Nasze Avatary...

O tawerniakach, forumowiczach i innych. Ogólnie z kamerą wśród zwierząt.
Deep
Chorąży
Chorąży

Post autor: Deep »

Kurczę, Eglarest... Muszę Cię chyba poprosić o zmianę avatara... Ja toleruje odmienne zachowanie, nic do tego nie mam ale ci panowie powoli zaczynają mnie zniesmaczać jak tak się na nich patrzę... Może udałoby ci się jakoś subtelniej okazywać swoje niezadowolenie z hetero?
.
Eglarest
Chorąży
Chorąży
Numer GG: 777575

Post autor: Eglarest »

Deep - twoja prosba została odrzucona

zniesmaczenie ych mnie zniesmacza twoj kot ;)-on tak patrzyyyyyy wrrrr jak BAZYL

ja niezadowolony z hetero ? ależ skad ! - to juz jakas propaganda ja nie manifestuje niezadowolenia z hetero ;)
Deep
Chorąży
Chorąży

Post autor: Deep »

No, cóż, w sumię to nie mogę mieć do Ciebie żalu. No lae trudno, jak przeżyłem to przerzyję dalej ;).
.
Jelcyn
Bombardier
Bombardier
Numer GG: 9025892
Kontakt:

Post autor: Jelcyn »

Ja tam do samego przekazu tego avka raczej nic niemam, tylko na Boga, weź tych facetów w coś ubierz, bo się przeziębiom i zasmarkają całe forum.
"It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living."
-- Terry Pratchett
"Z głupotą się nie walczy, głupotę się omija"
Eglarest
Chorąży
Chorąży

jej ubierać ich na poczatku Lata ! rany człowieku jest wiosna upały srodek maja ! checesz by przepocili ci całe forum ;)

Deep - musisz przezyc :)
Jelcyn
Bombardier
Bombardier
Numer GG: 9025892
Kontakt:

Post autor: Jelcyn »

No tak, ale z tej całej namiętności też się spocą, przewieje ich i forum zasmarkane, a jeśliby mieli jakieś bawełniane T-shirty to i estetycznie by było, chłopcy by się nie rozchorowali, a za reklamy na bluzkach to by jeszcze kasę dostali.
"It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living."
-- Terry Pratchett
"Z głupotą się nie walczy, głupotę się omija"
Alucard
Bosman
Bosman
Numer GG: 9149904

Post autor: Alucard »

No Eglarest... ja Cię już błagam...
Nie mógłbyś raz nam zrobić tę przyjemność i zmienić wreszcie Ava ;)
Eglarest
Chorąży
Chorąży

Alucard uważaj jakie zyczenia wypowiadasz bo czasem mogą sie spełnić

ty wiesz co ja moge jeszcze wstawić :D:D ^^

a przyjemność to ja wam mogę zrobic tylko powidzcie kiedy :P -zart ;)
Elfin
Mat
Mat
Numer GG: 9599112

Post autor: Elfin »

Eglarest... ale ja sie zzgadzam z Alucardem... :wink: Powinienes dotzrymac kurde obietnicy... Przeciez pisales ze zmienisz avka.... :D... A jakby komus nie pasowal moj avek to ma pecha... Bo go predko nie zmienie... Chyba ze doznam oswiecenia... Albo znajde takiego ktory bedzie lepszy od obecnego....
Alucard
Bosman
Bosman
Numer GG: 9149904

Post autor: Alucard »

No Elfin... chyba jednak musimy wycofać żądania... on jest gotów jeszcze strzelić nam tu małą orgię czy inne... no,... wiecie...

Niech juz jest jak jest ... Ale Eglarest, w sumie czemu nie dasz sobie wokalisty BeeGees :D Nawet by pasowało
Eglarest
Chorąży
Chorąży

że niby co by pasowało fuj :) neilubie ich wizerunkow ;) choc maja kilka fajnych kawalkow ;)

no Alucard zmądrzałeś na czas bo juz zacząłem wyszukiwać alternatywę dla tego avka

elfin niedotrzymam obietnicy bo mi się spodobał ten avek :da jako ze regulamin nie zabrania to... :) trudno
Perzyn
Bosman
Bosman
Numer GG: 6094143
Kontakt:

Post autor: Perzyn »

Alucarda zdołaleś przestraszyć, ale ja nie jestem taki miękki jak on. Dlatego proszę cię wrzuć jakiś weselszy avik bo ten mnie powoli wpędza w depresje. I nie chodzi tu bynajmniej o jakąś nienawiść do homoseksualistów, po prostu jak widzę to zjęcie to jakieś takie ponure mi się wydaje. Sorry ale taka jest prawda.
Eglarest
Chorąży
Chorąży

Perzyn i dobrze Ci się wydaje ma być takie - nikt nie mówi, że miłość jest usłana różami i wesoła. Miłosć niesie za sobą ból i cierpienie ale przez to stajemy sie lepsi. Pozatym nie będę umieszczał niczego wesolego bo nieczuję sie tak. Czuję się neutralnie, a ten avek jest neutralny.
Ravandil
Tawerniany Leśny Duch
Tawerniany Leśny Duch
Numer GG: 1034954

Post autor: Ravandil »

Perzyn pisze:Dlatego proszę cię wrzuć jakiś weselszy avik bo ten mnie powoli wpędza w depresje. I nie chodzi tu bynajmniej o jakąś nienawiść do homoseksualistów, po prostu jak widzę to zjęcie to jakieś takie ponure mi się wydaje. Sorry ale taka jest prawda.
Właśnie, zdecydowanie temu avikowi brakuje kolorytu. Niech już nawet będą całujący się faceci (jak musisz, mnie to już jest obojętne), to niech przynajmniej będą jacyś jakoś jaskrawo ubrani :) Wtedy będzie ciekawiej i weselej zarazem. I nie wierzę, by wtedy ktoś mógł przeoczyć taki avatar :wink:
Nordycka Zielona Lewica

Obrazek
http://www.lastfm.pl/user/Ravandil/

Obrazek
Eglarest
Chorąży
Chorąży

mam kolory zblizone do Jelcyna szturma i BAZYLA - wiec wasze argumenty słabną. Jak oni zmienią to rozważe ta opcję :P

Ravandill nie podpuszczaj mnie :P:P
LOD
Kok
Kok
Numer GG: 0

Post autor: LOD »

No i prawidłowo żeś zmienił BLACK. Z tym psychopatycznym Buggsem ci do twarzy. 8)
Obrazek
"Nie wiem na co będzie trzecia wojna światowa, ale czwarta będzie na pewno na maczugi." Albert Einstein
Ravandil
Tawerniany Leśny Duch
Tawerniany Leśny Duch
Numer GG: 1034954

Post autor: Ravandil »

Eglarest pisze:mam kolory zblizone do Jelcyna szturma i BAZYLa - wiec wasze argumenty słabną. Jak oni zmienią to rozważe ta opcję :P
Oj, to chyba nie rozważysz, bo nie zanosi się, by BAZYL miał kiedyś zmienić ava. Taki zatwardziały z niego osobnik. Ale to właśnie powinieneś coś jaskrawego wrzucić, żeby stworzyć przeciwwagę dla tych wszystkim ponuraków z "mhrocznymi" avatarami :wink: I wcale Cię w tym momencie nie podpuszczam :wink:
Nordycka Zielona Lewica

Obrazek
http://www.lastfm.pl/user/Ravandil/

Obrazek
ODPOWIEDZ