Ja chciałem sobie wrzucić Hello Chthulu, ale niestety animowane nie wchodzą - za duże.
A co do podpisu, to spoko, odpalam Grechute to za jakiś czas powinno wrócić do normy. Przynajmniej u was, u mnie nie ma różnicy w szerokości strony, tylko podpisu.
Hmmm, ja sie zastanawiam czy nie zapodac sobie na jakis czas na ava tego chomika z Latajacych chomikow. Tego co tanczy jak sie tabela wynikow pokazuje. W koncu jestem mistrzem chomikow, a to powinno byc jakos uwydatnione.
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.
Seto pisze:Co powiesz na to? Prace nad jakością trwają.
Hmmm, nie robi wymykow stopkami na boki, ale moze byc.
Musisz sie strasznie nudzic Seto
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.
Niesety tak. Ale skończylem z tym jakiś rok temu. W zasadzie nigdy tego na poważnie nie brałem ale co ja się będę tłumaczył.
A ava mam dlatego, że szukając jakiegoś fajnego szukałem po wszystkich forach jakie w necie znalazłem
Biorąc pod uwagę tutejszą popularność kota Deepa, coś mi się zdaje, że za jakiś czas pewien anonimowy Tibijczyk dostanie propozycję nie do odrzucenia - "Zmień awatara, bo jest dla niego inna, prawdziwa rola w świecie. Albo my cię zmienimy w smar do łożysk."
Deep pisze:Kurde, właśnie się skapnąłem, że tego kota podwaliłem komuś z forum o tibii xDD
Aaaaa, przecież to koszmar W takim razie przeszła mi już cała sympatia do tego kota. Zmień go!
A tak serio - któryś Tibijczyk żyje w nieświadomości (a to niespodzianka!) tego, że jego avatar jest popularny na jakimś NORMALNYM (o ile tak to można nazwać ) forum. Jak widać, nawet oni (tibijczycy) potrafią zrobić coś dla społeczności internetowej
Buuu... Moj avatar mowi chyba sam za siebie... Wszyscy mi mowia ze naj dwie krople wody... Zaraz wysle rl zdjecie i se ktos porowna i niech powie... Albo nie... Juz kilku ludzi umarlo przeze mnie na zawal.... Ile to bylo??!! Po 20 sie juz nie liczy ...