Bym złożył życzenia, fajnie wiedzieć kiedy kto ma urodziny jak się z takim kimś pisze jakiś czas. Ja np mam 14 stycznia. Z drugiej strony opcja taka jak jest na niektórych forach żeby zrobić "w przyszłym tygodniu ci użytkownicy mają urodziny" jest jakaś dziecinna jak dla mnie...
Heimdall pisze:Ja urodziny mam 22 czerwca, czyli w pierwszy dzień lata .
Nieprawda! Nie możesz mieć! Ja wtedy mam!
Rozstrzygnijcie więc ten problem po męsku, np pojedynkiem Tak swoją drogą, to nie popierałbym pomysłu typu pokazywania "urodziny ma ten i ten". Jak znam życie, to była by to okazja do nieprzerwanego koncertu życzeń w niniejszym temacie (i spamerskich libacji przy okazji) Użytkowników jest na tyle, by było co świętować A tak jest przynajmniej spokój okresami. Ale jak by się ktoś bardzo uparł, to zapierać się rękami i nogami nie będę
Zgadzam sie z zupelnosci z Ravandilem... To troche glupio pisac JA MAM DZISIAJ URODZINY!!! i czekac nie wiadomo na co... Ale tez glupio troche dla niektorych siedziec na forum patzrec na ten temat i myslec: 'Ja mam dzisiaj urodziny.... Ale nie bede pisac bzdur... Troche skromnosci".... Ja na przyklad nie lubie sie chwalic... A wiec popieram wrzucenie do profilu (bo to chyba najlepsze rozwiazanie) daty albo (co wydaje mi sie lepszym pomyslem) palniecie solenizantowi obok tych zabojczych kufelkow np. torciku albo czegos symbolizujacego urodziny...
Heimdall pisze:Ja urodziny mam 22 czerwca, czyli w pierwszy dzień lata .
Nieprawda! Nie możesz mieć! Ja wtedy mam!
Rozstrzygnijcie więc ten problem po męsku, np pojedynkiem Tak swoją drogą, to nie popierałbym pomysłu typu pokazywania "urodziny ma ten i ten". Jak znam życie, to była by to okazja do nieprzerwanego koncertu życzeń w niniejszym temacie (i spamerskich libacji przy okazji) Użytkowników jest na tyle, by było co świętować A tak jest przynajmniej spokój okresami. Ale jak by się ktoś bardzo uparł, to zapierać się rękami i nogami nie będę
Tyy... Też prawda! Heim szykuj napoje na libację z okazji naszych powtornych narodzin!
No to Nyano..Jak tak sie z tego cieszysz ze masz urodziny to zycze Ci wszystkiego najlepszego!!!!.... I obys sie nie dal opetac.... Cokolwiek przez to rozumiesz
Płomienny, życzę Ci dużo szczęścia w dniu sprawdzania prac Cierpliwości, wytrwałości...
[Racja, jaka ja czasami gupia jestem, to aż mnie samą zadziwia
Podpisano Kapitan Gwardii Zigury, ex-żona ex-Sułtana Zigury, Bloody Fox'a Ech, to były czasy ]