Właśnie!!! Przecież wiadomo, że Pikachu jest taki słodki, milutki, puszysty i w ogóle koffany. Prawie jak BAZYLDeep pisze:Chętnie bym cię skopał bo Pikaczu to mój idol
Nasze Avatary...

-
Ravandil
- Tawerniany Leśny Duch

- Numer GG: 1034954

-
Phoven
- Bosman

-
Dimitrij Urianov
- Pomywacz
- Numer GG: 0

-
Perzyn
- Bosman

- Numer GG: 6094143
- Kontakt:
A ja jako wcielający się na sesji w postać niejakiego Vlada Tepesa pragnę wyrazić swoją dezaprobatę dla avika imć Phovena. Toż od razu widac, że to przykład amatorszczyzny! Stan ciała wskazuje, że obiekt był martwy przed palowaniem, a takiego błędu nie popełniają nawet najwięksi nowicjusze. Więcej - pal jest bardzo ostry, a to znaczy, że śmierć na nim byłaby szybka - pamiętajcie dzieci, końcówka pala musi być stępiona to nadziewany obiekt może przeżyć na nim nawet 3 dni! Phoven wybacz, ale twój avik otrzymuje pieczątkę "Palownik Odradza" a ty sam dostajesz punkty karne za nieprofesjonalną usługę.
Spłodził największe potwory - wielkiego wilka Fenrira, węża Midgardsorma i boginię umarłych Hel.
Nordycka Zielona Lewica

Nordycka Zielona Lewica

-
Phoven
- Bosman

Dzięki Heimdall ^^
Dimitr, specjalnie dla Ciebie:

(jak widać trochę głupio wyciete ale ogień mi się dziwnie rozlazł a jestem zbyt wielkim leniwcem by to poprawić
)
Perzyn: Ten żółty [cenzura forumowa] jest zbyt niebezpieczny aby ukatrupić go żywcem. Na początku myślałem że będę go trzymał jako darmowe źródło prądu (bo niestety w moim średniowiecznym Siedmiogrodzie prąd cały czas drożeje) ale kiedy dwóch strażników zaczęło oglądać jakiś głupkowaty serial i mówić że chcą wracać do pokeballa*. Tak więc zaostrzyłem trzy pale. Mysza zginął niemal natychmiastowo** ale podkomenych ukarałem zgodnie z "Palowaniem dla początkujących" ^^.
*Jeden chciał wyjść nawet zamiast do cyrulika do "Pokecenter". Poszedłem tam i zobaczyłem że to jakiś zamtuz dla zboczeńców. Same różowołose bliźniaczki-idiotki.
** Ledwie dwie godziny
Dimitr, specjalnie dla Ciebie:

(jak widać trochę głupio wyciete ale ogień mi się dziwnie rozlazł a jestem zbyt wielkim leniwcem by to poprawić
Perzyn: Ten żółty [cenzura forumowa] jest zbyt niebezpieczny aby ukatrupić go żywcem. Na początku myślałem że będę go trzymał jako darmowe źródło prądu (bo niestety w moim średniowiecznym Siedmiogrodzie prąd cały czas drożeje) ale kiedy dwóch strażników zaczęło oglądać jakiś głupkowaty serial i mówić że chcą wracać do pokeballa*. Tak więc zaostrzyłem trzy pale. Mysza zginął niemal natychmiastowo** ale podkomenych ukarałem zgodnie z "Palowaniem dla początkujących" ^^.
*Jeden chciał wyjść nawet zamiast do cyrulika do "Pokecenter". Poszedłem tam i zobaczyłem że to jakiś zamtuz dla zboczeńców. Same różowołose bliźniaczki-idiotki.
** Ledwie dwie godziny

-
Dimitrij Urianov
- Pomywacz

-
Heimdall
- Bosman

-
Ravandil
- Tawerniany Leśny Duch

- Numer GG: 1034954
Szkoda tylko, że nie jest różowy, to byłby jak obszył... Nie wiem tylko, czy tym avatarem (niezłym swoją drogą) nie niszczysz wspomnień i ideałów młodszych forumowiczów^^Phoven pisze:Wujek Phoven uczy:
Czy mój Pikachu jest nie przekonywujący?
Czy mój Pikachu ma nie wyraźny napis?*
Czy mój Pikachu nie jest słodziusi?
Czy mój Pikachu nie jest podobny do BAZYLa?
No i drugi błąd - wychodzi przez czaszkę, przebijając mózg, a lepszy efekt jest, jak wyjdzie przez usta, wtedy faktycznie obiekt parę dni przeżyje... Trzeba przyznać, że w Średniowieczu mieli pomysły, jak zrobić kuku bliźniemu...Perzyn pisze:Więcej - pal jest bardzo ostry, a to znaczy, że śmierć na nim byłaby szybka - pamiętajcie dzieci, końcówka pala musi być stępiona to nadziewany obiekt może przeżyć na nim nawet 3 dni!
To można inaczej?Phoven pisze:Perzyn: Ten żółty [cenzura forumowa] jest zbyt niebezpieczny aby ukatrupić go żywcem.

-
Dimitrij Urianov
- Pomywacz

-
Eglarest
- Chorąży

- Numer GG: 777575

-
Dimitrij Urianov
- Pomywacz