Nasze Avatary...

O tawerniakach, forumowiczach i innych. Ogólnie z kamerą wśród zwierząt.
Heimdall
Bosman
Bosman

Post autor: Heimdall »

A żeby wszyscy byli zadowoleni ustawmy sobie mangowego wikinga całującego się z nazistowską wiewiórką wiszącą na latarni (zawisła, bo dostała bana). Wszystko oczywiście utrzymane w mrocznych barwach, ewentualnie jakiś akcent szkółkoniedzielny.
...
Eglarest
Chorąży
Chorąży
Numer GG: 777575

Post autor: Eglarest »

Heim jak dlamnie to bomba pomysł- tylko co an to obroncy praw wiewiorek?? to takie sadystyczne zawieszac je !

brrrrrr
Falka
Tawerniana Wiewiórka
Tawerniana Wiewiórka
Numer GG: 1087314
Kontakt:

Post autor: Falka »

Craw pisze:Ja tam postuluje awatary hentaiowe ;] No, w ostatenczosci moze byc ecchi ;]
O, o, ja się pod tym podpisuję :D
Olać wiewiorki, hentaje są fajniejsze. I małe pandy ;)

A tak z innej beczki: raczcie przystopować spamowanie, bo libacji nie lubię i posty drażniące mój osobisty system antyspamowy będą znikać nagle i niespodziewanie.
Sblam! | "Orły są duże i tupią"
Szelmon
Buńczuczny Tawerniak
Buńczuczny Tawerniak
Kontakt:

Post autor: Szelmon »

Perzyn. Czy kiedykolwiek mialem w avie jakies symbole czy zdjecia zwiazane z moja chlubna przeszloscia? Nie wiem skad ci przyszlo do glowy, ze chcialbym takie rzeczy ludziom na avy proponowac.
Ja tam uwazam, ze fajnie by bylo, jakby jak najwieksza liczba forumowiczuw wrypala sobie wlasne oko na jakis czas. Mozna by w paranoje popasc ;)

EDIT:
Defekowac na 150. strone i na dwusetna tez. Jako doswiadczony organizator spamerskich libacji, szekuje cos naprawde MEGA na okazje tysiecznej strony tego tematu ;)
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.
Falka
Tawerniana Wiewiórka
Tawerniana Wiewiórka
Numer GG: 1087314
Kontakt:

Post autor: Falka »

Szelmon pisze:Jako doswiadczony organizator spamerskich libacji, szekuje cos naprawde MEGA na okazje tysiecznej strony tego tematu ;)
Nagle pojawiłl mi się przed oczami taki wpis na CL:
:arrow: Szelmon
za stresowanie administratorki wizją mega libacji

;)

To tyle offtopu. A na temat, to pomysł z oczami w awatarach mi się podoba. Szkoda tylko, że mój aw. podoba mi się bardziej niż oczy ;)
Sblam! | "Orły są duże i tupią"
Szelmon
Buńczuczny Tawerniak
Buńczuczny Tawerniak
Kontakt:

Falka pisze:
Szelmon pisze:Jako doswiadczony organizator spamerskich libacji, szekuje cos naprawde MEGA na okazje tysiecznej strony tego tematu ;)
Nagle pojawiłl mi się przed oczami taki wpis na CL:
:arrow: Szelmon
za stresowanie administratorki wizją mega libacji

;)
Spij spokojnie. Do tysiecznej strony daleko. Nie wiem czy w ogole tysieczna strona kiedykolwiek nastapi. Pewnie zdażymy poumierac ze starosci.
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.
WinterWolf
Tawerniana Wilczyca
Tawerniana Wilczyca
Kontakt:

Post autor: WinterWolf »

Inna sprawa, że mój av też mi się bardziej podoba niż jakikowliek inny... Tu chodzi tylko o zmianę avatarów na dwa czy trzy dni z okazji okrągłej strony w tym temacie. Ostatnio były kreskówki więc teraz wypadałoby być nieco oryginalniejszym... Manga&Anime w takim razie chwilowo odpadają nawet mimo faktu, że Craw proponował hentaie :D
Obrazek
Proszę, wypełnij -> Ankieta
Eglarest
Chorąży
Chorąży

Spij spokojnie. Do tysiecznej strony daleko. Nie wiem czy w ogole tysieczna strona kiedykolwiek nastapi. Pewnie zdażymy poumierac ze starosci.
spokojnie Szelmon niech tylko Kloner wroci ;) wtedy JA AC i klonik zrobimy co w naszej mocy za drobną pomocą Deepa, Ravandila, Heima, Force i calej reszty wesołej Kompanii :P

