W co teraz gracie?

cRPG Corner
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
BAZYL
Zły Tawerniak
Zły Tawerniak
Numer GG: 3135921
Kontakt:

Post autor: BAZYL »

Hmm... a ja kilka dni temu zainstalowałem Fallouta 2 i tak sobie pogrywam po 10 minut dziennie. Zabawnie sie gra, jak na kazdym kroku przewiduje się kwestie NPCów :)
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...
Heimdall
Bosman
Bosman

Post autor: Heimdall »

Właśnie dzisiaj skończyłem Gothica 2 (jako łowca smoków, czyli jak zawsze; jeszcze nigdy nie byłem paladynem :)). I nadal gram Bezimiennym, tylko, że tym razem tym z Tormenta. Może w końcu go przejdę, bo zawsze zatrzymywałem się na Triasie :oops: .
...
kajtek Raulin
Kok
Kok
Numer GG: 0

Post autor: kajtek Raulin »

Ja niedawno zaczełem grać w Gothica II.Dziś zakupiłem Gothica III ale coś wymagania się nie zgadzają!!!! :cry:
Ravandil
Tawerniany Leśny Duch
Tawerniany Leśny Duch
Numer GG: 1034954

Post autor: Ravandil »

kajtek Raulin pisze:Ja niedawno zaczełem grać w Gothica II.Dziś zakupiłem Gothica III ale coś wymagania się nie zgadzają!!!! :cry:
Lol, z czym Ci się wymagania nie zgadzają?? Ciekaw jestem :) Ja właśnie skończyłem Noc Kruka i mam zamiar skończyć cały duet (G2 i NK) paladynem. Jeszcze tylko tego nie zrobiłem :) I zastanawia mnie jeszcze, czemu jak mi się nie chce nic robić, ew. nie mam czasu na granie to gram akurat w któregoś Gothica? Magia po prostu :)
Nordycka Zielona Lewica

Obrazek
http://www.lastfm.pl/user/Ravandil/

Obrazek
kajtek Raulin
Kok
Kok

Jak gram to strasznie zamula i gra jest wolna.
Heimdall
Bosman
Bosman

kajtek Raulin pisze:Jak gram to strasznie zamula i gra jest wolna.
Nie dziw się, że ci muli, jeżeli twój komp spełnia zaledwie minimalne wymagania.
...
kajtek Raulin
Kok
Kok

Nie spełnia minimalnych wymagań tylko coś z karta graficzna jest nie tak!!!!!!
Ravandil
Tawerniany Leśny Duch
Tawerniany Leśny Duch
Numer GG: 1034954

Post autor: Ravandil »

kajtek Raulin pisze:Nie spełnia minimalnych wymagań tylko coś z karta graficzna jest nie tak!!!!!!
To trzeba było sprawdzić najpierw, jakie wymagania ma G3, potem jakiego masz kompa i zastanowić się, czy da się grać. Ja tak zrobiłem, dlatego jak widać gram sobie w Gothica 2 :) I na tej samej zasadzie grywam w Morrowinda, bo o Oblivionie nie mam co myśleć.
Nordycka Zielona Lewica

Obrazek
http://www.lastfm.pl/user/Ravandil/

Obrazek
Heimdall
Bosman
Bosman

Ravandil pisze:I zastanawia mnie jeszcze, czemu jak mi się nie chce nic robić, ew. nie mam czasu na granie to gram akurat w któregoś Gothica?
Bo Gothic'i to lekkie gry na kilka(-naście) posiedzeń (szczególnie jak sie zna cały świat na pamięć, to przechodzi się je dość szybko). Chociaż Noc Kruka to już trochę większe wyzwanie, szczególnie podczas walki ze smokami :) .
Ravandil pisze:Ja tak zrobiłem, dlatego jak widać gram sobie w Gothica 2
W G2 to ja grałem na kompie, który miał połowę RAMu minimalnych wymagań i ledwie taki procesor :wink: .
...
Alucard
Bosman
Bosman
Numer GG: 9149904

Post autor: Alucard »

Ludzie... z czym do ludzi :D Gothic III pójdzie tylko na kompie stworzonym przez najlepszych krasnoludzkich rzemieślników i pobłogosławionym przez samego Moradina :D

Gothica II+Noc kruka skończyłem Paladynem i magiem ognia... Tylko łowca smoków mi został (Zawsze lubiłem najemników... jak teraz gram w Gothica I, to zaczynam rozumieć skąd w II mam tylu znajomych :D )
Mroczna partia zjadaczy sierściuchów
Czerwona Orientalna Prawica
Awatar użytkownika
BAZYL
Zły Tawerniak
Zły Tawerniak
Numer GG: 3135921
Kontakt:

Post autor: BAZYL »

Właśnie skończyłem Dark Messiah of Might and Magic... Chyba wrócę do Fallouta 2 :)
Pierwszy Admirał Niezwyciężonej Floty Rybackiej Najjaśniejszego Pana, Postrach Mórz i Oceanów, Wody Stojącej i Płynącej...
Drzewiec
Marynarz
Marynarz
Numer GG: 9008864

Post autor: Drzewiec »

A ja powróciłem wreszcie od Tormenta: muszę go w końcu przejść! Choć grałem z rok temu dziwi mnie, jak wielu spraw w samym Sigil nie odkryłem, choć robię wszystkie questy z dziennika... Ta gra jest niesamowita... Przebija wszystko, w co kiedykolwiek grałem. Po raz pierwszy mogę być wdzięczny mojemu kuzynowi (podwędziłem mu Tormenta, bo kupił go premierowo tylko dla- o zgrozo- T-Shirta). Tak to nie do dostania w sklepach...
eRyahXa0S/Darth Wojtex
Marynarz
Marynarz
Lokalizacja: Negative Material Plane, Fortress of Regrets (Bytom)
Kontakt:

Post autor: eRyahXa0S/Darth Wojtex »

Skonczylem wczoraj Jade Empire - absolutnie genialna gierka, od czasow kotora chyba nic mnie tak nie poruszylo (nawet NWN2). Polecam dla wszywstkich fanow hns i konsolowych rpg.
Awatar użytkownika
Solarius Scorch
Bosman
Bosman

Post autor: Solarius Scorch »

Eeeee... Czy Fable się liczy? :)
Geralt Riv
Szczur Lądowy

Post autor: Geralt Riv »

A jest Neverwinter Nights? Jest Oblivion, Morrowind? Te też niczego sobie.
Tej nocy nie zobaczysz gwiazd, bo łuna nad Cintrą.
Perzyn
Bosman
Bosman
Numer GG: 6094143
Kontakt:

Post autor: Perzyn »

Ja gram w najnowszą produkcje MENu Matura 2007. Najpierw się leveluje ile się da a potem w maju przechodzi się serie duengonów i od wyników zależy czy dostanie się kolejną wspaniałą(?) produkcje - Studia Wyższe (wstaw kierunek) dającą dostęp do klas prestiżowych. Aha, nie wspomniałem najważniejszego to jest MMORPG bardziej wciągający od WoWa!
Szelmon
Buńczuczny Tawerniak
Buńczuczny Tawerniak
Kontakt:

Post autor: Szelmon »

Solarius Scorch pisze:Eeeee... Czy Fable się liczy? :)
Fable sie nie liczy ;) Fabla da sie ukonczyc bez wstawania od kompa. Nawet na siku. No chyba ze wyjdziesz z gry, napiszesz na forum ze grasz w to aktualnie, odpalisz gre z powrotem, a po paru godzinach dasz znac ze skonczyles ;)
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.
ODPOWIEDZ