Nasze Avatary...

O tawerniakach, forumowiczach i innych. Ogólnie z kamerą wśród zwierząt.
Ravandil
Tawerniany Leśny Duch
Tawerniany Leśny Duch
Numer GG: 1034954

Post autor: Ravandil »

Elfin pisze:Buuu... Moj avatar mowi chyba sam za siebie... Wszyscy mi mowia ze naj dwie krople wody... Zaraz wysle rl zdjecie i se ktos porowna i niech powie... Albo nie... Juz kilku ludzi umarlo przeze mnie na zawal.... Ile to bylo??!! :D Po 20 sie juz nie liczy ... :P
A najlepsze jest to, że... mam taki sam avatar na swoim koncie w gram.pl :P Akurat nie chciało mi się szukać, więc wpisał coś z "elf" w nazwie i wziąłem pierwsze co wyskoczyło :wink: Więc jak chcesz mieć sensowny avatar, to się trochę wysil, bo ten jest dla kompletnych leni, którym się szukać nie chce. I swoją drogą, nie podoba mi się ten obrazek, ale mi się zmieniać nie chce :P
Nordycka Zielona Lewica

Obrazek
http://www.lastfm.pl/user/Ravandil/

Obrazek
Elfin
Mat
Mat
Numer GG: 9599112

Post autor: Elfin »

No wlasnie... Mi tez sie spodobal... Przeszukalem jakiejs 20 zakladek ale ten przypadl mi do gustu.... A do luku i strzal ma ktos??.... :P HEhe a Ty Eglarest to masz Avatara dajacego przyklad... Ja sie go nie czepiam... Fajny jest :D :D ...pouczajacy...
Zamroczony mrrrok
Majtek
Majtek
Numer GG: 7260540

Post autor: Zamroczony mrrrok »

Zaiste zgadzam sie z tobą Elfinie
Obrazek
Obrazek
Alucard
Bosman
Bosman
Numer GG: 9149904

Post autor: Alucard »

Nie pogrywaj Elfinie bo avatar Eglaresta dosłownie ukazuje jego duszę ;). Jak będziesz sie śmiał to nasz drogi kolega gotów Cię (cytuję jednego z geniuszy forowych) "przekabacić na swoją stronę".;)

A co twojego Avatara Ravandil to też mi sie średnio podoba. Nie żeby był zły ale ten obrazek mi jakoś nie pasuje
Mroczna partia zjadaczy sierściuchów
Czerwona Orientalna Prawica
Elfin
Mat
Mat
Numer GG: 9599112

Post autor: Elfin »

Wyraznie zaznaczylem, ze sie go nie czepiam.... Jest ok....
Ravandil
Tawerniany Leśny Duch
Tawerniany Leśny Duch

Alucard 666 pisze:Nie pogrywaj Elfinie bo avatar Eglaresta dosłownie ukazuje jego duszę ;). Jak będziesz sie śmiał to nasz drogi kolega gotów Cię (cytuję jednego z geniuszy forowych) "przekabacić na swoją stronę".;)

A co twojego Avatara Ravandil to też mi sie średnio podoba. Nie żeby był zły ale ten obrazek mi jakoś nie pasuje
Aaaaa czuję się źle zrozumiany :? Thor mi się podoba, może trochę nie pasuje (w końcu jest następcą Yattamana). Na razie nie zmieniam, bo nie mam nic lepszego, a Thor jest ok. Za to ten elf na białym tle mnie denerwuje, bo dziwny jest. I to jego mam na gram.pl. I to jego bym zmienił, jakby mi się chciało. Swoją drogą "elfiego" ava mam na last.fm. Jest elf, łuk i wszystko, czego do szczęścia potrzeba. Ale na forum zostaje Thor. Tyle w kwestii wyjaśnień.
Nordycka Zielona Lewica

Obrazek

Obrazek
Perzyn
Bosman
Bosman
Numer GG: 6094143
Kontakt:

Post autor: Perzyn »

No i dobrze Rav, trzeba utrzymać nordycką sitwę. Może nazwijmy się jak to ugrupowaie w europarlamencie - Nordycka Zielona Lewica... zawsze mnie ta nazwa rozbraja.
Eglarest
Chorąży
Chorąży
Numer GG: 777575

Post autor: Eglarest »

e Rav fajny masz avik taki hmm klimatyczny bardziej mi hefajstosa przypomina niz nordyckie bostwo - ale nadale fajne :P

Alucarda jam jest gotow przekabacic kazdego ^^ :P na jedyna sluszna strone mocy :P

Elfin grunt to dobre przeslanie swego awatara ;)
Ravandil
Tawerniany Leśny Duch
Tawerniany Leśny Duch

Perzyn pisze:No i dobrze Rav, trzeba utrzymać nordycką sitwę. Może nazwijmy się jak to ugrupowaie w europarlamencie - Nordycka Zielona Lewica... zawsze mnie ta nazwa rozbraja.
Bardzo chwytliwa nazwa, szkoda tylko że na razie mamy... zaraz, zaraz, 4 członków jeśli dobrze liczę. Prawie tyle co "Prawica RP" (swoją drogą, "oryginalna" nazwa :wink: ), więc nie jest źle. Jeszcze paru fraj... ups, członków zwerbujemy i idziemy szturmem na Brukselę :wink:
Eglarest pisze: Alucarda jam jest gotow przekabacic kazdego ^^ Razz na jedyna sluszna strone mocy Razz
Elfin może już czuć się zagrożony :wink: Może się trochę zdziwić potem :)
Nordycka Zielona Lewica

