On ma Wielkie_Co_InnegoHeimdall pisze:A mój Odyn nie ma wielkich gałów. Ha! Wyróżniam sięEglarest pisze:kurde same gałyv AC ma gały seto am gała a te kocie gały Deepa to juz wogole mnie przerażają:P.
Nasze Avatary...

-
Ravandil
- Tawerniany Leśny Duch

- Numer GG: 1034954

-
Heimdall
- Bosman

To zależy jakie. Jeżeli są śmieszne lub nie ruszają się z prędkością światła, to aż tak bardzo ine irytują. Ktoś kiedyś miał taki avatar (lub podobny). Zawsze jak na niego patrzę to mi się śmiać chce (szczególnie ta rozpromieniona mina tego drugiego gościa, gdy dowiedział się o lizakach):Eglarest pisze:a fakt faktem ze animacje w avach wkurzaja
...

-
AC
- Bosman

- Numer GG: 4159090
- Kontakt:

-
Perzyn
- Bosman

- Numer GG: 6094143
- Kontakt:
Kurde ja jestem ostro skrzywion
Ostatny avik Seto to dałbym sobie głowę uciąć Spike z CB był a ten mi się nieodparcie kojarzy z... Alucardem po zjdęciu limitera. Chyba na jakiś odwyk pójdę... Ewentualnie sam ustawie sobie ava z jakiegoś anime...
Spłodził największe potwory - wielkiego wilka Fenrira, węża Midgardsorma i boginię umarłych Hel.
Nordycka Zielona Lewica

Nordycka Zielona Lewica

-
Ravandil
- Tawerniany Leśny Duch

- Numer GG: 1034954
Takie mogą być, przynajmniej są zabawne... Ale nie u kogoś kto dużo pisze na forum. W końcu przecież się opatrzy i przestanie bawić, a zacznie irytować. A jeśli chodzi o to powyżej, to lepsza jest ta ostatnia mina wyrażająca rozczarowanieHeimdall pisze:[
To zależy jakie. Jeżeli są śmieszne lub nie ruszają się z prędkością światła, to aż tak bardzo ine irytują. Ktoś kiedyś miał taki avatar (lub podobny). Zawsze jak na niego patrzę to mi się śmiać chce (szczególnie ta rozpromieniona mina tego drugiego gościa, gdy dowiedział się o lizakach)
PS. Swoją drogą, nieodparcie przypomina mi to artykuł na JoeMonsterze, pt "10 najgłupszych zdjęć metalowców" (czy jakoś tak, to chyba gdziś w Ciekawych Linkach jest)

-
Heimdall
- Bosman

A, to ja ostatnio wrzuciłem. Ten ostatni gościu był najlepszy. Jak to zobaczyłem, to myślałem, że padnę ze śmiechuRavandil pisze:PS. Swoją drogą, nieodparcie przypomina mi to artykuł na JoeMonsterze, pt "10 najgłupszych zdjęć metalowców" (czy jakoś tak, to chyba gdziś w Ciekawych Linkach jest)
No, te miny to ogólnie są dobre, ale tamta rozpromieniona twarz na wieść o posiadaniu lizaków owocowych przez kolegę z zespołu mnie powaliła. A podobny avik to chyba Force ray kiedyś miał, ale na pewno nie ten, bo ten jest minimalnie za ciężki.Ravandil pisze:W końcu przecież się opatrzy i przestanie bawić, a zacznie irytować. A jeśli chodzi o to powyżej, to lepsza jest ta ostatnia mina wyrażająca rozczarowanie
...

-
Perzyn
- Bosman

- Numer GG: 6094143
- Kontakt:
Dajesz Craw. Najwyżej wrócisz do tego co jest teraz, a tak to przynajmniej ludzi pownerwiasz.
Spłodził największe potwory - wielkiego wilka Fenrira, węża Midgardsorma i boginię umarłych Hel.
Nordycka Zielona Lewica

Nordycka Zielona Lewica

-
Craw
- Bosman

- Numer GG: 5454998