Zebys zdechl i na pohybel calej twej.... eeeech co sie bede wysilal... sam wiesz (o kogokolwiek chodzi), zabij wszystkich wokol, potem samego siebie. TEGO CHCE PAN
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.
Smierc chomika to naprawde duzy cios. Musisz sie czuc paskudnie. Skladam wyrazy wspolczucia. Zapale dzis wieczorem swiece w intencji zmarlego. RIP.
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.
ALUCARD... Lacze sie z Toba w bolu bo ja juz cos takiego przezylem kilka razy i przezywam na nowo... Za kazdym razem... Wiec wiem co czujesz.. A spoza tematu to zaloze sie ze napiszesz jakis wiersz o umieraniu...
To nie byl zart.. Nie o chomiku tylko o umieraniu ludzi... Np. Pogrzeb lub cos takiego... Nie robmy se jaj z powaznych rzeczy... No chyba ze koniecznie chcesz napisac o chomiku to ja Cie zatrzymywac nie bede,....
No już, nie irytuj sie Elfin
O umieraniu to już mam tyle wierszy, że śmierć chomika jakoś nie jest dla mnie inspircja do napisania czegoś nowego w tym temacie
A co do śmierci chomika nie robię jaj- naprawde był bliski memu sercu. Teraz już nie nie będzie takie jak wcześniej...
Hmm... Dzisiaj imieniny Bazylego... Jak myślicie, nasz BAZYL też się pod to łapie? Jeśli tak, to jestem pierwszy, który świadomie nie składa mu życzeń ;]
W takim razie wszystkiego najlepszego Bazylowi życzy cała rodzina...
-Oby cie piorun za niepełnosprawnego ojca który stracił nogę jak na Ciebie polował
-Oby Cię nie wiadomo co za porwanego brata
-Oby Cie Oby-Wan za całe zło świata
od razu mi sie bajka o św bazylim przypomina hmm BAZYL nawet by pasowal do rysu psychologicznego Mnicha Bazylego
nic wiecej neid odajac życzę wszystkeigo najlepsiejszego
ps. z tej okazji przerobie dla Ciebei BAZYLU Obławe
BAZYL te zyczenia nie sa dla ciebie bardzo dobre zyczyc złu czegos najlepszego to jak pozyczyc komus dobremu wymordowania połowy wioski i ozcekiwać by czerpał z tego satysfakcje.
dlamnei BAZYLu to sa wazne 3 zyczenia
- by cie zgwałcono
- by cię oskurowano
- znów zgwałcono
- upieczono żywcem
- zgwałcono
- i przerobiono na mydło
- i ewentualnei znwo zgwałcono