Nie chce mi się szukac linków ale wejdźcie sobie na youtube'a i poszukajcie "Władca Pierścieni". Większość to parodie i właśnie te sobie zobaczcie. Niektóre na prawde nieźle wyszły
Disclamer: Proszę, żeby fanatycy WP nie oglądali tych filmików. Jeśli macie wrażliwe uszy to uważajcie bo trochę przekleństw jest.
Polska mowa trudna mowa Początek rozwala (pisownia zgodna z dźwiękami wydawanymi przez tegóż koksa ):
Nas nie interesuje znaczy się chodzi o to, że, yyyyyyy, bo policja wogle jest na stadionie a oni będą wogle yyyyy, ehhhh, później będą rozkminiali wogle kto co był i po prostu...
Tak ok 3:36 fajnie się napina ten drugi od lewej. Normalnie Venom ze Spider Mana No i te gustowne kominiarki w barwach klubu
Albo kolo jest niedorozwiniety, albo to kiepska podpucha. W obu przypadkach nie ma sie z czego smiac.
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.
W przeciętny sposób wyśmiewa kiepską grę. W sumie to zabawniejsze są komentarze. Ja bym nawet przez chwilę nie był w stanie pomyśleć, że ktoś coś takiego robił na serio.
http://youtube.com/watch?v=GuROIMaE2bk <- Historia Polski w 10 minut. Po angielsku, ale niedługo ma być wersja polska też. Całkiem nieźle dobrana muzyka.
B-grupa czyli czasy gdy w rajdach jeździły prawdziwe potwory
(warto nawet jak się ktoś rajdami nie interesuje )
Pochrzanilo sie Wasci z linkiem
Moje demony nie odchodza, zasypiaja, ale zawsze sa obecne. Ktos potrafi nucic dla nich ciche kolysanki, ja sam potrafie tylko ryczec im wprost do ucha piesni wojenne. Ten ktos, spiewajac, jednoczesnie kladzie delikatnie palec na moich ustach.