Nasze Avatary...

-
- Kok
- Numer GG: 0

-
- Kok

-
- Kok

-
- Bosman
- Numer GG: 6094143
- Kontakt:
Jak to czemu Eglarest. W końcu wszyscy boją się, że zaczniesz ich podrywać i nawracać na homoseksualizm. Twoja orientacja czyni cię niemal równie strasznym jak BAZYLa, niemal równi strasznym jak twój avatar. No z pomnięciem faktu, że twój avik nie jest straszny. Ostatnio odkryłem, że jest nudny.
Spłodził największe potwory - wielkiego wilka Fenrira, węża Midgardsorma i boginię umarłych Hel.
Nordycka Zielona Lewica

Nordycka Zielona Lewica

-
- Chorąży
- Numer GG: 777575
LOL porownałeś mnie do BAZYLa i to w takim aspekcie nidsamowite moze załoze z BAZYLEM spolke i zniszczymy swiat.
no tak jestem wrogiem IV RP
spisanym na straty i wieczne potepienie pozatym nic innego nie robie tylko propaguje, nakłaniam i deprawuję !:d
Perzyn twoj avek tez wieje nudą z reszta jak kazdy, ktory sie już opatrzy
no tak jestem wrogiem IV RP

Perzyn twoj avek tez wieje nudą z reszta jak kazdy, ktory sie już opatrzy

-
- Kok

-
- Bosman
- Kontakt:
Co do avatara to nieco źle mnie zrozumiałeś. Są aviki, które jak ten BAZYLa czy Falki mają duszę i przyjemnie się na nie patrzy. Są aviki, które budzą grozę bo głupota jest straszna (np. ten żółty znak drogowy z czarnym ludkiem tłukącym głową w klawiaturę), są avy, które są połączone z danym użytkownikiem jak mój i Crawa lub też Alucard Alucarda, po prostu taka druga twarz. Są avy z zabawną historią jak Szał Pał czy Yattaman. I są też aviki, które są jak zdjęcie linoleum. I taki właśnie jest dla mnie twój. A opatrzony czy nie to inna sprawa. I stwierdzam, że Egis ma z tej kategorii ciekawszy avik - lepsz kolorystyka, bardziej dynamiczne zdjęcie i jakiś taki jakby filtr czy inny fikuśny efekt z tymi czarnymi kreskami. A ty masz linoleum.
A co do porównania z BAZYLem - w IV Rzeszpospolitej homoseksualizm jest największym ZŁEM i nawet Baziu nic nie zdziała z tym faktem.
A co do porównania z BAZYLem - w IV Rzeszpospolitej homoseksualizm jest największym ZŁEM i nawet Baziu nic nie zdziała z tym faktem.
Spłodził największe potwory - wielkiego wilka Fenrira, węża Midgardsorma i boginię umarłych Hel.
Nordycka Zielona Lewica

Nordycka Zielona Lewica

-
- Chorąży
- Numer GG: 777575

-
- Bosman
- Kontakt:
Zaczynam cię przekonywać? No i dobrze. Odczuję sporą ulgę jak zmienisz sobie avatra na jakiś porządniejszy. Pamiętaj na forum avatar to jak ciuch, nie może być za niechlujny. Dlatego ja na ten przykład nie lubię raczej avatarów w paincie. Niby to takie od serca i w ogóle wspaniałe, ale niestety jak dla mnie takie jakieś właśnie niechlujne. I kanciate.
Nordycka Zielona Lewica

Nordycka Zielona Lewica

-
- Bosman
- Numer GG: 5454998