co do tezy pokaz mi avatara a powiem ci kim jestes calkiem trafna
Nasze Avatary...

-
Perzyn
- Bosman

- Numer GG: 6094143
- Kontakt:
Czy ja wiem? Według mnie lepszy na avika był tamten wilkołak. Ale mam dla ciebie coś specjalnego, pewien avik, który pownien ci się spodobać. I pasuje do nicka i lepszy od pierwszej wersji 
tu o
Niby mały ale pod dobrym kątem.
tu o
Niby mały ale pod dobrym kątem.
Spłodził największe potwory - wielkiego wilka Fenrira, węża Midgardsorma i boginię umarłych Hel.
Nordycka Zielona Lewica

Nordycka Zielona Lewica

-
Alucard
- Bosman

- Numer GG: 9149904
Dzięki Perzyn- jeżeli ptaszyna mi się znudzi to sobie go walnę 
@Eglarest- Primo, po dłuższych oględzinach stwierdzam, że to chyba nie jest kruk (wiem wiem, pomyliłem sie wczesniej)
-Secundo- Do zakończonego związku ma to tyle, że zakończyłem go w sposób haniebny zrywajac z kobietą po pijaku, przez telefon (no ale niby sama zadzwoniła) przyznajac się, że miała być tylko lekarstwem na moją wcześniejszą "miłość". Teraz czuje się jak sukinsyn i ptaszynka odzwierciedla mój stan psychiczny.Teoria Perzyna, ze idealny obraz wcześniejszej miłości we łbie psuje związki się zgadza
Ok... Koniec offtpopu. To nie kącik zwierzeń
@Eglarest- Primo, po dłuższych oględzinach stwierdzam, że to chyba nie jest kruk (wiem wiem, pomyliłem sie wczesniej)
-Secundo- Do zakończonego związku ma to tyle, że zakończyłem go w sposób haniebny zrywajac z kobietą po pijaku, przez telefon (no ale niby sama zadzwoniła) przyznajac się, że miała być tylko lekarstwem na moją wcześniejszą "miłość". Teraz czuje się jak sukinsyn i ptaszynka odzwierciedla mój stan psychiczny.Teoria Perzyna, ze idealny obraz wcześniejszej miłości we łbie psuje związki się zgadza
Ok... Koniec offtpopu. To nie kącik zwierzeń
Mroczna partia zjadaczy sierściuchów
Czerwona Orientalna Prawica
Czerwona Orientalna Prawica

-
Perzyn
- Bosman

- Kontakt:
Moja teoria? Boże, musiałem byc kompletnie pijany bo za nic czegoś takiego nie pamiętam :/
Spłodził największe potwory - wielkiego wilka Fenrira, węża Midgardsorma i boginię umarłych Hel.
Nordycka Zielona Lewica

Nordycka Zielona Lewica

-
Heimdall
- Bosman

Normalnie się prezentuje, nic specjalnego. Poprzedni był o wiele lepszy.Phoven pisze:A ja prezentuje nowy avek... Miłą twarzyczkę, jeden z najlepszych sposobów na odegnanie bólu głowy, gwarantuje
Tyc prowda. Ten ptak taki bezpłciowyPerzyn pisze:Czy ja wiem? Według mnie lepszy na avika był tamten wilkołak.
Alucard, ten avatar, który Ci Perzyn podrzucił całkiem niezły, szkoda że nie było większego, no ale i tak jest lepszy od tego, który teraz masz.
PS. Odyn już kilka miesięcy kisi się u mnie na avie. Może czas na zmianę?
...

-
Eglarest
- Chorąży

- Numer GG: 777575

-
Alucard
- Bosman

- Numer GG: 9149904

-
Heimdall
- Bosman

Może i są straszne, ale nie ta. Przynajmniej ja się jej nie bojęPhoven pisze:Owszem. Ale.. ale.. mi sie podoba, mam sentyment do małych japońskich dziewczynek-horrorów. Jakieś takie.. straszne są
No co ty? Nie będę taki chamski. Niech se biegnie gdzie chceDeep pisze:Odwróć go. Niech se biegnie w drugą stronę
...

-
Deep
- Chorąży

Taka ci ona straszna jak z koziej dupki trąbka (jak zwykła mówić moja mama)Phoven pisze:Owszem. Ale.. ale.. mi sie podoba, mam sentyment do małych japońskich dziewczynek-horrorów. Jakieś takie.. straszne są
Nie widzisz jaką ma twarz znudzoną bieganiem w jedną stronę?Heimdall pisze:No co ty? Nie będę taki chamski. Niech se biegnie gdzie chceDeep pisze:Odwróć go. Niech se biegnie w drugą stronę.
.

-
Lord de Bill
- Pomywacz
- Numer GG: 3273175
- Kontakt:
No, coś w tym jest. Ta dziewczynka taka bardziej sympatyczna jest... Takie niewinne oczątka... Nic, tylko przytulićHeimdall pisze:Może i są straszne, ale nie ta. Przynajmniej ja się jej nie bojęPhoven pisze:Owszem. Ale.. ale.. mi sie podoba, mam sentyment do małych japońskich dziewczynek-horrorów. Jakieś takie.. straszne są.
Nordycka Zielona Lewica

-
Perzyn
- Bosman

- Kontakt:
Nordycka Zielona Lewica wita nowego członka z jakimś bliżej niezidentyfikowanym wikingiem na aviku.
Aaaa sry, to niekoniecznie wiking, ten łeb psa mnie zmylił bo na skutek zmeczenia i nieuwagi go wziąłem za rogaty chełm. To może na się przedstawisz De Bill?
I odczepcie się od dziewczynki Phovena (lol, to brzmi jakbyś był pedofilem conajmniej... co nie może byc dalekie od prawdy jesli grasz w RPG ;P). Nie widzicie, że ona ma kaca? Tak przekrwionych oczu to ja dawno nie widziałem. Ostatni raz po tym jak znajomy wpadł w dwutygodniowy ciąg. Pomyślcie ile ona musiała wypić a pojmiecie iż zaprawdę straszna jest i złowroga.
Aaaa sry, to niekoniecznie wiking, ten łeb psa mnie zmylił bo na skutek zmeczenia i nieuwagi go wziąłem za rogaty chełm. To może na się przedstawisz De Bill?
I odczepcie się od dziewczynki Phovena (lol, to brzmi jakbyś był pedofilem conajmniej... co nie może byc dalekie od prawdy jesli grasz w RPG ;P). Nie widzicie, że ona ma kaca? Tak przekrwionych oczu to ja dawno nie widziałem. Ostatni raz po tym jak znajomy wpadł w dwutygodniowy ciąg. Pomyślcie ile ona musiała wypić a pojmiecie iż zaprawdę straszna jest i złowroga.
Nordycka Zielona Lewica

Nordycka Zielona Lewica

-
Craw
- Bosman

- Numer GG: 5454998

-
Trankvilus
- Marynarz