Cassul/Jackal... jak znajdę to pewnie będzie nowa zmiana ava
Nasze Avatary...

-
Szelmon
- Buńczuczny Tawerniak

- Kontakt:
Kiedys rano wrocilem z pracy i postanowilem nie isc spac. Kupilem 2l mocnego cidera i gralem sobie niefrasobliwie w Battlefielda. Jak poznym popoludniem spojrzalem w lustro, to postanowilem to uwiecznic. I tak powstal ten vatarMr.Z pisze:Why the eye?
Tak na marginesie, to lubie po zawalonej nocy chodzic na zakupy. Nigdy wokol mnie nie ma tloku, a ochroniarze w sklepach robia sie nerwowi
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.

-
Ravandil
- Tawerniany Leśny Duch

- Numer GG: 1034954
Moje pierwsze skojarzenie, bardzo luźne, to było... oko Saurona. Może jeśli chodzi nie o wygląd, a charakter. Patrzy na ciebie takie z większości tematów i nie może uciec od tego wzroku (nie mówię o wyłączaniu wyświetlania obrazkówAlucard 666 pisze:Cały czas mam wrażenie, że kojarzę to oko Szelmy
Bardzo podobne do ślepi Arthasa, czy jak kto woli Arfusa z WarCraft III

-
LOD
- Kok

- Numer GG: 0
Mi się widzi mój avatar - kurde geniusz narysował tego goblina na rowerze wyczynowym.
Widzi mi się avek Perzyna, bo ma coś w sobie... Z Neuroshimą trochę też mi się kojarzy.
Fajny ostatnio avatar ma Seto, z tym okiem mrugającym (to chyba on go ma).
W ogóle nie wiem czy zauważyliście, ale zwróćcie uwagę jak piekielnie ważne są oczy. One przekazują (poza mową ciała) cholernie dużą ilość procent charakterystyki i wypowiedzi osoby. Jak ktoś ma np. uśmiech na twarzy, to tylko dzięki wzrokowi potrafimy określić, czy jest on szczery, ironiczny lub złośliwy. Zauważcie też jaką tajemniczość, lub wyraz strachu mają postacie... bez oczu. Połowa, a nawet więcej horrorów jako potwora ma postacie bez wzroku (Silent Hill, Ring, Saw). Nie możemy rozpoznać w ten sposób tego wroga, tej postaci i zrozumieć, poznać i rozgryść ją. Jak w takich filmach pojawia się już wzrok wroga, to widać, że zaraz koniec filmu, bo rozgryziono tą postać na podstawie jego czynów, albo horror wtedy jest poprostu kiepski, bo widzimy co robi wróg.
Fajnego miał avatara BLACK dopóki nie zrobił tych kresek od oczu... Jakoś bez tych kresek dużo bardziej mi się podobał.
Widzi mi się avek Perzyna, bo ma coś w sobie... Z Neuroshimą trochę też mi się kojarzy.
Fajny ostatnio avatar ma Seto, z tym okiem mrugającym (to chyba on go ma).
W ogóle nie wiem czy zauważyliście, ale zwróćcie uwagę jak piekielnie ważne są oczy. One przekazują (poza mową ciała) cholernie dużą ilość procent charakterystyki i wypowiedzi osoby. Jak ktoś ma np. uśmiech na twarzy, to tylko dzięki wzrokowi potrafimy określić, czy jest on szczery, ironiczny lub złośliwy. Zauważcie też jaką tajemniczość, lub wyraz strachu mają postacie... bez oczu. Połowa, a nawet więcej horrorów jako potwora ma postacie bez wzroku (Silent Hill, Ring, Saw). Nie możemy rozpoznać w ten sposób tego wroga, tej postaci i zrozumieć, poznać i rozgryść ją. Jak w takich filmach pojawia się już wzrok wroga, to widać, że zaraz koniec filmu, bo rozgryziono tą postać na podstawie jego czynów, albo horror wtedy jest poprostu kiepski, bo widzimy co robi wróg.
Fajnego miał avatara BLACK dopóki nie zrobił tych kresek od oczu... Jakoś bez tych kresek dużo bardziej mi się podobał.

"Nie wiem na co będzie trzecia wojna światowa, ale czwarta będzie na pewno na maczugi." Albert Einstein

- BLACKs
- Tawerniany Cygan

-
Tevery Best
- Tawerniak

- Numer GG: 10455731
Właśnie się połapałem, że mnie też by można dopisać do Nordyckiej Zielonej Lewicy (tak wam było?). Nie żebym chciał, ale jest powód. Mój awatar pochodzi (jakby się ktoś jeszcze nie domyślił) z Baldur's Gate'a, a... No cóż spojrzyjcie tu.

-
szturm
- Mat

- Numer GG: 8991900
- Kontakt:

- BLACKs
- Tawerniany Cygan

-
Perzyn
- Bosman

- Numer GG: 6094143
- Kontakt:
Tevery Best pisze:Właśnie się połapałem, że mnie też by można dopisać do Nordyckiej Zielonej Lewicy (tak wam było?). Nie żebym chciał, ale jest powód. Mój awatar pochodzi (jakby się ktoś jeszcze nie domyślił) z Baldur's Gate'a, a... No cóż spojrzyjcie tu.
Powiązanie zbyt naciągane aby cię podciągnąć pod NZL. Możesz spać spokojnie, my bierzemy tylko z prawdziwe nordyckim avem (plus honorowe dożywotnie członkostwo dla Crawa). I wierz mi, NZL wie kim był Baldur (w końcu za coś Lokiego do skały przykuli), po prostu skojarzenie raczej odległe. Ale avik fajny bo edwin był świetny. Mój ulubiony mag w grze.
Spłodził największe potwory - wielkiego wilka Fenrira, węża Midgardsorma i boginię umarłych Hel.
Nordycka Zielona Lewica

Nordycka Zielona Lewica

-
Perzyn
- Bosman

- Numer GG: 6094143
- Kontakt:
No, nareszcie wszystko wróciło do normy. No i nie zpominaj, że nas jest dwóch. Wszak my na tym forum jesteśmy jak bracia K. - bliźniacy! Zatem kłamcy mają wiele twarzy ale najlepiej czują się z własnymi.
Spłodził największe potwory - wielkiego wilka Fenrira, węża Midgardsorma i boginię umarłych Hel.
Nordycka Zielona Lewica

Nordycka Zielona Lewica

-
Eglarest
- Chorąży

- Numer GG: 777575

-
Jelcyn
- Bombardier

- Numer GG: 9025892
- Kontakt:
"Could not write avatar file to local storage. Please contact the board administrator with this message
DEBUG MODE
Line : 179
File : usercp_avatar.php"
Hej, co jest, nowego avka wgrać nie mogę!
Ech, wie ktoś o co w tym wszystkim chodzi?
DEBUG MODE
Line : 179
File : usercp_avatar.php"
Hej, co jest, nowego avka wgrać nie mogę!
Ech, wie ktoś o co w tym wszystkim chodzi?
"It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living."
-- Terry Pratchett
"Z głupotą się nie walczy, głupotę się omija"
-- Terry Pratchett
"Z głupotą się nie walczy, głupotę się omija"

-
Jelcyn
- Bombardier

- Numer GG: 9025892
- Kontakt:

-
szturm
- Mat