A mimo wszystko wrzucił bym na miejscu Falki na CL Szelmona za te stresy

A by nie byc na offtopie o cóż rozpoczynam poszukiwanie oka w ostatecznosci zrobię fote swojego i wrzuc na avka :P
WinterWolf
Tawerniana Wilczyca
Tawerniana Wilczyca
Kontakt:

Cudze oko... Nieeee... Lepiej swoim straszyć :D Specjalnie chyba niebawem oczyszczę pamięć mojej komórki, by fotę zrobić i mieć awaryjnie avika jeśli zdecydujecie jednak oczy dać w tym nadchodzącym czasie :D
Obrazek
Szelmon
Buńczuczny Tawerniak
Buńczuczny Tawerniak
Kontakt:

Ja juz mam oko, wiec pozostaje mi jedynie nawolywac innych. Choc w sumie mi to wisi.
Ravandil
Tawerniany Leśny Duch
Tawerniany Leśny Duch
Numer GG: 1034954

Post autor: Ravandil »

Perzyn pisze: Ravandil :arrow: a ja i tak się nie załapie....
Poczekajmy do czerwca, to będę miał dłużej wgląd na to, co się dzieje na forum... A takiej imprezy nie mogę przeoczyć. Poza tym już jeden motyw avatarowy mam na koncie, zresztą dzięki temu dobiliśmy do tej setnej strony :wink: Teraz niech inni coś wymyślą :) Ciekawe, za ile byśmy do tej strony nr 1000 dobili. Chyba po studiach już bym był :P
Szelmon pisze: Ja tam uwazam, ze fajnie by bylo, jakby jak najwieksza liczba forumowiczuw wrypala sobie wlasne oko na jakis czas.
Pomysł nawet fajny, ale to byłby taki akcent horrorystyczny dać moje oko na avie. Moje oczy są "nieco" zmęczone komputerem i kilkoma innymi rzeczami, więc efekt byłby upiorny. Ale spróbować można, jeśli wyjdzie coś artystycznego to zawsze można w odpowiednim momencie wrzucić :wink:
Nordycka Zielona Lewica

Obrazek
http://www.lastfm.pl/user/Ravandil/

Obrazek
Elfin
Mat
Mat
Numer GG: 9599112

Post autor: Elfin »

Ravandil.... Ta stronka bedzie miala 1000 stron za kilka lat.. Z tym sie zgodze... Zwazajac na to ze na forum pojawia sie coraz wiecej osob... A na tym temacie wszyscy sa aktywni (moze za bardzo :wink: )... Do tysiaka troche brakuje ale da sie zrobic.... Tylko sie trzeba postarac :twisted: :)
kajtek Raulin
Kok
Kok
Numer GG: 0

Post autor: kajtek Raulin »

Elfin twój avek wygląda znacznie w powiekszeniu. :wink:
WinterWolf
Tawerniana Wilczyca
Tawerniana Wilczyca
Kontakt:

Zakładam, że tam miało być "znacznie lepiej". Z tym zdaniem się wtedy zgodzę. Rzeczywiście elfik ładniejszy, gdy większy :D
Obrazek
Eglarest
Chorąży
Chorąży

a podobno co małe to piękne choc jak to male potrafi trzykrotnie sie zwiekszyc jest jeszcze piekniejsze Elfin cudnie wprost ;)

a wy juz nie spamujcie bo nasza administracja zamknie nam temat i skonczy sie rumakowanie :P
Elfin
Mat
Mat
Numer GG: 9599112

Post autor: Elfin »

Eglarest... Nareszcie zmieniles avka... Teraz mi sie naprawde podoba.... A co inni na to?? Teraz moze wytlumacze dlaczego... Ja podzielam ten napis "LoveLas" bo dotyczy to takze mnie (jak wiekszosci Lowcow :D )... A fajna jest tez ta "Galeria" ktora masz w podpisie... Ciekawe ile miejsca beda potem zajmowaly te "archiwa" po kilku jeszcze latach :D .... Podsumowujac: Podoba mi sie...
Eglarest
Chorąży
Chorąży

oj Elfinie Elfinie dostanie Ci sie za pisanie posta pod postem czekaj tylko jak sie bazyliszki przebudzą:) lub wiewiorki ze snu zimowo majowego :d

tak tak poprzedni moj awatar mial byc przejsciowym doslownie na 1h pozniej mialem wpasowac ten co mam teraz ale jako ze poprzedni sie przyjął :D i spotkał sie z pozytywna reakcja to jakos został dłużej doppiero BAZYL mi przypomnial o Lovelasie ;)

no Elfin ja to z toba podzielam jedna sympatie - sympatie do elfow :D:D

a co do wytrzymalosci w pojemnosć galeri spoko :) wytrzyma najwyzej sie pozniej zmniejszy rozmairy nie ktorych archiwalnych awkow.
ODPOWIEDZ