Nasze Avatary...

-
- Kok
- Numer GG: 3327785
Fakt podobne są, ale mnie się zawsze zdawało, że Perzyn ma kogoś z mieczem na plecach, dopiero jak przyjrzałem się dokladniej (a nakierował mnie avik Crawa) to se pomyślałem, że to może nie miecz tylko tłumik od karabinu:P
Czasami mam uczucie, że przede mną rozpościera się wielki ocean prawdy, a ja siedzę na plaży i bawię się kamykami. Ale pewnego dnia nauczę się po nim żeglować.
Don't take your organs to heaven... heaven knows we need them here.
Don't take your organs to heaven... heaven knows we need them here.

-
- Tawerniany Leśny Duch
- Numer GG: 1034954
Bo to JEST ta sama postać w różnych czynnościach ^_^ A mianowicie Loki z okładki "Kłamcy" (u Crawa) i z okładki "Kłamcy 2" (u Perzyna). Mnie już się nie mylą;]Elfin pisze:Craw... Naprawde mozna odniesc wrazenie ze twoj avek i Perzyna to ta sama postac ale w innych czynnosciach.... A 'pomylka rzecz ludzka'.... Czy to sie tyczy takze elfow ??
PS. Ta dziewczynka u Phovena nieodparcie przypomina mi jedną koleżankę w stanie "trzeźwym inaczej"... Te oczy i długie czarne włosy zasłaniające twarz... Normalnie, pasuje jak obszył

-
- Bosman
A ja jeszcze czasami się mylę, bo zawsze patrzę na avatar, a nie na ksywę, a że są dość podobne i przedstawiają tę samą postać to pomylić się nie jest tak trudnoRavandil pisze: Bo to JEST ta sama postać w różnych czynnościach ^_^ A mianowicie Loki z okładki "Kłamcy" (u Crawa) i z okładki "Kłamcy 2" (u Perzyna). Mnie już się nie mylą;]

...

-
- Bosman
- Numer GG: 6094143
- Kontakt:
Bez przesady. Inny kolor ciuchu, inny kąt "kamery", poapieros u mnie i piórka u Crawa no i zupełnie inne uzbrojenie. Naprawdę nie są aż tak podobne żeby je mylić dłużej niż 2-3 dni.
Spłodził największe potwory - wielkiego wilka Fenrira, węża Midgardsorma i boginię umarłych Hel.
Nordycka Zielona Lewica

Nordycka Zielona Lewica

-
- Chorąży
- Numer GG: 777575

-
- Bosman
Tu nie chodzi o to, że ja nie wiem, który jest który, tylko o to, że na pierwszy rzut oka czasami trudno jest rozróżnić wasze avatary, szczególnie kiedy czyta się posta, a nie wpatruje w avatar.Perzyn pisze:Bez przesady. Inny kolor ciuchu, inny kąt "kamery", poapieros u mnie i piórka u Crawa no i zupełnie inne uzbrojenie. Naprawdę nie są aż tak podobne żeby je mylić dłużej niż 2-3 dni.
...

-
- Marynarz

-
- Bosman
To, że twój avatar jest BARDZO oryginalny, nie znaczy, że każdy musi taki miećEglarest pisze:no coz avek jak avek moim zdaniem malo orgynalny

Gandalfa z lego to miał Force ray, a branie avatarów po innych forumowiczach nie jest mile widzianeEglarest pisze:liego lepiej by bylo jakby gandalf byl z legajakos tak by mi sie lepiej kojarzył

...

-
- Chorąży
- Numer GG: 777575
Kaczor niezastanawiaj się and sensem awatara BAZYLa bo to przerasta ansze możliwosci by pojać sens w bezsensie czystego rozowego zła
Heim- No wiesz no jak by ci to powoedziec z tą orgynalnością to nie tylko ja
ty też masz orgynalny avik
no i jeszcze ten gandalf z lega to fakt ze niemozna kopiowac ale mu by do nickname pasował
Heim- No wiesz no jak by ci to powoedziec z tą orgynalnością to nie tylko ja

no i jeszcze ten gandalf z lega to fakt ze niemozna kopiowac ale mu by do nickname pasował

-
- Bosman
Jesteś idiotą zawsze czy tylko dziś popołudniu? _-_" Wybaczcie ale aż mam ochotę mordować jak widzę takie posty.Elfin pisze:A ja sie musze poskarzyc ze ALUCARD zmienil Avka... No to sie teraz Alus bedziesz muisial WYTluMaczYc....![]()
![]()
Wyjaśniał kiedyś o co chodzi z tym pomnikiem jak on się nazywa i dlaczego go ma w aviku... Niestety forum jest zbyt zawalone wiec Tobie pozostawiam zaszczyt odszukania tych tłumaczeńKaczor pisze:a ja sie zastanawiam.....czy BAZYL ma cos KONKRETNEGO na avatarze czy tak od czapy zrzucil pomnik?

Ach... Ponownie wróciłem do swego starego Avka. Jakoś tak mi osobiście się nie podobał.. a i wśród kolegów forumowiczów wzięcia nie ma

Właśnie dopiero co zauważyłem że tam jest jakiś miświdac wyraznie ze Perzyn ma misia

-
- Bosman
Hehe, dopiero teraz zwróciłem uwagę na nicka i rzeczywiście, Gandalf z klocków byłby jak najbardziej na miejscuEglarest pisze:no i jeszcze ten gandalf z lega to fakt ze niemozna kopiowac ale mu by do nickname pasował

Wpisz w wyszukiwarkę Śfinster, a na pewno go znajdziesz.Kaczor pisze:a ja sie zastanawiam.....czy BAZYL ma cos KONKRETNEGO na avatarze czy tak od czapy zrzucil pomnik?
...

-
- Pomywacz
- Numer GG: 3273175
- Kontakt:
A mogę się przedstawić mojego awatarka [z subtelnym opóźnieniem, ale ostatnio miewam oderwania od rzeczywistości mocniejsze niż zwykle]. Przedstawia on Forsetiego, boga sprawiedliwości, pokoju i prawdy, uznawany za najmądrzejszego i najbardziej elokwentnego boga Asgardu. Tak mnie trochę zaintrygowały nordyckie klimaty [to wszysto przez Was!!;]], no i znalazłem sobie kogoś, kto chyba do mnie pasuje. Prawda, sprawiedliwość - mam zamiar być prawnikiem; pokój - jestem pacyfistą; mądrość - nie mi to osądzać;] ; elokwencja - to się raczej zgadza. Taki dosłownie mój awatar.Perzyn pisze:Nordycka Zielona Lewica wita nowego członka z jakimś bliżej niezidentyfikowanym wikingiem na aviku.
Aaaa sry, to niekoniecznie wiking, ten łeb psa mnie zmylił bo na skutek zmeczenia i nieuwagi go wziąłem za rogaty chełm. To może na się przedstawisz De Bill?

Nordycka Zielona Lewica