Obrazek

Obrazek
Heimdall
Bosman
Bosman

Post autor: Heimdall »

Ravandil pisze:Bardzo chwytliwa nazwa, szkoda tylko że na razie mamy... zaraz, zaraz, 4 członków jeśli dobrze liczę.
Ja, Ty, Perzyn, Craw i Remik. To razem pięciu. Z tym że Remika na forum dawno nie widziałem, więc aktywnych jest tylko czterech :) . Poza tym bardzo ciekawe, że nie wiedziąc o tym jestem w jakiejś Nordyckiej Lewicy czy czymś takim :wink: .
...
Jelcyn
Bombardier
Bombardier
Numer GG: 9025892
Kontakt:

Post autor: Jelcyn »

To ja może, tak skromnie przypomne swojego avka. Znalazłem go na jakiejś stronce z fantastyką. Bardzo go lubie, zwłaszcza ten wyraz paniki połączonej z determinacją na jego twarzy. Chyba go już nie zmienie, przynajmniej nie w nalbliższym czasie.
"It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living."
-- Terry Pratchett
"Z głupotą się nie walczy, głupotę się omija"
Ravandil
Tawerniany Leśny Duch
Tawerniany Leśny Duch

Heimdall pisze:
Ravandil pisze:Bardzo chwytliwa nazwa, szkoda tylko że na razie mamy... zaraz, zaraz, 4 członków jeśli dobrze liczę.
Ja, Ty, Perzyn, Craw i Remik. To razem pięciu. Z tym że Remika na forum dawno nie widziałem, więc aktywnych jest tylko czterech :) . Poza tym bardzo ciekawe, że nie wiedziąc o tym jestem w jakiejś Nordyckiej Lewicy czy czymś takim :wink: .
Zapomniałem o Remiku :P Uleciało mi, że zmienił Bukę na nordyckie klimaty (sorry, ale nie jestem zbytnio obeznany, więc nie wiem dokładnie co). Ale Nordycka Lewica nie jest zła. Na pewno lepsze, niż np Liga Nordyckich Rodzin :P Nie jesteśmy przynajmniej uwikłani w prawicowe gierki :wink: I jeszcze jedno - żeby być w lewicy nie musisz o tym wiedzieć. Jak przegrasz wybory, to druga strona ci to uświadomi :wink:
Nordycka Zielona Lewica

Obrazek

Obrazek
Deep
Chorąży
Chorąży

Post autor: Deep »

Przez pewien czas nosiłem się z zamiarem wrzucenia czegoś w stylu tego:
Obrazek

Ale stwierdziłem ,że nie chce mi się go dopracowywać a pozatym wyszłaby na wierzch moja spamerska natura :P
.
Perzyn
Bosman
Bosman
Numer GG: 6094143
Kontakt:

Post autor: Perzyn »

Wszyscy zapomionacie o członie Nordycka Zielona Lewica! I to jest prawdziwe ugrupowanie funkcjonujące w Parlamencie Europejskim, ba jest w nim 4 co do wielkości.

Heimdall, a to ty nie wiesz, że każdy kto gra w RPG musi być lewakiem? To taki perk klasowy, który dopisywany jest wraz z profesją RPGowca.
Heimdall
Bosman
Bosman

Post autor: Heimdall »

Perzyn pisze:Heimdall, a to ty nie wiesz, że każdy kto gra w RPG musi być lewakiem? To taki perk klasowy, który dopisywany jest wraz z profesją RPGowca.
Oprócz tego musi być jeszcze satanistą, który wcale nie idzie na sesje tylko na cmentarz rozkopywać groby i uczestniczyć w nekrofilskiej orgii :wink: .
Deep pisze:Ale stwierdziłem ,że nie chce mi się go dopracowywać a pozatym wyszłaby na wierzch moja spamerska natura.
Źle by to wyglądało, bo te trzy standardowe kufle zdradzałyby oszustwo :P .
...
Ravandil
Tawerniany Leśny Duch
Tawerniany Leśny Duch

Perzyn pisze: Heimdall, a to ty nie wiesz, że każdy kto gra w RPG musi być lewakiem? To taki perk klasowy, który dopisywany jest wraz z profesją RPGowca.
Coś w tym jest, bo mojej drużynie raczej daleko poglądów prawicowych... A mnie to już chyba najbardziej :) Tak się jakoś złożyło. Nie jestem jakimś zatwardziałym lewicowcem, ale na "wspaniałe" pomysły naszej władzy raczej parskam śmiechem. Ale może nie róbmy politycznego offtopu w tym temacie, załóżmy sobie nowy, najlepiej w dziale "Rekrutacja" :P

PS Z tą nekrofilią i satanizmem raczej się nie zgodzę, bo mam tylko jednego takiego gracza w drużynie, a poza tym śmieję się z niego, że jest raczej jakimś innym -filem :) Do nieboszczyków nas na szczęście nie ciągnie... Więc może jest dla nas jakiś ratunek :)
Nordycka Zielona Lewica

Obrazek

Obrazek
Alucard
Bosman
Bosman
Numer GG: 9149904

Post autor: Alucard »

A oto moja nowa ptaszyna (bez skojarzeń)
Jak to sie mówi "Pokaż mi swego... avatara a powiem Ci kim jesteś". Jako że zerwałem z dziewczyną czas zmian

Kruk będzie mi towarzyszył na nowej drodze życia ;)
Mroczna partia zjadaczy sierściuchów
Czerwona Orientalna Prawica
ODPOWIEDZ