Nasze Avatary...

O tawerniakach, forumowiczach i innych. Ogólnie z kamerą wśród zwierząt.
Alucard
Bosman
Bosman
Numer GG: 9149904

Post autor: Alucard »

No własnie o tym mówiłem ;)

Cassul/Jackal... jak znajdę to pewnie będzie nowa zmiana ava
Szelmon
Buńczuczny Tawerniak
Buńczuczny Tawerniak
Kontakt:

Post autor: Szelmon »

Mr.Z pisze:Why the eye?
Kiedys rano wrocilem z pracy i postanowilem nie isc spac. Kupilem 2l mocnego cidera i gralem sobie niefrasobliwie w Battlefielda. Jak poznym popoludniem spojrzalem w lustro, to postanowilem to uwiecznic. I tak powstal ten vatar :)
Tak na marginesie, to lubie po zawalonej nocy chodzic na zakupy. Nigdy wokol mnie nie ma tloku, a ochroniarze w sklepach robia sie nerwowi ;)
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.
Craw
Bosman
Bosman
Numer GG: 5454998

Post autor: Craw »

Widze Kaziu sobie Narusegawe wrzucil na awatar ;]

Z LH zdecydowanie wole Mutsumi ;P
Ravandil
Tawerniany Leśny Duch
Tawerniany Leśny Duch
Numer GG: 1034954

Post autor: Ravandil »

Alucard 666 pisze:Cały czas mam wrażenie, że kojarzę to oko Szelmy ;)
Bardzo podobne do ślepi Arthasa, czy jak kto woli Arfusa z WarCraft III
Moje pierwsze skojarzenie, bardzo luźne, to było... oko Saurona. Może jeśli chodzi nie o wygląd, a charakter. Patrzy na ciebie takie z większości tematów i nie może uciec od tego wzroku (nie mówię o wyłączaniu wyświetlania obrazków :wink: ). Kto wie, może z oka Szelmona mógłby się zrobić taki symbol popkultury jak z oka Saurona - no wiecie, koszulki, kubki i te sprawy :wink: Bo sam av fajny, na pewno bardziej wyrazisty niż jego poprzedni (chociaż pamiętam jak przez mglę, co to było :P ).
Nordycka Zielona Lewica

Obrazek
http://www.lastfm.pl/user/Ravandil/

Obrazek
LOD
Kok
Kok
Numer GG: 0

Post autor: LOD »

Mi się widzi mój avatar - kurde geniusz narysował tego goblina na rowerze wyczynowym. :P

Widzi mi się avek Perzyna, bo ma coś w sobie... Z Neuroshimą trochę też mi się kojarzy.

Fajny ostatnio avatar ma Seto, z tym okiem mrugającym (to chyba on go ma).

W ogóle nie wiem czy zauważyliście, ale zwróćcie uwagę jak piekielnie ważne są oczy. One przekazują (poza mową ciała) cholernie dużą ilość procent charakterystyki i wypowiedzi osoby. Jak ktoś ma np. uśmiech na twarzy, to tylko dzięki wzrokowi potrafimy określić, czy jest on szczery, ironiczny lub złośliwy. Zauważcie też jaką tajemniczość, lub wyraz strachu mają postacie... bez oczu. Połowa, a nawet więcej horrorów jako potwora ma postacie bez wzroku (Silent Hill, Ring, Saw). Nie możemy rozpoznać w ten sposób tego wroga, tej postaci i zrozumieć, poznać i rozgryść ją. Jak w takich filmach pojawia się już wzrok wroga, to widać, że zaraz koniec filmu, bo rozgryziono tą postać na podstawie jego czynów, albo horror wtedy jest poprostu kiepski, bo widzimy co robi wróg.

Fajnego miał avatara BLACK dopóki nie zrobił tych kresek od oczu... Jakoś bez tych kresek dużo bardziej mi się podobał.
Obrazek
"Nie wiem na co będzie trzecia wojna światowa, ale czwarta będzie na pewno na maczugi." Albert Einstein
Awatar użytkownika
BLACKs
Tawerniany Cygan
Tawerniany Cygan

Post autor: BLACKs »

Lodzio pisze: Fajnego miał avatara BLACK dopóki nie zrobił tych kresek od oczu... Jakoś bez tych kresek dużo bardziej mi się podobał.
Mówisz masz =*. Mnie też się nie podobał, ale czekałem aż ktoś zwróci na niego uwagę.
Tevery Best
Tawerniak
Tawerniak
Numer GG: 10455731

