Nasze Avatary...

-
- Bosman
- Numer GG: 9149904

-
- Tawerniany Leśny Duch
- Numer GG: 1034954
Napisz sobie to gdzieś, bo my wiemy, ale ktoś nowy to niekoniecznie i z początku Cię weźmie za dziewczynęDeep pisze:O, mam. Tylko nie bierzcie mnie teraz za kobietę

Kot był taki mhroczny i w ogóle, bo mrugałPerzyn pisze:Wiesz co Deep? Z kotem było ci bardziej do twarzy. A pani z gitarą na dodatek z dominującym brązem zlewa się z tłe. Podobnie zresztą jak chłopaki Eglaresta.

PS. Jak wybuchnie jakiś nordycki szał, to zrzucimy winę na Perzyna, to on mnie namówił

-
- Chorąży
Nie bo to źle wyglądaRavandil pisze:Napisz sobie to gdzieś, bo my wiemy, ale ktoś nowy to niekoniecznie i z początku Cię weźmie za dziewczynę![]()

Mnie nie weźmiecie boRavandil pisze:PS. Jak wybuchnie jakiś nordycki szał, to zrzucimy winę na Perzyna, to on mnie namówił
a) nie kręcą mnie te tematy
b) zupełnie nie wiem co jest nordyckie a co nie

.

-
- Tawerniany Leśny Duch
Jeśli coś przedstawia jakiegoś Odyna, Lokiego czy Thora, ew ma coś wspólnego z wikingami, to pewnie jest nordyckie. I nie mów, że te tematy cię nie kręcą, bo ja zanim nie zmieniłem na Yattamana, to nie miałem pojęcia o anime, bo nie oglądałem ich od 12 latDeep pisze: Mnie nie weźmiecie bo
a) nie kręcą mnie te tematy
b) zupełnie nie wiem co jest nordyckie a co nie

-
- Chorąży

-
- Tawerniany Leśny Duch
Z tego, co gdzieś wyczytałem, to wikingowie wcale nie mieli rogów na hełmach, a dopiero twórcy filmów o wikingach im takowe dorobili. Niestety nie pamiętam, gdzie to było. Najlepiej niech się Heimdall wypowie, on jest chyba w tym temacie bardziej kompetentny. <offtop_mode_OFF>Deep pisze: Ale ja na razie się nie pobywam mojej kobitki xD (ew. jej rogi wikingowe dokleje)

-
- Bosman
Ano, nie mieli. W walce takie rogi byłyby trochę niepraktyczne (w końcu dodatkowy, zbędny ciężar na głowie). Za to rogi miały wszelakie hełmy paradne, czyli wodzów, konungów itd. Więc to pewnie stąd wzięło się takie wyobrażenie.Ravandil pisze:Z tego, co gdzieś wyczytałem, to wikingowie wcale nie mieli rogów na hełmach, a dopiero twórcy filmów o wikingach im takowe dorobili. Niestety nie pamiętam, gdzie to było.
...

-
- Bosman
- Numer GG: 6094143
- Kontakt:
IMO poprzednia lepsza. Więcej widać. Skoro jesteśmy przy Kłamcy, może potrafiłbyś zrobić dla mnie ładną, dużą wersje avatara z Lokim z tomu 2? Bo ja tam na edycji obrazków słabo się znam.
Spłodził największe potwory - wielkiego wilka Fenrira, węża Midgardsorma i boginię umarłych Hel.
Nordycka Zielona Lewica

Nordycka Zielona Lewica

-
- Kok
- Numer GG: 0

-
- Bosman
- Numer GG: 6094143
- Kontakt:
No to pochwalę się avikiem, którego mi Craw zmajstrował i za którego jeszcze raz mu serdeczie dziękuję.
Spłodził największe potwory - wielkiego wilka Fenrira, węża Midgardsorma i boginię umarłych Hel.
Nordycka Zielona Lewica

Nordycka Zielona Lewica