Ravandil pisze: I "awansem" życzenia powodzenia dla maturzystów, podszyte nieco goryczą, bo za rok czeka mnie to samo
A dzięki dzięki. Nie wiem jak ja tą maturę przeżyję. Podpisuję się pod życzeniami dla gimnazjalistów Moja kuzynka zdaje więc szczególna motywacja do życzeń
Mroczna partia zjadaczy sierściuchów Czerwona Orientalna Prawica
Wszystkiego naj Blackowi
Ma dzis urodziny to zasłużył Tak wiec...
Abyś przestał być lamerskim powergamerem!
Abyś w storytellingu zagłębił sie!
Abys dostał sie na Topolówkę.
Abyś poradził sobie z Not Goth
Abyś przestał mnie męczyć teorią i mechaniką
Abyś rozwinął FG
Abyś... oj dużo tych "abysiów" się znajdzie, a że jestem z natury leniwy... Sam sobei dopowiedz jak najlepsze życzenia
Ps. Że życzenia bez sensu? A od kiedy ja wypowiadam się z sensem?
Tak, dzisiaj ciemność obchodzi szesnaste urodziny .
Dziękuję, na pewno przydadzą mi się życzenia odnośnie mojej pseudogotki, dostania się do Poloówki i odn. rozwinięcia FG. Powergamerem nadal będę, będę męczył Cię teorią i mechaniką, a w storytelling się nie zagłębie ;].
Z góry dziękuję za wszystkie życzenia, pewnie i tak je przeczytam jutro, bo dziś mam kaca po siedmiu kolejkach ;]
BLACKs- Żeby ci i ósma kolejka nie straszna była, żeby pomysłów gnębienia graczy przybywało, żeby każdy system RPG bratem (a przynajmniej znajomym) Ci był, żebyś Tolkiena w raju spotkał i wypalił z nim zioło z północnej ćwiartki (ponoć najlepsze)... Co ja się będę produkował. Wszystkiego najlepszego
miasto, w ktorym stanalby pomnik BAZYLA opustoszaloby po 10, gora 15 minutach. ludzie uciekali by w poplochu widzac pomnik wielkiej, kamiennej/zeliwnej/platynowej/zlotej/srebrnej/wszystko na raz? jaszczurki. w dodatku pluszowej.
Kaczor pisze:miasto, w ktorym stanalby pomnik BAZYLa opustoszaloby po 10, gora 15 minutach. ludzie uciekali by w poplochu widzac pomnik wielkiej, kamiennej/zeliwnej/platynowej/zlotej/srebrnej/wszystko na raz? jaszczurki. w dodatku pluszowej.
Ale w jakimś parku rozrywki to by się nadało I wszystkiego najlepszego - BLACKsowi z okazji 16-tych urodzin a BAZYLowi z okazji 150-tych Swoją drogą, nie wiem ile żyją jaszczurki... Szczególnie te tawerniane. Ale mniejsza o to - niech Wam się żyje jak najlepiej i żebyście zdrowo rośli
Wiem, ze to nieskromne, ale chciałbym aby pamiętano o mojej skromnej osobie, oraz o innych maturzystach w najbliższy piątek.
Matura z Polaka czeka, zeszyty i ksiażki wertowane sa non stop i wszystkie ściągi z szafy wyjęte
Byłbym wdzięczny gdyby choć jedna osoba trzymała za nas kciuki