Perzyn pisze:Znajdź lepsze zdjęcie całujących się chłopców bo to jest do bani
Nie prowokujcie go
A tak serio to nic nie mam do homoseksualistów, ale av jest jakis ... przybijający (może to ta kolorystyka)... nie wiem... może niech maja chociaz włosy kolorowe albo cuś...
W porzadku Eglarest... To czekamy na kolejny 'pomysl'.. ALe mam pytanie (tylko sie nie obraz... tu nie chodzi o dyskryminacje... ja Cie szanuje...):: Co widzisz, albo co rozumiesz przez taki motyw?? Albo co chcesz przekazac..
Alucard 666 pisze:Nie pogrywaj Elfinie bo avatar Eglaresta dosłownie ukazuje jego duszę
To się wyłamię - lubie sepię i avek też mi sie kolorystycznie podoba
Elfin pisze:W porzadku Eglarest... To czekamy na kolejny 'pomysl'.. ALe mam pytanie (tylko sie nie obraz... tu nie chodzi o dyskryminacje... ja Cie szanuje...):: Co widzisz, albo co rozumiesz przez taki motyw?? Albo co chcesz przekazac..
Eglarest o ile pamiętam ustawił sobie go podczas "wielkiej dyskusji ojczyźnianej" nt. Homoseksualizmu właśnie.
Perzyn pisze:Z pewnością są lepsi od zabaweczki. Szturm, obiecaj mi, że więcej takich avatarów nie będzie, ok?
Przesadzasz, avek był całkiem fajny.. i śmieszny (przynajmniej wg mojej chorej skali humoru ).
Perzyn pisze:Z pewnością są lepsi od zabaweczki. Szturm, obiecaj mi, że więcej takich avatarów nie będzie, ok?
Przesadzasz, avek był całkiem fajny.. i śmieszny (przynajmniej wg mojej chorej skali humoru ).
Avek był, fajny, ale tylko z tym napisem obok. Gdyby go nie było, nie byłoby dowcipu i sam avatar byłby dość... kontrowersyjny. A tak był całkiem zabawny i bez wątpienia zapadał w pamięć Ale może, tak jak Phoven mam chorą skalę humoru (co wielce prawdopodobne )
Seto pisze:Zmieniłem avatar jak oceniacie obecny? :>
Mi sie nawet podoba. Chociaż szczerze mówiąc, nie pamiętam jaki miałes wcześniej avik. No ale skoro, nie pamiętam, znaczy że nie był wyróżniający się .