Post autor: Tevery Best »

Właśnie się połapałem, że mnie też by można dopisać do Nordyckiej Zielonej Lewicy (tak wam było?). Nie żebym chciał, ale jest powód. Mój awatar pochodzi (jakby się ktoś jeszcze nie domyślił) z Baldur's Gate'a, a... No cóż spojrzyjcie tu.
szturm
Mat
Mat
Numer GG: 8991900
Kontakt:

Post autor: szturm »

BLACKs, bo mi to zalatuje troszkę Spawnem. Dobrze zalatuje? A mi się z kreskami podobał. Ten jest stosunkowo mało wyrazisty. A tamto jest wyładowanie. o.
szturm! a nie Szturm -.-

Tim, tirim tim.

I think you're the same as me...
Awatar użytkownika
BLACKs
Tawerniany Cygan
Tawerniany Cygan

Post autor: BLACKs »

szturm pisze:BLACKs, bo mi to zalatuje troszkę Spawnem. Dobrze zalatuje? A mi się z kreskami podobał. Ten jest stosunkowo mało wyrazisty. A tamto jest wyładowanie. o.
Nie wiem sam. Wg LODa jest to psychotyczny Królik Buggs :D.
Perzyn
Bosman
Bosman
Numer GG: 6094143
Kontakt:

Post autor: Perzyn »

Tevery Best pisze:Właśnie się połapałem, że mnie też by można dopisać do Nordyckiej Zielonej Lewicy (tak wam było?). Nie żebym chciał, ale jest powód. Mój awatar pochodzi (jakby się ktoś jeszcze nie domyślił) z Baldur's Gate'a, a... No cóż spojrzyjcie tu.

Powiązanie zbyt naciągane aby cię podciągnąć pod NZL. Możesz spać spokojnie, my bierzemy tylko z prawdziwe nordyckim avem (plus honorowe dożywotnie członkostwo dla Crawa). I wierz mi, NZL wie kim był Baldur (w końcu za coś Lokiego do skały przykuli), po prostu skojarzenie raczej odległe. Ale avik fajny bo edwin był świetny. Mój ulubiony mag w grze.
Craw
Bosman
Bosman
Numer GG: 5454998

Post autor: Craw »

Nie tylko honorowym ;] Klamca ma wiele twarzy, ale z wlasna czuje sie najlepiej.
Perzyn
Bosman
Bosman
Numer GG: 6094143
Kontakt:

Post autor: Perzyn »

No, nareszcie wszystko wróciło do normy. No i nie zpominaj, że nas jest dwóch. Wszak my na tym forum jesteśmy jak bracia K. - bliźniacy! Zatem kłamcy mają wiele twarzy ale najlepiej czują się z własnymi.
Eglarest
Chorąży
Chorąży
Numer GG: 777575

Post autor: Eglarest »

Bracia K tez są kłamcami hmm Bracia Kłamcy to ajkas inwazja albo ja mam jakąś paranoje.
wiecie ze juz niewiem kto pierwotnie mial tego slodkiego misia w awatarze wy sie zmienaicie nimi i wogole te awki zagluja jak jasna cholera
Jelcyn
Bombardier
Bombardier
Numer GG: 9025892
Kontakt:

Post autor: Jelcyn »

"Could not write avatar file to local storage. Please contact the board administrator with this message

DEBUG MODE

Line : 179
File : usercp_avatar.php"

Hej, co jest, nowego avka wgrać nie mogę!
Ech, wie ktoś o co w tym wszystkim chodzi?
"It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living."
-- Terry Pratchett
"Z głupotą się nie walczy, głupotę się omija"
Heimdall
Bosman
Bosman

Post autor: Heimdall »

Musisz wgrać z kompa, a nie z linku :) . Chyba, że wgrywasz z kompa, wtedy nie wiem co jest nie tak.
...
Jelcyn
Bombardier
Bombardier
Numer GG: 9025892
Kontakt:

Post autor: Jelcyn »

I jak się wam ten podoba? Dobierałem pod kolorystykę stronki, chyba będzie tu pasował.
"It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living."
-- Terry Pratchett
"Z głupotą się nie walczy, głupotę się omija"
szturm
Mat
Mat
Numer GG: 8991900
Kontakt:

Post autor: szturm »

Ten agent ma trochę twarz jak małpa w Blenderze... xD

Ale jest w porządku. a mój av jest lepszy w kolorystyce ;p
szturm! a nie Szturm -.-

Tim, tirim tim.