna norma
Co do awatarow by niebyc poza tematem
Coz ten pokurczowaty Vader jest fajniutki hehe smieszy
choc niewiem czy mial smieszyc czy przerazac 

owszem ze 20% moich postow jest na offtopicu no ale to chyba dopuszczalna norma

Co do awatarow by niebyc poza tematem

-
- Tawerniak
- Numer GG: 10455731
Ja zawsze miałem sentyment do Vadera, darze go jakąś estymą, więc twój awatar do mnie jakoś nie trafia. Powiedziałbym nawet, że uznaję go za dość niesmaczny. Ale ja jestem ponoć dziwny, jak rozmawiam przez telefon, to nieświadomie "robię Vadera", tak więc... Możliwe, że to moja wina.
PS. Ja w statsach mam, że prawie jedną czwartą postów napisałem w Offtopicu, a połowę tego w samej Paradzie Koksów... ech, to były piękne czasy...
PS. Ja w statsach mam, że prawie jedną czwartą postów napisałem w Offtopicu, a połowę tego w samej Paradzie Koksów... ech, to były piękne czasy...

-
- Marynarz
Do Tyra może jeszcze wrócę. Po za tym to nie jest pokurczowaty Vader, tylko kartoflanyHeimdall pisze:Zdrajca!!! Co to ma znaczyć, Tyra zamienić na jakiegoś pokurczowatego Vadera? To jest też śmiech na sali.

PrzesadzaszTevery Best pisze:Ja zawsze miałem sentyment do Vadera, darze go jakąś estymą, więc twój awatar do mnie jakoś nie trafia. Powiedziałbym nawet, że uznaję go za dość niesmaczny. Ale ja jestem ponoć dziwny, jak rozmawiam przez telefon, to nieświadomie "robię Vadera", tak więc... Możliwe, że to moja wina.

-
- Chorąży
Mnie tam przeraziłEglarest pisze: Coz ten pokurczowaty Vader jest fajniutki hehe smieszychoc niewiem czy mial smieszyc czy przerazac

.