Wiecie ten kot wygląda włąśnie tak jakgdyby patrzył wlaśnei an BAZYLA
alucard neiwnikam na co i co kladł bazyl na ciebie czy to były łapy czy tylko ogon :P
A mnie się bardzo podoba avatar Dymitra Urianova. Świetny klimat, intrygująca postać.
Co do Alucarda, to bardzo popieram nowego kota! Jakoś nie lubię portretów mangowych, chyba że mam do nich osobisty stosunek - a Aluś (ten filmowy) mi zwyczajnie zwisa.
Mój avek pochodzi z gry Star Wolves, jest to postać Phantoma - nieco walniętego naukowca. A kot Alucarda jest zabójczy - z reguły nie lubię kotów, ale ten jest fajny.
A ja się waham co do mojego ava... Forsetiego już polubiłem, ale do tamtej wykręconej twarzy mam jakiś sentyment... Co mi radzicie? Co prawda zbyt wielu okazji do oglądania któregokolwiek nie macie, ale może kiedyś to nadrobię ;]
No to już mamy zastępstwo dla avatara Deepa. Zamiast mrugającego kota będziemy mieli gościa wywijającego językiem. Pytanie tylko, kiedy zacznie nas irytować ta nieustanna animacja
Eglarest pisze:
Eglaresta fajny, na pewno lepszy niż ostatnie dwa
wiekszosc z was tak twierdzi zastanawiam się czy o nie poprostu uprzedzenie i wyarz falszywej tolerancjo bo jak dotad kobiety z tegoz forum mowia zupelnie co innego niz wiekszosc facetow hmm
Mnie raczej chodziło o sam koncept na avatar, że jest pomysłowy i "z jajem". Bo sama treść jest akurat bez znaczenia (bo tamte w żaden sposób mi nie przeszkadzały i nie przeszkadzają, bo przewrażliwiony nie jestem), a poza tym fajnie wyglądałaby taka koszulka z drzewkiem
To nie jest zwykła koszulka po pierwsze kupiona za 0,80 zł :d bo ma sie wtyki w wietnamie. Po drugie nie markerem po tzrecie coz to jest 130 zł - dla tawernaikow będzie zniszka do 129 zł
Ale ktoz by niechcial zaplacic za to karta mastercard ? to sa wrazenia bezcenne gdy otwierasz paczke od Eglaresta a tam ... koszulka ?:)
...Zamiast 123184 postów na każdy temat? Które w dodatku zostaną nielegalnie zarekwirowane przez UB (Urząd BAZYLa)?
A więc, zgodnie z zapowiedzią, zaczynam festiwal avików. Ten pochodzi z komiksu sieciowego Gamer9, ale pozwoliłem go sobie nieco zmodyfikować, aby nadać mu dodatni wydźwięk społeczny. Mam nadzieję, że autor (quaz) się na mnie nie obrazi. Co o nim myślicie