No i znowu - jak co roku z resztą - nastąpiła Wielkanoc.
Chciałbym wam więc życzyć wszystkiego dobrego, smacznej kiełbasy, wesołego jajka, żeby wam króliki ożyły na stole no i ogólnie, zeby Wielkanoc w tym roku udała się znakomicie. Niech przyjadą wasi krewni, których jeszcze nie znacie a w ponidziałek, zebyście oblali tych, których trzeba.
No to ja życzę wam WESOŁYCH JAJEK ( Bez skojarzeń ), szczęścia, samych ciekawych sesji RPG z króliczkiem (playboya) i kurczakiem w roli głównej No i oczywiście kasy, kasy, kasy (PS. Ma ktoś 3 stówy pożyczyć na skórzaną kurtkę :D)
Mroczna partia zjadaczy sierściuchów Czerwona Orientalna Prawica
Deep pisze:Ja tam zamiast tych dwóch dni wolnego chciałbym przeskoczyć trzecią klasę i nie pisać egzaminów
Zawsze można zostać laureatem olimpiady przedmiotowej To nie jest aż takie trudne, przynajmniej w gimnazjum Chciałbym się wrócić te dwa lata i znowu "pomotywować" kolegów. Ale w każdym razie powodzenia na drugiej części, bo matematyczno-przyrodnicza lubi płatać figle I "awansem" życzenia powodzenia dla maturzystów, podszyte nieco goryczą, bo za rok czeka mnie to samo
Jeszcze niedawno byłem na rozpoczęciu roku szkolnego w nowej szkole. Zaraz będę sobie śpiewał "Już za rok matura". A potem będę ryczał, że chciałbym mieć tylko egzamin gimnzjalny. Ale ten czas leci. Póki co - powodzenia.
EDIT: te życzenia odnoszą się i do gimnazjalistów i do maturzystów - nie uściśliłem.
Ostatnio zmieniony środa, 25 kwietnia 2007, 15:18 przez LOD, łącznie zmieniany 1 raz.
"Nie wiem na co będzie trzecia wojna światowa, ale czwarta będzie na pewno na maczugi." Albert Einstein